10. En bild från din förra skolavslutning

 
 

Time to steka lite

Jag har tråkiiiigt, idag får bli en göra ingenting dag. Solat & badat här hemma o sen typ tråkat sönder.
Men jag ska inte klaga för det är ju iaf looov & bara 3v kvar till Grällsta.

Ångest för att börja åttan, blääääää

// Frida


9. En sak du längtar till

RUSALKA OCH GRÄLLSTA!

8. En bild från i våras

En gullig liten fågel från London :3
 
 

lite slarvig bloggning bara

Låtaaaar, idag har jag stekt i solen en massa med Frida, & lyssnat på musik . Så nu for no reason så tänkte jag lägga upp lite låtar jag lyssnat på idag hehe
 
 
uppdateringen suger, men ingen blogglust 
 

7. En bild när du gör en ful grimas

-om ni tänker  "Den där va ju inte så jätte ful." Då säger jag JO!

6. Du och en kompis

ful bild på mig och besti<3 thihi xd
 
 
 
 
 

FULL TRAILER 1D THIS IS US

JAG DÖÖÖÖÖR, jag måste se filmen NUUUUUU. Se trailern, den är grym. Precis som dem !!!!
 
 
JAG HAR SETT DEN MASSA GÅNGER, BÄSTAAAAAAAA
 
 
 

5. 5 modetips

1. Sätt på dig vad du själv vill
2. Sätt på dig vad du själv  vill
3.Sätt på dig vad du själv vill
4. Sätt på dig vad du själv vill
5. Sätt på dig vad du själv vill
 
 
 

4. Favoritlåt just nu

I want - One Direction
 

3. En bild på ett djur du saknar

Finns många djur jag saknar, men Twister är en av de.<3
 
 
 
 

Packar /J

Fullt upp med packning inför Selected. Vi får höras senare!


Chillar typ haha

Kram F


godmooooorning

hej vänner o alla andra
 
Har ju inte uppdaterat så mycket, eller ja typ ingenting. Men i tisdags var vi ju på grönan & sen har jag typ vart med Frida & Emma. Jag o Frida har även sovit i tält en natt (på trädgården) o ja det var väl mys. Men sen grönan & tältövernattningen så är jag grymt förskyld o det är jäävligt jobbigt. Men överlever. 
Idag drar jag väl till Frida igen, Emma har åkt till Danmark & Frida åker typ iväg nånstans imorn. Båda kommer hem typ nästa helg eller nåt. 
Men nästa vecka är jag i stallet, några är på ridläger & ja & nåra till kommer va med & typ bada & sova där . Det blir nog bra, annars skulle jag verkligen inte han nåt att göra haha . 
 
Har typ inget att skriva trots att jag inte skrivit nåt på evigheter, men det är väl för att det är sommarlov ;)
saknar pownie
 
 

2. En bild på dig för 1,5 år sedan

haha, inte 1,5år sedan men 1år sen iallafall ;)
 

jag leeeeever

hahhaha, jag är inte död. har bara ingen ork att blogga osv. Men ni får ha en skitbra midsommar så hörs viiii
 
 
 
 
 
 

1. Den första bilden du lagt in på en blogg

Då tar jag första bilden som jag har lagt upp på den här bloggen i ett inlägg! :)
 
Bilden är från när jag spelade innebandymatch mot Trosa Edanö. Tror faktiskt vi vann den matchen ;D

20dagar

För att ni ska ha något att läsa nu under midsommar och sen under selected player (då jag inte kommer kunna uppdatera så mycket) så tänkte jag köra en sånhär 20dagars "blogglista" :D Random från google bara.
 
 
 
 

Midsommar

Har fixat massa tidsinställda tills imorgon och till när jag är på Selected. Tadam, så får ni lite uppdatering iallafall!
 
Men idag ska jag dusha, städa mitt rum och sen åka till några vänner till familjen för att vara där tills på lördag. Vi ska typ fira midsommar där. Blir nog helt okej. FÖRUTOM att det finns 2 909 111 mygg där -.-' JAG HATAR MYGGOR! haha. Vad ska ni göra på midsommar? ;)
Laika på midsommar förra året, sötnosen :3
 
 
 

Godnatt, kram F


Gröna Lund

Grönan igår va BÄST! Vi åkte dit och fick vänta ett tag för att köpa biljetter och åkband. Haha, 200nr väntade vi, närmare bestämt. ;) Det är då jag önskar att jag hade kort, hade liksom gått lite snabbare då.
 
Men Fridan och jag började med att åka Eclipse. Jag hade lite panik i början, men gick över när Frida började prata om utsikten typ xd. Men det var värsta motvinden högst upp. Den var helt okej, men inte mer än så typ ;)
 
Men sen resten av dagen sprang vi runt där och åkte de mesta. Mest Twister, Vilda Musen och Jetline. Som vi åkte 100gånger vardera ;)) Haha, men bergodalbanor slår verkligen allt. Sen åt vi lunch och middag. Sockervadd och popcorn osv. :D  as gott.
 
lite bilder från dagen!
 
 
 
 
 

Ba chillar

Vi hörs senare. Ligger i solen o chillar! /Jenny


Bäst dag

Har haft bästa dagen ever. Har haft super kul och ja, haft de bäst. Nu är jag as trött så vi ses imorn. Berättar mer då. Gonatt

Världens bästa vänner<3
/Jenny


Vi bara köööör

Är på Grönan nuu, eller ja vart här ett tag! Men vi har åkt en massa & jag & Jenny åkte faktiskt Eclipse! Den var inte superkul , men helt ok. ;) Nu taggar vi iaf popexpressen och vi ska fråga om dem kan sätta på What makes you beautiful när vi åker HAHAH. Fett piinsamt! Aja önska oss lycka till

//Frida


gröööööönan

Idag ska viii till GRÖNAN! Vi ska ha fett kul & det kommer bli skit nice. 
Men innan dess, tänkte jag berätta lite om mina första sommarlovsdagar. 
Jag har typ bara varit med först Emma & sen i söndagskväll kom Frida oxå hem! För er som inte har fattat det så är vi typ grannar oså. Så vi har typ chillat & sånt på dagen & handlat grejer till kvällarna. Då myser vi länge, o ser på film. ;)
Sen i fredags red jag sista hoppspecialen för terminen. Jag valde Kanel o Irina frågade om vi ville köra lite barbacka hoppning. Det var superkul! Har aldrig hoppat barbacka ordentligt förut, så det var superkul! Vi hade inte så många hinder, en kombination med en sockerbitsmur & ett räcke som vi höjde ett par gånger, det blev ett ENLIGT MIG högt hinder tillslut ;) Sen hade vi ett till räcke oxå . Så vi började ha skritthoppningstävling och jag & Emelie delade förstaplats. 
Sen hoppade vi lite mer, orkar inte förklara allt i detalj! ;) Men jag är nöjd iaf, det blev några vägringar men det var endast för att jag var lite osäker & sen kom vi över alla hinder endå . 
På framridningen(eller vad man ska säga) så ställde & böjde vi hästarna lite. I skritten mjuknade han faktiskt väldigt bra & då funkade det iaf... sen i traven & galoppen så failade det totalt, men jaja. Får göra bättre till nästa gång ;)
Det var iaf superkul !!
Men sen måste jag bara tillägga av nån anledning att hans galopp var AS SKÖN när man rider barbacka på honom. Det var verkligen som en gungstol!
 
 
Fina Cinnamon
 
Sen idag då, vi åker dit när det öppnar & hem typ halv 8. Uppdatering kommer på plats. ;) Åka allting typ. Fast är fortfarande skeptisk på Eclipse.. men antar att jag kommer åka den iaf. Hahha, superkul kommer vi ha. Jaja, ska fixa mig nu. Jenny kommer o hämtar upp 10.50 
 
 
 
 
 

Godnatt

Förlåt att det inte kom upp några bilder. Men de kommer komma, fast inte idag.

Imorgon äre grönan imorn med de bästaste. Vi kommer ha de skit kul. Tagga!

/Jenny


Grillen

Käkar lite luuuunch med Frida

//Frida


Godmorgon

 
Godmorgon! Sitter och äter frukost sådär halv två. Men är det sommarlov så är det. Idag gör jag ju inget speciellt så tänkte visa några bilder från igår senare idag. Har inte så mycket annat att skriva om, så tror de blir lite roligare med lite bilder.
 
Imorgon ska jag, Frida, Emma och Emme åka till Gröna Lund. Kommer bli super kul. Vi tänkte vara där till öppningsdags och åka hem någon gång på kvällen. Kommer bli super bra :D
 
 
 
 

Uppvisning, träning och åringar

En av de bättre dagarna i mitt liv. Den har varit jäkla bra. Lyckad uppvisning, var på jägarskogen en sväng och sen en grym träning. Kan det bli bättre? Nej, typ inte :D
 
På uppvisningen hade jag Bella. Vi skulle visa upp ridskolehästarna och typ lite olika grenar. Som hoppning, dressyr, galopp och ponnytrav. Och jag och Bella stod för galoppen. Bellisen var klädd i blåoutfit. Hon var super fin<3 Men det gick ganska bra, behöver inte berätta detaljer osv. Vi galopperade lite och jag vart trött i benen, haha ;)
Men sötast var iallafall Conci, med vagn och allt, thihi. Men det vart iallafall en lyckad uppvisning. Fast det kommer bli ännu bättre nästa gång, för det här var ju genrepet inför 20års jubileumet som vi kommer ha i höst.
 
Sedan har jag hunnit med en träning också. Vi började med beep-test. Vilket gick förvånatsvärt bra, var iallafall bland de sista kvar. Men i höst ska jag klara ännu längre och orkar längre. Sedan gick resten av träning också super bra. Och det viktigaste: det var jätte kul. (haha, men sen skulle jag tro att det är roligt när det går bra, så det hänger ihop xd). 
 
Och imorgon har jag äntligen sovmorgon. Så jäkla skönt, ska sova tills jag vaknar och sen äta god frukost. Sen ska jag bara ta det lungt, sola om det är sol och vara ute med Laika. Ibland älskar jag verkligen dagar då man inte gör något speciellt.
 
..o juste! Emellan stallet och träingen var jag och Carro på Jägarskogen och hjälpte till att flytta åringshingstarna. Haha, dem är så söta och sociala. Man kan inte låta bli att älska dem alla ;)
 
och några bilder på fina Bella. Kommer visa flera, promsie you.  OCH ALLA FOTON ÄR FOTADE AV MIN SYSTER.  (notera att jag inte är nån jockey, så därför sitter jag som jag sitter ;) )
måste också bara berätta att jag även promenerade Donja idag. Bara i 10min på plant underlag, men iallafall :D (för er som undrar så är hon halt, men på bättringsvägen)  Hon var jätte pigg och glad. Bästihästi
 
 
 
 

Ponnyridning

Min lillebrorsa red bebisponni Concis på ponnyridningen. Han älskade Conce haha!
Är hemma med Emmisen nu, vi ska göra nånting haha & typ se film & mysa ikväll . ;)

//Frida


Citat


the middle of the night

Förlåt för dålig uppdatering från min sida idag  igår. Men var mest med Emma & så. Men imorn blir det bättre, promiise! Ska även försöka skriva om ridpasset på Kanel som jag endå är hyfsat nöjd med faktiskt.
Aja, sleep tight . Hörs imorn
 
 
 
 

Gonatt

Det var as skönt att springa lite. Joggade ca 6-7km, bara lungt. Sen skönt att efter det duscha, äta tacos och glass. Och har även gått en mysig promenad mad Laikan.<3 Bra avslut på bra dag. :D
 
Kom på nu att det är uppvisning på ridskolan imorgon, har för mig att det var samling vid 9. Så ingen sovmorgon imorgon heller :/ Hahah, det är det jag längtar efter som mest just nu. Efter det ska jag iallafall träna. Beep-test och sen innebandy. Bara jag inte går av först så är jag nöjd. Hahah, fast kommer nog springa tills jag är helt död, ser det som en tävling typ. Mycket blir en tävling i mina ögon, hehe ;) 
 
Sen tänkte jag chilla ett par dagar, kanske va med nån kompis eller så. Inte anstränga mig sådär jätte mycket, njuta av sommarlovet xd Men nu ska jag lägga mig i sängen och underhålla mig med mobilen. Gonatt :*
 
 
 
 

Yeah!

/Jenny


Sena med att uppdatera

Men ja sticker till Emma nu.. Brb

//Frida


Fölisar

Har varit hemma ett tag men passar på att blogga nu när jag ätit och så. Det gick som vanligt bra att jobba. Gjorde det vanliga. Mockade, ledde och matade hästar osv. Fölen är hur söta som helst :3 hihi, men min favorit är nog Baby och hennes föl. :3
 
Babys föl, hur sööt<3
 
Kort inlägg, men vi hörs senare igen! :D
 
 

"I can do this"

Jag sitter och chillar i sängen och göra ingenting. F1 skönt. Ska väll sätta på nåt att kolla på innan jag ska sova. Nån film eller serie. Sen ska jag sova tidigt eftersom jag jobbar imorgon. 7-13. Så ska upp vid halv sex. Men helt klart värt det, både roligt och jag kännar pengar. (y)
 
Efter attt jag jobbat ska jag ut och springa lite. Bara jogga, men endå röra lite på mig. Har inte tränat på en vecka :/ Men i sommar ska jag inte lata mig. Ska lägga ut träningsschemat sen, det är bra att hålla igång så jag inte är helt off tills när innebandysäsongen drar igång igen. +att när man väll kommit igång så är det både kul och skönt
 
btw, tycker vi varit bra på att blogga idag. Tummen upp ;)
 
 
 
 

Cola och chokladbollar /J


betessläppet 2013

ÄNTLIGEN BILDER
 
 
 
Kommer fler bilder sen. Men är så himla happy att det funka nu . LOOOVE. Haha, men det tog bara 489347027 år 
Sen är min kamera skitsopig, o därav bilderna!
 
 
 

Cinnamon

Ska hoppa Kanel barbacka på hoppspecialen.. Hur många gånger vill dem att jag ska ramla av egentligen?

FOTO: Nora Sandberg

//Frida


Rekord

Ska snart åka till stallet och bästa ponnyplutt. Mysa och fixa allt. Precis som vanligt med andra ord. <3

Och om ni undrar så har jag slagit mitt rekord i att sova länge. Sov till halv 1 idag. Haha och jag som brukar sova max till halv tio. ;))
/Jenny


on my way

Är on my way till stallet, sköta Conce o hoppas att nån har lust att fota oss, rida hoppspecial.. 
 
brb
dålig bildkvalite, MEN JAG KUNDE LADDA UPP BILDEN!!!! FATTA VAD AWESOME
 
 

friday

Kommer inte hinna blogga ordentligt resten av dan, så får göra det nu! 
Som ni vet ska jag ju till stallet snart & så. Vill även säga att jag har fått upp några bilder från sommarbetet på bloggen , ligger på tidsinställt. Inte särskilt många & det tog en jäkla massa tid men några iaf. Sen ska jag ju fota idag hade jag tänkte oxå. Om vädret inte blir dåligt. Än så länge är det rätt mycket moln osv så det ser inte så bra ut.. Men förhoppningsvis blire bättre! 
 
one direction infection 
 
Har inte så mycket att skriva om eftersom jag skrev typ allting igår haha, men uppdaterar under dagen . Som vanligt ;) 
 
peace out
 

morgondagen

Tja bloggen! Tror ni har fått reda på en del om vad som hände igår? Så jag berättar lite om imorn & typ ikväll istället.
O jaa, ikväll så ska jag typ chilla. Vila en massa för är så sjuukt trött. Somna ju as sent igår ;) 
Så blir typ gossip girl då, min standard typ. Blir skönt, oså sova ganska tidigt. Imorn sover jag nog ganska länge & sen vid 2 ungefär ska jag till stallet. Sköta Concorden & tror kameran hakar på. Vill ha lite nya bilder på mig  & han ju . :) Så kanske ni vill ha lite nya bilder att kolla oxå.. fast jag har ju FORTFARANDE betessläppbilderna, men datan laggar sönder. Kan inte ladda upp nya bilder genom datan till bloggen utan får ta från bloggalleriet. Jobbigt som satan. 
Men jaja, vill iallafall ha lite nya bilder. På bebo o jag <3 Ridit honom igår ju, på månskensritten. Urmysigt, fast som vanligt måste han trava ikapp nästan hela tiden för att hänga med. Men han e söööt .
 
Sen senare på kvällen då så är det hoppspecial, eftersom det är sista gången kommer vi få välja häst & övning. Vill hoppa Kanel & köra typ 5,5an tror jag. Storhästgruppen gjorde det & det fick jag lite inspo av då. Det är jättekul så den passar nog bra. Ska bara höra med dem andra! 
Mamma kommer nog med fika efter hoppspecialen oxå, ramlade av Tessie förra gången. Vet inte riktigt vad hon har med sig men det blir nog bra! 
 
ha en bra kväll så hörs vi 
 
 
 
 
 
 

Skolavslutning

Såhär såg jag ut på skolavslutningen igår

 
 

Gurka

Tomat

Na na na, yeah yeah yeah

Det är sommarlov!! Fyfan vad jag är glad. Det kommer bli grymt. Sommarlovet började grymt med massa kompisar i stallet. Vi har grillat, ätit och ridit på månskensritt(fast utan månen). Myys. Det vart väldigt sent igår så vi sov länge. Vaknade och käka godis och tårta. Bra frukost ska de ju va, haha xd  Hade bästa tänkbara starten på sommarlovet alltså ;)
 
De kommande dagarna ska jag mest chilla. Vara i stallet nån dag. Träna på söndagen. Och sen på måndag ska jag, Frida, Emma och Emme försöka åka till Gröna Lund tillsammans :D kommer bli riktigt kul tror jag, hoppas bara att det passar då och att vädret är med oss ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragkamp

/ Frida


Godnatt

Idag har vi haft en bra dag i stallet. Först chilla vi mest & sen grilla vi korv & marshmellows . Efter det så fick vi reda på överraskningen(berätta ja om den?)
. Vi skulle få välja en häst att rida , klockan var typ 10 och vi fick hämta hästarna i sommarhagen. Så det blev en månskensritt ut i skogen . Såå mysigt! Hade världens bästa Conce o han var urgullig <3 vi kom hem typ 1 tror jag.

Men måste sova, godnaaaatt
Bjuder söt bild på Bullen!
/ Frida


Fina vännerna

Nu har vi SOMMARLOV! :D btw , har ätit lunch & packat. Va mer o köpte marshmellows oxå. Snart ska ja till stalleeeet

/ Frida


Outfit

Nothing special

/ Frida


skolavslutningsmorgon

Ja, idag är det skolavslutning; sen SOMMARLOV! 
Shhiiiit vad skönt, tror det är nåt alla längtat efter. ;) O sen är det bara 38 dagar kvar till Grällsta ridcenter 2013! Älskaaaa 
Kommer bli fett bäst. 
Men våran skolavslutning börjar kl 11/halv 12 & efter den så ska jag äta lunch på restaurang med familjen för att fira lite smått. Vi gör det mer nån annan dag typ ;) För sen ska jag till stallet och poolparty, men utan pool! Ninnis pool var inte igångsatt men vi ska ändå grilla korv och marshmellows o sova i stallet. Dem andra vill sova i ridhuset.. så jag får väl offra mig då. Hahah fett läääskigt! Har sovit i höet förut & sen i klubbrummet men det är det enda! 
 
Vi ska ialllafall ha jättemysigt så det blir nog helt AWESOME. Ninni hade en överraskning till oss oxå.. spännande!! (det är hon som äger ridskolan) sen har Emmas mamma gjort tårta till oss oxå..  muuuums
 
Sen red jag ju bebis barbacka ut i skogen igår på ridlektionen. Han e såååå liten! Ni ser ju att jag är HUR STOR SOM HELST på honom. Men det var endå mysigt. Fast jag kunde inte slappna av nånting för Conce är så himla liten så helt plötslogt travar han iväg för att hinna med dem andra. O jag kämpar för att hålla mig kvar ;) Sen när alla skulle trava så gick det ännu sämre för då behövde han trava SNABBT för att hänga med i deras tempo och då hamnade jag på sidan & Conce stanna & slängde med huvet så jag ramla av. xdxdxd 
Han trava in på åkern efter det, till dem andra hästarna (som INTE var på åkern då) & var iaf hur gullig som helst. Men ja, de var nog den mest failade avramlingen jag vart om..nästan ! ;)

Hah, sen nästa gång så gick det bättre för jag fokuserade på en punkt framför mig hela tiden oh blablabla. Han fattade galopp nåra gånger men det var endast sköööönt för det blev mycket bättre då. 
Men en stund när vi bara skrittade på åkern så kunde jag bara njuta. Det var superskönt! Åh åkern var "färgglad" med det lilla röda huset mitt i & sjön/dammen. Såå fint var det. Men det var enda gången jag verkligen slappna av. 
Aja, det var kul & mysigt iaf... bebo ponny <3
 
Uppdaterar snart med outfit.. tagga skolavslutning!
 
 

BAM

 

 

Where are you come from?

Wow, vart kom alla ni ifrån? Nej men helt seriöst vi måste fått nån länkning nånstans ifrån, men vartifrån? We have no idea. Hahha ;) Jätte kul i vilket fall, vi/jag ska svara på kommentarerna efterhand. :)

Men var i stallet som vanligt. Fixade med Donja och allt de Kanske inte har nämnt de men Donja är halt :( Hörde av Wilma att Lotta sagt att det kunde va hennes gamla skada som gått upp. Inte så bra. Håller alla tummar för att hon blir bra så fort som möjligt iallafall.

Och imorgon är det dagen vi alla väntat på. SKOLAVSLUTNING! Hur jag ser ut då, får ni se imorgon ;) Kommer bli bäst med lov iaf (y)

Gonatt ;* (och mobba inte min engelska om det är super knasigt i rubriken)

 

Bästhästi

Red Concis idag ut till skogen, barbacka. Myyys!
Känner mig inte lång asså..
Aja, jag gled av en gång i traven (han är sååå liten, och travar skiitasnabbt för att hänga med dem andra hästarna som är större)
Berättar mer sen ;) kram

/ Frida


Glaaaaass /J


Världens bästa Donja

Nu är jag trött som tusan efter en blandad dag. Skolan var trök. Vi tittade på en dålig film och sen på eftermiddagen lekte vi en lek som var tråkig som f*n. Postiv, jag vet ;) Men vissa dagar suger verkligen skolan. Men i stallet fick Donja mig på bättre humör. Bästabästabästa ponnyn. Hade massor av tid så ryktade massor, myste med henne oså. Jag älskar henne otroligt mycket, hon finns alltid där och får mig alltid på bättre humör/tankar.
 
På ridlektionen red jag Bella, med galoppsadel. Super kul vare, galopperade och lite så. På söndag har vi uppvisning i stallet och då ska jag och Bella visa upp galopp. Kulkul, då kan det säkert bli några kort som jag kan visa er. :) Men övrigt kändes hon väldigt mjuk och fin. (och Wilma körde Conce (som hon ska visa upp), gud så gulligt de va :3)
 
Bella o Donja
 
 
 
 
 

Hejhej allihopa :D

Det vart inte att vi åkte till Strömsholm. Det regnade och åskade som tusan. Så vi hade ingen lust att stå i regnet och titta. Så vi packade ihop våra saker och drog hem istället. Chill hemma och sen tränat nu på eftermiddagen/kvällen. Sköönt, asså vet ni hur skönt det är att komma hem efter träning, äta och sen chilla framför nån bra film. Typ det bästa som finns enligt mig, haha ;)
 
Imorgon är det filmdag i skolan med klassen med MASSOR av godis. Jag, Frida och två till ska ner till centrum på morgonen och handla. *Fast jag ångrar att jag sa att jag ville nu*. Men hoppas det blir en någorlunda bra dag med en bra film. JAa, vi kunde ju ha gjort nåt roligare. Som gröna lund, haha men våran mentor är dum i huvudet satt. xd
 
Efter det blir det nog stallet, fast vet inte om jag går hem emellan eller nåt. Får helt enkelt se. Och ni lär ju märka hur det blir, håller er ju uppdaterade ;)) Men nu ska jag äta glass och titta på nån film så hörs vi imorgon igen ;*
 
och eftersom jag inte har nån passande bild så får ni några sommarbilder på Brenton som min kära syster fotat
 
 
 

sen update, men endå update

godmorgon 

Igår var jag väl inte så särskilt aktiv på bloggen direkt, men jag var iaf hemma typ hela dagen. Min ena syrra va hemma & jag bada massa med henne. Hon kan bada hela tiden seriöst, hon fryser aldrig. Hon satt och åt lunch med oss genomvåt med genomvät bikini UTAN handduk & utan att frysa. Fattar seriöst inte. 
Själv fryser jag hur lätt som helst!
Men efter det , vid 5 åkte vi på middag. Pappa är hjälptränare i Joels innebandylag & alla tränare & tränares familjer brukar äta middag ihop en gång om ¨året, vid den här tiden. & eftersom alla tränare även är tränare åt sina barn / som pappa dårå , så var det en massa småkillar i Joels ålder där.Sen hade dem lillebrorsor och storebrorsor, syrror oxå. Men alla yngre, förutom Carro som oxå är 99a. Haha, sen var vi 4 tjejer.
Men alla vi barn / ungdomar  lekte typ burken oså.. riktigt kul faktiskt för dem små är riktigt sköna!! 
Så ja, där va vi & va helt slut efter det. Sov gott inatt med andra ord ;)
Idag skulle jag ha åkt till stallet & ponnyridningen men det fick vi ställa in pga vädret osv . Idag har det haglat, regnat, åskat & blixtrat. Vart hemma själv OCH LIVRÄDD. hahah.. 
Men såg på gossipgirl, så tänkte inte så mycket på det sen. Och jag har gjort det i princip hela den här dagen. Så har inte gjort nån nytta precis. Men sånna dagar finns oxå. O ja tror hela min helg har blivit sån. Men det är ju snart sommarlov hallå ;) precis i slutet av skolan och jag är tröttare än nånsin. Så lite lat får man faktiskt va. Bara ta det lugnt lite. Det är helt ok faktiskt. 
 
Jaja, imorn är det klassens dag. Se på film och KÖTTA massa godis. Helgen är visst inte slut än...
 
 
 

Träningen idag...

...gick jätte bra och var super kul. Det var sista träningen före sommaren med distrikslaget. Sen får vi se om jag kommer vidare. Men idag spelade vi bara match och det gick super bra. Kändes faktiskt riktigt bra. (y) Jag hoppas verkligen att jag kommer vidare!
 
Nu ska jag äta godis, titta på tv osv. Myys, imorgon ska vi till Strömsholm. Hörs readers<3

Massa saker ni kanske inte visste

*Jag är ganska blyg & osäker på mig själv
 
*Jag skäms ofta jävligt mycket över mitt utseende & är ibland grymt missnöjd med mig själv. Kritiserar mig själv hela tiden. Det kanske jag inte nämner, men det är faktiskt sant. Alla säger hela tiden "guud vad jag är ful" men undrar om alla egentligen menar det. Vissa verkar tycka tvärtom, vilket absolut inte är fel. Men när man endå säger att man är ful då.. känner jag mig ännu fulare HAHAH. Nejmeen, jag tycker iallafaall inte om mig själv så mycket. Utseende, röst, osv .. 
 
*Jag är väldigt hyper o ofta glad, fast när jag är sur tror jag det märks ganska tydligt oxå ;) då blir jag tyst o lite halvt dryg, faaaast kan va dryg annars oxå med mina vänner. Men inte seriöst då,  bara de att jag älskar att retas o så hahahah. 
Men ofta glad med mina vänner , och alltid glad med Conce! Han gör mig alltid lika glad. <3 
 
 
*Jag har i hela mitt liv bara varit skötare på 2 hästar, Conce & Twister. Världens bästa ponnys!!
 
*Jag & Jenny håller nästan aldrig sams. Absolut inte i skolan, i stallet är det olika. Men det går nästan bara när bara hon & jag är. Ingen aning om varför , men så är det. Grejen är att både hon o jag säger alltid precis vad vi tycker om varann .. o då blir vi suraaa.  ;)
 
 
 
 

One Moment

När One Directions parfym "One Moment" kommer ut måste jag verkligen ha den! :0
 
HEJ JENNY DIN LILLA EB UNGE PARFYMEN HETER OUR MOMENT INTE ONE MOMENT / FRIDA

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Sitter och äter frukost. Ska snart iväg på distriktsträning, kulkul :D

Sen efter den åker vi tillbaka till Hallstahammar, då ska jag soooola och baaaaada ;)) C ya
//Jenny


Lalalalala

Gossip girl en sån här kväll efter ett dopp är inte fel, myyyys.

/ Frida


Jun. 07, 2013


@hallstahammar

Hejhej! Vet att vi mest uppdaterat med korta inlägg nu, igår och idag. Kanske är lite tråkigt? MEN vem sitter inne och bloggar låånga och klockrena inlägg när vädret är perfekt. Inte vi iallafall ;)
 
Idag åkte vi till Västerås och var bla på Erikslund. Kollade efter bikinin, men fanns inte i rätt färg :/ Fick iallafall med mig en tröja från lager 157. (y) Annars kolla vi mest runt och så. Behöver både värmeshorts att ha under innebandyshortsen och springskor.  
 
Sen när jag kom hem har jag bara legat i solen och solat. Det är så himla sköönt, och med 1D i öronen<3. Men ikväll åker jag, Carro och pappa hem. Imorgon ska Carro jobba och jag träna. Sen åker vi tillbaka till Hallstahammar efter jobb/träning. Och på söndag åker vill till Strömsholm. Det är nationalsdagstävlingarna. Kommer bli as kul. Det är MVS A ponnyhoppning. Och det betyder massa fina ponnysar!
 
men saknar min fina lilla goseponny därhemma<3
 

Hare ganska bra /J


Frukooooost



-Frida


Godnatt

Sover hos Frida inatt, hon ringde typ 9 och fråga om jag ville komma över haha

-Frida


Ute med husvagnen

Hey people <3 Är ute med la familia med husvagnen. Ganska mysigt endå ;) Idag har jag solat och badat. ASSÅ FATTAR NI ATT DET ÄR SOMMAR NU!!! :D :D Känns verkligen som jag har sommarlov nu, men bara några dagar kvar. TAGGA. Men vi ses imorgon igen, c ya
 

Frida <3 sommar

Nu är det verkligen sommar. Idag har det varit helt SJUKT varmt & lökat som fan när vi ledde hästar. Sen badade jag i poolen hemma, såå skönt. Solat lite, inte för att jag tror att jag blivit brunare direkt, men endå. 
Nu, fin kväll. Har lust att chilla med mig själv o se på gossip girl. Kolla ju det förut men helt plötsligt slutade jag , men tänkte fortsätta se nu. ;) Är bara på 2a säsongen haha. 
 
Sen är det bara 3 dagar kvar i skolan. Nästa vecka, och inget jobbigt. Måndag är det klassens dag & man får va med sin klass hela dagen. Dock hade vi inga busskort (tror niorna har dem) så vi ska kolla på film och äta MASSA godis. Tisdag är det städdag & onsdag skolavslutning. Love it.
Saker planerat efter skolavslutningen oxå :D med friendos
 
Sen var min kära familj på Grönan igår kväll, känns onödigt att vara där bara på kvällen +att jag var hos Jenny. Men vi åker dit fler gånger iår & jag & Jenny ska försöka åka dit tillsammans. Då taggar vi eclipse!! 
Familjen köpte iaf gröna kortet(4 st) igår så det är bra, då måste vi ju endå använda det ;D Så vill använda det MYCKET i sommar. 
 
Förresten, försöker ladda upp betessläppet bilderna på bloggen, dem har vart på datan ett tag. Men det funkar verkligen ALDRIG. Försöker varje dag men noooope. Så ni får vänta, tror dessutom inte det går med nån bild så tar nån random gammal från galleriet. Datan vill inteeeeeeeeeeeee
rörigt inlägg om mycket på samma gång. men jaa

Steker i solen

Hej mina vänner.
Har vart i folkparken & hjälpt till med ponnyridning osv - lökigt & verkligen huuur varmt som helst. Men nu är jag hemma & har badat lite i poolen vilket var sjukt skönt. Så ätit & nu solar jag. Behövs, måste seriöst vara blekast i Sverige!!
Men jaa, måste sola vidare, sen bada mer. Vi hörs

//Frida


Nationaldagen

Idag är det Sveriges nationaldag & ja ska till folkparken. Massa kul där.

//Frida


Bästa

Sitter och tittar på One Directions första år med Frida. Bästismys<3
/Jenny


godmorgon

tävlingen gick skit igår, vill inte tänka på den. men ja, nu skiter vi i det & kör tråkig onsdag. 
sen imorn, ledigt & nationaldagen. det är bra iallafall!
 

Tisdag

Har alla haft en bra dag? Det har iallafall jag haft. Efter skolan va jag bara hemma och va på träning. Chill. Och sen resten av kvällen har jag bara roat mig med mobilen^^ hahah, imorgon har jag ingen aning om vad ja ska göra. Ska typ packa för torsdag då vi ska iväg över helgen. :) Har inge mer att säga så hörs imorgon, gonatt
/Jenny


GLAAAAD

Mitt sim-kort har kommit och jag kan äntligen börja använda min mobil. GLAD. Förvänta er första uppdateringen från den ikväll ;)) yeeey
(hahah, ja jag loggar in och bloggar om det. Men det är för att jag är så himla glad att jag äntligen har en mobil igen!!!)

Bara lite uppdatering

Idag är det VK-cupen i stallet. Och jag ska ju inte vara med och väljer att bara vara hemma och chilla. Sen träning också. Chill dag! Skriver ett ordentligt inlägg om gårdagen i eftermiddag, berättar lite mer om måndagen då osv.
 
Egentligen ganska onödigt inlägg, men lite uppdatering iallafall ;)
 
 
 

KÖTTA TÄVLING

Idag är det tävling, efter skolan. Ska tävla Joje 70 cm, sjukt nervös faktiskt. Men förhoppningsvis går det bra. 
Ska verkligen försöka hålla ordning på mina nerver & stressa så lite som möjligt. -för gör jag det, då vet jag att det kommer gå kasst. 
Sen så är det ju såklart skola innan med långa & tråkiga lektioner, haha dem gör att jag tänker mer & mer på tävlingen & blir ännu nervösare. Tävling inom ridsporten är inte riktigt min grej, iallafall inte med stilbedömnning. Hatar det. Men tänkte tävla en gång till nu när jag fick Joje(failar jag, så kommer jag skämmas. det kan ni ge er på) . Sen så tävlar jag nog inte VK-cupen mer. Kanske lite vanliga Pay'n'jumper & så KM i höst. 
Aja, tvivlar hursomhelst på om jag ska hoppa 70 eller om jag ska sänka till 50 (finns ingen 60 klass den här gången)Får se, beror på hur nervös jag blir. 
 
Aja, måste dra till skolan... så får vi se hur det går idag dåå
 
Emma W & Joje
 

Dela en Coke med mig

Kommit hem från skolan och är sjukt trött, lust att bara gå & lägga mig nu.. Fyfan vad skönt



En riktigt, riktigt bra blogg!

Vill tipsa, hylla, framhäva (eller vad man nu vill kalla det) en riktigt bra blogg som jag läser varje dag. Det är ingen blogg som är lika stor som Nellieberntsson.se, tyrashastar.se eller så. Men jag lovar, den kommer en dag vara där.
 
Det är Alva Cedermark som driver den här bloggen jag vill "hylla". Hon driver Alvac.webblogg.se.
 
Dock så har hon ingen ponny just nu, hon har precis lämnat tillbaka Hazena, som hon hyrt under 9månader. Men har en ny häst på gång. Som tyvärr vart skadad precis innan besiktningen, men är på bättringsvägen/frisk nu. Hoppas verkligen att den går igenom besiktingen nu!  Annars håller vi tummarna för att hon ska hitta en annan bra ponny.
 Hennes åsikter tycker jag är grymt bra. Håller ofta med, dem är bra skriva osv. (tänkte länka några, men de vill inte funka)
 
Men annars, när hon har en ponny skriver hon mycket om den, ridpass och massa fina bilder. Jag fastnade där på en gång. Fin header ihop med grymma inlägg. Uppdaterar alltid och ja ,man blir glad och peppad av att läsa den. Så tycker verkligen alla borde kika in där, börja läsa och följa Alvas resa med hennes nya ponny. Kanske lämna en kommentar då och då, men LÄSLÄSLÄS. Ni kommer fastna ;)) Promise you! (klicka precis efter det här, så kommer du till hennes blogg) http://alvac.webblogg.se
 
 
 
 
 
 
 

Louis<3

 världens finaste, galnaste och bästa skratt!
 

Planer för dagen

Idag äre måndag , sovit över hos Frida .
Blir inget stallet för mig idag tror jag, men imorn taggar jag tävling 70 cm på Joje!
Får se hur de går, blir alltid skitnervös .
Aja, vi hörs!

//Frida


Sover hos Frida inatt!

Yes.. vi sitter & myser med popcorn & ProViva till Wallander.

Imorn börjar en ny skolvecka, 3 dagar den här veckan . Hörs imorn, godnatt!

//Frida


Bra, bättre, bäst

Dagen har varit bäst! Fått min iPhone och haft en bra träning. As bra! Är faktiskt taggad på veckan, även fast den är kort ;)
 
Men ÄLSKAR min nya mobil, dock kan jag inte använda den än. Eftersom jag inte har något simkort än, men pappa har beställt det tror jag. Så får se när jag kan använda den, men känns as bra att jag har den iallafall :D Kommer bli min bff typ xd
Haha, Carro har även köpt en ny kamera och objektiv idag. Så hon ska fota min ridlektion imorgon=nya bilder. Bra va? :D
 
Och träningen gick super bra. Fast det var sjuuukt varmt i hallen och jag svettades som en gris. Hahah, men det var en ny tränare där. Vilket gjorde träningen mycket roligare och bättre än de andra träningarna.
 
Nu ska jag fixa några tidsinställda och sen sova tidigt så jag orkar upp imorgon! :D Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft, gonatt ;*

Badat

Har precis tagit ett dopp i poolen med Frida..kaallt. 15 grader
Jag gick till henne & Emma efter ponnyridningen. Dit kom det förresten MASSA & vi var bara 3 st. :I det gick iaf braa men var jobbigt.
Resten av kvällen får vi se vad jag gör med!

peace out,
//Frida


ponnyridning

drar till stallet & ponnyridning nu.. ses senare
den här bilden signerade jag oxå , coolt va?
 

Jag får en iphone idag!!

Sorrysorry, jag hade feeeel,  Emelina och Agnes kommenterade att två av bikinsarna är från Bikbok och INTE från Gina ;)  Vilket är heelt rätt. Hahaha, så då vet ni, aja tycker iallafall att dem är snygga ;))) Funderar på den här färgen. Men annars vore vit sjukt snyggt, om jag nu kunde bli bruuun!
Men, inge mer snack om bikinsar just nu. Vi lämnar det ;) Idag är det distriktsträning som förhoppningsvis blir bättre än dem föregående. Aja, det är bara att kötta, visa vad jag kan typ x) hahah.
 
Annars så är det viktigaste idag att jag får min iphone, baaam, äntligen. #gladtjejhej Ska även försöka fixa skärmskydd och kanske skal om jag hinner. Aja, jag visar den för er sen, även fast alla vet hur en iphone ser ut ;)) Men ha en bra dag, det tänkte jag ha, så hörs vi later <3
 
bild från DM
 
 

en lyckad dag

Dagen blev väldigt lyckad! Vi började leka massa lekar, sen lunch, människohopptävling med omhoppning & pris till vinnaren , tipspromenad, brännboll i ridhuset, fler lekar haha, människohöjdhoppning & limbo i ridhuset, grillade även korven i ridhuset eftersom det regnade ute. Vi hann med massor & hade hur kul som helst med barnen.
Syftet med dagen var att alla skötare skulle lära känna varandra bättre & ha roligt tillsammans! Det tror jag vi uppnådde ;)
 
Sen, om ni undrar, så var nästan alla hästar uppe på betet(som ligger lite längre ifrån stallet) så det var inte så att vi störde hästarna eller så. Visst, några hästar var i hagarna där nere men det var inte så att vi störde dem. Dessutom var vi mest i ridhuset! ;) 
vill bara tillägga att jag försökt uppdatera från mobilen hela dagen, men det har inte funkat!
 

Bikini

Det är ju snart sommar nu så kanske dags att fixa en bikini? Haha, behöver verkligen en ny. Måste fixa det. Men visar er några jag tycker är lite fina. Från Nelly och gina. älskar den översta! :D
 
 

Tagga skötardag

Vart på Ica & köpt lunch osv , nu är jag påväg till stallet & skötardag!
Vädret är bra än så länge så vi får hoppas på att det håller ;)

//Frida


RSS 2.0