Idag

Idag hängde jag med Emma till stallet, hon hade islänningarna så jag hjälpte henne lite. Vi fotade även hästar så bilderna kommer antagligen upp på bloggen snart! ;)
Imorn Åker vi till stallet igen och fotar ännu mer haha. ;P men nu ser vi på film, så måste draaaa

//Frida


Hoppbilder(1)


GLAD PÅSK! :D

Ha en riktigt bra påsk nu!

//Frida


Svar till Cornelia:

Tack så mycket! :D Det kan jag absolut göra, ska leta runt i datan lite och göra iordning några inlägg med tävlingsbilder :D
 
 
 

London-bilderna....

Höll på med bilder från London, men när jag precis rensat ut bilderna som skulle upp här. Och såklart försvinner bilderna.  Så jag måste göra om det, och det tänker jag inte göra nu. Lite små irriterad. Gör ett nytt försök ikväll.
Men nu vet ni att jag håller på att försöka få upp bilderna här och att de kommer snart :D
en liten titt får ni iaf ;)
 
 
 

Harry Potter

Just nu sitter jag och titttar på Harry Potter. Det är lite roligt att man känner igen vissa platser från "the making of harry potter".
Stora salen, där dem spelat in :)
 
men idag har jag faktiskt varit ute och tränat. Sprungit och styrketränat. Jag vart riktigt trött.  varenda muskel skakade ;) Men det är väll så träning ska va? ;)
 
Imorgon har jag inga planer, får se vad som händer. Nåt London-inlägg kan jag nog fixa :D Men lovar inget ;) Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorn :D
 
 
 

Bara chillar

Sitter hos farmor & farfar.
Har handlat osv , lite kläder ! Kan visa sen när jag kommer hem ;)
C ya soon..

//Frida


Hoppning, Cinnamon

Hoppning på Cinnamon, 26/3
 
I tisdags red jag Cinnamon. Det var ett tag sen så det var super kul. :D Egentligen ville jag ha Joje, men det vart Cinnamon istället. Vilket var jätte bra ;)
 
Men vi värmde upp hästarna lite självständigt. Red tempoväxlingar, flyttade för skänkeln osv. Måste verkligen bli bättre på att lägga upp uppvärmingen och ha en plan med vad jag ska göra.
 
Men första hoppövningen var att galoppera med jämn galopp över galoppbommarna och sedan hoppa kryssoxern. Det gick jätte bra, han lyssnade bra och hade jämn, fin galopp. Kändes som jag hade koll och ganska okej bra sits över hindret. Och han hoppade som vanligt bra ;) Vi fick hoppa 2gånger var och jag är väldigt nöjd båda gångerna :D
Sen skulle vi hoppa studsen. Första gången hade vi lite lägre. Hade lite dåligt väg in. Kändes som jag hade ganska bra sits i studsen. Dock kanske lite framåtlutad. Men det är jag nästan alltid, jobbar mycket på det ;) Andra gången höjde Ann lite, fick en mycket bättre väg in och då vart ännu bättre ;)
fina Cinnamon med fina Wilma på ryggen
 
Men är nöjd med ridpasset. Tyckte att det gick bra och Cinnamon var jätte duktig :D
 

Idag är det träningsdags

 
 
 
 

Långfredagen

Godmorgon alla!
Idag är det ju långfredag, jag ska först handla lite & sen äta hos farmor & farfar. Blir säkert bra.
Uppdaterar er under dagen!!

//Frida


Stallet

Just nu är jag i stallet & har borstat Concorden, mockat och lite så. Det gick att borsta hästarna ute - skitmysigt! :D
Sen mockade jag & Jenny hela ridskolestallet oxå. Känns som jag gjort nån nytta iaf;)

Ska försöka smörja sadeln sen när Conce inte går fler lektioner. Sen tror jag att jag åker hem! Nu är det ju påsklov oxå, äntligen!!

Men ja, vi gick/sprang ju en runda oxå idag i skolan, så vi hade bara 2 lektioner. Men ja & Jenny gick nästan hela tiden. Sen när det var typ 1 km kvar så var det 10 min kvar innan bussen gick .. Så vi KUTADE sista biten med vanliga kläder & blev assvettiga.
Sen sprang vi ju förbi halva skolan som var påväg tillbaka oxå.
Vi hann precis med bussen då, den höll på att köra iväg men Jenny ställde sig framför den så den stanna(xD)

Aja, haha kanske inte det mest intressanta inlägg ni läst. Men jag var bara tvungen att skriva det!! ;) xD

//Frida


Älskade, älskade Twister

Jo, jag är lite efter med att berätta. Men ni vet min första favoritponny? Som jag skrev om HÄR.
Han ska flytta. Till skåne, och bli sällskapshäst.
Så var det meningen att det skulle bli i höstas/somras oxå. Men det blev inte så.
Men nu så är det bestämt. Han ska till Ninnis kompis i skåne och bli sållskapshäst.
Tror inte han kommer ogilla det kasnke, slippa ridas osv. Han kommer slippa bråka med en ryttare och bara gå i en hage. Förhoppnningsvis får han uppmärksamhet som att bli borstad mycket iaf, för det gillar han iaf.
Men han ska flytta dit för att han är för envis med dem små & Ninni anser att ingen vill rida honom(fast det finns faktiskt ändå barn som har honom som favorit och vill rida honom)
Så han funkar inte på ridskolan längre.
 
Jag kanske inte visar det så mycket än, men jag är så jävla sjukt ledsen. Jag har nyss lämnat en skitviktig person, Pelle . Nu ska jag lämna en till. Alltså visst, han ska inte dö. Men vad hjälper det ? Han ska bo i SKÅNE, och jag bor typ i Stockholm. Det är inte så att jag kan hälsa på honom när jag vill direkt. Undrar om jag nånsin ser honom igen efter jag åkt. För när jag tänker efter, det är ju fan inte säkert?!
Jag kommer alltså kanske snart se honom för sista gången. Och det värsta är att jag inte vet NÄR han åker, alltså vet jag inte när jag ska säga hejdå till honom. Så jag gör det varje gång ja är i stallet.
 
Jag älskar dig Twister, kommer jag alltid göra. Du anar inte hur mycket du har gett mig <3
sista bilden är tagen av Nora !
 
 
 
 
 

Svar till Nora:

Såklart jag kan lägga upp bilder.  Har inte super många, men lägger upp lite av det jag har. Jag försöker fixa det när jag får tid :D
                                                                              
 

Känns som jag langar egobilder hela tiden .. /F

Hej alla! Tänkte blogga imorse men det blev aldrig av. Blev lite bråttom;)

Men iaf; tänkte bara säga att Frida provade innebandy idag . Tycker hon var duktig, luuugnt mycket bättre än jag på min första träning. Men hon är ju inte lika trögtänkt som jag! ;9
Haha <3
Men tänkte inte blogga mer än så, Jenny har ju redan skrivit det mesta! :)

/F


Tjugosjunde mars

men hallå bloggen ;)
 
dagen har varit okey. Först seeeg dag i skolan. Sovit mig igenom den. Sen chillat hemma hos Frida innan träningarna. tränignarna gick bra ;P haha
 
En helt vanlig onsdag helt enkelt ;) Rullar på. Men imorgon är det äntligen sista dagen i skolan. Bara några lektioner innan lunch och sedan är det "ägg-lunken". Ägg-lunken innebär att man ska gå/jogga/springa 5km. Sen slutar vi! OCh då är det loooooov. även fast jag kommer ha massa plugg under lovet så ska det bli hur skönt som helst.
 
pallar inte skriva mer nuu, försöker skriva något tills imorgon. Hörs! :D
 
 
                                                                        

BÄSTABÄSTA



/Frida


Hoppspecial på Donja

I fredags red jag Jennys älskling Donja. Hon var superrolig och rida. Det var jättelängesen jag red henne senast, typ ett år. Och då så tror jag inte det gick så bra haha. xd
Men iaf, vi började värma & mjuka up hästarna lite och hon var såklart väldigt pigg! Men samtidigt mjuk & så.
Så hon gick faktiskt riktigt fint då. :)
Sen när vi började hoppa så gick det väl oxå bra, hon var som sagt pigg men ändå så att man kunde ta tillbaka henne.
Jag orkar inte förklara övningen haha. Men vi hann hoppa ganska mycket eftersom vi bara var 3!
Det gick kanske lite snabbt, men inte typ så vi skena runt lixom. Sen försökte hon skaka av mig lite när jag ttog tillbaka henne haha.
Men  vi tränade på lite vägar, byta galoppen över hindret osv. Och mer!
Det var iaf superkul att rida Donja igen så är taggad på att rida henne flera gånger!!
 
Jenny och Donja
 

Det är tisdag..

..och jag har ingen aning om när skolan börjar!
Hann iaf ta fram datan nu innan skolan(nu den nu börjarr), så passar på att blogga lite ;P även om jag inte har något att skriva om direkt.. ;P
 
idag är det skola och stall. Ska sköta Donja och rida lektion på kvällen. Så får se om det blir nån tid för att blogga. Kanske kommer det något tidsinställt? ;)
 
haha, verkligen helt onödigt inlägg. Men vi hööörs ;D
                                                                              

Är hemmaaa

Nu är jag hemma & har såklart ätit våfflor & lite så . Var i stallet , där borstade jag av Concorde innan han skulle gå , sen så hade Pelle haft benskydden hela helgen så hans ben hade svullnat.. :/ men iaf så spolade & torkade vi benen. Vi får verkligen hoppas att det blir bättre för han är en helt underbar häst <3

/Frida


Guld x2

Wow vilken helg jag hade. 2 DM-guld. Innebandy. Innebandy. Innebandy. Har bara spelat innebandy nu i helgen. Körde igång på fredag och avslutade på söndag. Gryymtgryymt kul. Kan ju inte säga att jag latat mig! haha ;) 5matcher+träning. Och det är ju inte direkt ett minus att det varit vinst i alla matcher :D
 
två guld, ett med killarna och ett med tjejerna. grymt :D firades på rhodos med killarna och med pommac med tjejerna ;) haha :D det har varit sjukt kul och riktigt bra spel. ;)
(instagram bilder)
 
Har endel bilder att visa skulle jag tro då Carro fotat lite :D Så när de är redigerade osv så kommer de nog upp här :D
 
                                                                               
 
 
 
 
 
 
 

I'm back

Även jag är tillbaka här på bloggen :D Har haft värsta blogg-svackan men är tillbaka nu, är sugen på att blogga. Hoppas det håller i sig. Ska försöka få tid till att skriva London-inlägg snart.. ;)
 
Dock kan inte uppdateringen från mig vara på topp, min älskade mobil har gått sönder. Får tillbaka den om typ en månad. Men jag försöker, kan ju alltid baxa fridis mobil ibland x)
 
Ja, i'm back, c ya later ;D
 
                                                                             
 

Joje

I tisdags red jag på Joje. Kul, eftersom jag nästan aldrig får chansen att välja honom men typ alltid vill ha xd
Vi jobbade iaf mer med att ha koll på hästarna & sen sitsträning.
Vi tog upp stigbyglarna och tränade sitsen, och jag fick faktiskt till det med min sits på slutet!! SUPERLÄNGE har alla ridlärare talat om för mig att jag måste ta bak axlarna, böja mina armbågar bättre & hålla spöet på mitt lår. Och ddet fick jag faktiskt till bra på slutet.
Joje lyssnade väldigt bra på mig på slutet oxå. Så det kändes faktiskt riktigt bra!  Joje var rolig att rida i tisdags :D
 
FOTO: http://www.norasandberg.blogg.se
 
 
 

Godmorgon!!

Yes, nu är jag äntligen tillbax och förhoppningsvis Jenny oxå. Dock så är hennes mobil sönder & deras data har typ kraschat så hon har det lite jobbigare än mig haha.
Men idag ska jag iaf till stallet efter skolan och sköta min prins Concorde, sen skriva upp mig på lappen om rykttävling som kommer upp då, på min älskling såklart. Är ju egentligen med i US, så jag ska egentligen vara domare. Men rykttävlingar är superroliga så jag mååååste bara va med :D xd
 
(jag ser gul ut i ansiktet, jag vet)
Men nu så saknar jag faktiskt lite att blogga igen, alltså har den senaste veckan bara tyckt att det är en plåga att blogga. Och då ska man ju inte göra det, utan man bloggar ju för att det är kul!!
Men nu saknar jag skrivandet och ska komma igång igen. Hoppas ni tycker om det ;D
(inte min katt)
 
 
 
 
 

Imorgon är jah tillbaka!

 

Bloggpaus

Vi har nu bestämt att det är dags för en liten bloggpaus.  Vi har ingen motivation till att blogga osv. Vi är tillbaka när vi känner att vi vill blogga. På lördag? Om en vecka? Vi vet inte, men vi hörs igen, nån gång! c ya ;)
                                                         
 

Tisdaaaag

Idag är det tisdag, vilket innebär stallet & ridlektion! Vill rida Cinnamon, Joje eller kanske Twister. Vi får se helt enkelt ;)

Bjuder iaf på en egobild så länge hahah

/ F


Stallet & mellis /F


Warner Bros. Studio Tour London. The making of Harry Potter

Det är måndag, 3:e dagen i London och äntligen dags för att besöka Harry Potter museet/ Warner Bros. Studio Tour London The making of Harry Potter . Kommer bli så sjukt kul!! Något för ett Harry Potter-fan. Dröm. Jag vet inte så mycket om det men har läst runt lite och det verkar för coolt alltså :D Klockan 10 så är det dags. AWESOME.
 
Jag kommer vara här inne. Dröm❤.❤
Kommer fota massor av bilder så jag kan visa er! :D
                                                                              
 
 
 

Myspys /F


Rildektion på concorden <3

Ja, det var ju nästan en vecka sen men iaf.
I tisdags red jag Concorde, min älskling, och vi tränade sitsen & galoppfattningar. Eftersom vi inte jobbade hästarna supermycket var det en bra lektion att ha Conce på, alltså det var bara saker han kunde göra med på lektionen.
Han är lite stel bara haha ;) Men sen är han ju gammal oxå .
Men lite så, orkar inte specificera mig på övningen just nu fördet orkar jag inte. Men det var iaf kul att få rida honom <3
love u
 
 
 
 

Vinst

Kommit hem från matchen, ätit & lite så.
Vad ja gör av resten av dagen får vi se!

Men vi vann iaf med 2-1 och jag gjorde inte bort mig så mycket ;D
Dock valde jag att bara spela lite av 2a & 3e perioden eftersom jag inte kände mig så säker på plan.
Först sprang jag mest runt men efter ett par byten gick det bättre. :)

Kul var det iaf!!

/F


Taggar match

Just nu sitter jaag och taggar match & är hur nervös som helst. Önskar Jenny var med idag men nej nej.
Hoppas iaf att det går hyfsat & att jag inte gör bort mig!
 
 
Måste bara säga FÖRLÅT  för 0 uppdatering igår.. försökte faktiskt uppdatera lite från mobilen iaf men det funka inte. Asså jag har typ ingen blogglust just nu men det går snart över. ;) Ska försöka hinna med några tidsinställda som kommer upp så ni inte blir helt utråkade nu när Jenny är borta.
sötii kattii från igår <3
 
 
 

On my way

Godmorgon allesammans! Just nu sitter jag i bilen mot Arlanda. Flyget går 07.50 och vi är framme i London ungefär 10:20(svensktid). Sjukt spännande. Får se vad som händer när vi kommer fram? Vi ska kolla hotellet och sedan får vi se vad vi hittar på, på eftermiddagen. Blir bra hursom :D LONDON, NU KOMMER JAG :D
                                                                         

Chill

Just nu sitter jag vid TVn och kollar på nåt konstigt program.
Dagen har varit helt okej. Träningen gick sådär igen haha. Kände inte att jag fick till nåt bra. Men ska iaf spela match på söndag. Sjukt nervös !!

Men som sagt sitter jag vid TVn med la familia . Funderat på att göra några tidsinställda men fixar imorn. ;)
Jenny åker förövrigt till London imorn, hon ska ha bäst där. Avis :0

Jag vet att jag är usel på att uppdatera men tiden har inte räckt till så det har bara blivit massa slarvig update.
Ska bli bättre igen, promise ya!;) det beror ju även på brist på tidsinställda.

Vi syns senare eller imorn eller hur det nu blir , hade bra <3

//Frida


Friday!!!!!! :D


/Jenny



Hemkunskap /F


Krasch

Den lilla datan har kraschat och fungerar alltså inte. Därför skriver jag ett kort inlägg på en annan dator. Har haft en super bra dag, skolan och sen stallet och mys med Donja<3 Imorgon är det sista skoldagen på veckan. börjar 8.10 och slutar 14.30. Dock så missar jag sovmorgon :( måste dit på "läxläsning/jobba ikapp" sak. Känns väll inte sådär super kul då vi har sovmorgon till halv tio annars. jaja.. Frida ska ju också dit satt det går nog okej hoppas jag. ikväll blir det iaf chill i soffan (y)
finns inga bilder på denna data, så hej arkivet! ;D
 
                                                                              
 
 

Träffar min favorit idag

Beboohäst <3


//Frida


Tillbaka

Som vanligt så ligger min uppdatering på måndagar och tisdagar på=0. Så har varit väldigt frånvarande, men im back now :D haha ;)
 
Idag har det varit skoldag. Galen är ordet. Men sjukt kul ;P Vi slutade tidigare i skolan, jag och Frida chillade hemma hos henne innan träning. Som vanligt ungefär ;) Sen  tränade vi osv. Och nu hemma, chillar framför tv:n, fixar lite tidsinställda tills nästa vecka. -london jao ;)
 
Imorgon får jag träffa Donja igen.. Yeey, går inte ens en dag utan att jag saknar min fina Donja<3 Efter det plugga och packa ;) Sen sova tidigt för att sedan klara sista dagen i skolan.
goaste, sötaste, bästaste ponnyn<3
                                                                             
 
 

GRATTIS!!

Grattis på din dag bästa Emma!!
Idag fyller du hela 12 vårar!! Älskar dig❤
Jenny hälsar såklart oxå massor !

//Frida


Tränat innebandy

Har precis kommit hem från en innebandy träning & är faktiskt ganska nöjd! På slutet av övningarna så gick det faktiskt rätt bra, sen failade det lite när vi körde 2mål men det gick iaf bättre än vad det brukar göra!:)
Kanske ska spela match i helgen, men vi får se. Beror på hur det går på fredag.
Vill känna mig redo ! :D


Annars har dagen varit chill, i skolan så var det skollaget som spelade innebandy (tjejer) så hela skolan kolla!
Dem spelade bra , och sen fick vi ju sluta tidigare pga det oxå ;D

Kvällen spenderas framför TVn tror jag xD

//Frida


Citrina

Bilder från Sportlovet :D
 
                                                           

Cyklar lite


Bråttooooom

Har lite bråttom till skolan nu, så vi får synas senare!

//Frida


Bad blog days

Måndag och tisdag har passerat. Det rullar på, men det har inte funnits mycke tid för ordentlig bloggning. Ridit ridlektioner, på Donja och Gatwick. Gått i skolan osv. Men det kommer ordentliga inlägg om ridpassen ;) Imorgon står det skola, träning, läxa och blogg på schemat. (y) blir bra, följer med Frida efter skolan :)
FRIDA♥
Vi hörs imorgon och då ska bloggen upp på en okej nivå igen ;) ;P /Jenny

#trött #pownie


Ska rida

Nu ska jag rida... På älsklingen <3

//Frida


datan

Hej hej alla. Nu är jag äntligen inne på datan och bloggar igen! Grymt skönt.
Har iaf vart i stallet nu och det har varit skitbra. Känns bättre idag. För alla er som undrar så bråkade mamma & pappa och det är skitjobbigt. Asså jag klarar inte av det :/
Men inte mer om det nu, vill inte förstöra humöret ;)
 
Men i stallet borstade jag av Conce(hann inte mer) & sen mockade jag & gjorde rent vattenkopp & krubba. Lite så, han fick det iaf rent !
Tänkte även berätta om tävlingen som var i tisdags! Jag red ju Citrina om ni kommer ihåg och de gick sådär.
Hon blev lite stark i kombinationer och när vägen gick rakt fram lite längre(heheh, hoppas ni fattar vad jag menar)
Sen hann jag inte rätta galoppen på ett ställe så där blev det väldigt failat. Tror även jag borde ställt lite nogrannare i svängarna osv , hon tryckte sig lite inåt om ni fattar. Men annars gick det helt ok , slutade med 45 p. Vilket enligt mig är varken bra eller dåligt haha.
Men jag hoppas endå det går bättre nästa gång, vill nån gång kunna rida en klockren runda och känna känslan att det faktsikt gick bra.
Citrina
 
 
 
 
 
 
 

Sista lektionen (Y)

/Jenny

Lunch

Goddag typ, sitter & äter lunch i skolan.
Känns sådär. Vi får se hur det är sen.
Men idag ska ja iaf till stallet , tränar ju inte längre. Ska försöka hinna med massor med bästa Concorde och kanske med Twister lite oxå .
Uppdaterar mer under dagen ~


//Frida


Och där sprack mitt liv ännu en gång

Ibland så vill jag bara dö.


//Frida


Bullen❤

Är ute med Bullen med Frida nu, det är hennes kanin. Måste säga att jag saknar att ha kanin, och jag saknar ännu mer Pelle...

Bullen och Pelle var bästisar förut, hihi !

//Frida


Floorball


~klockren~
påväg hem från match. Vinst, 2-1 :D
/Jenny

Västerkumla cupen 5/3

Västerkumla cupen, deltävling 2
Glaznost(Pelle) 70cm
 
Har tagit ett par dagar att smälta tävlingen. Jag är inte nöjd, jag vet att jag kan bättre. Eller borde kunna bättre iaf.
 
Framridningen vart inte bra, kändes inte som jag fick gjort de jag ville göra. Ville egentligen rida igenom honom lite, så han var med mig ordentligt. Men så vart det inte, tror det kan vara en av anledningarna till att inte gick så bra. När vi väll började hoppa så gick det helt okej, inte super bra, inte super dåligt. Bara allmänt okej.
 
När jag skulle hoppa banan då.. Första hindret fick vi en dålig väg, heltochhållet mitt fel. Sedan rullade det på okej, men in på trippelbarran trycker han mot min innerskänkel, jag parerar inte och vägen blir katastrofal. Pelle räddar situation och hoppar. Sedan rullar restan av banan på helt okej.
 
Pelle räddade upp situationerna som jag var upphovet till. Men vill ska endå inte bara fokusera på det dåliga med ritten. Så lite posetivt då(fast det är svårt att komma på)
 
+Även fast jag styrde och red sopigt hängde jag med ganska bra i hans lite konstiga språng över tex trippelbarren(konstiga sprången vart ju pga dålig väg)
 
Men fick endå inte dåliga poäng, men känslan var inte bra och jag är inte nöjd med min insats. Men Pelle var super duktig iaf ;)
(bilder från förra året)
 
MEN NÄSTA TÄVLIG SÅ ÄR DET NYA TAG, DÅ GÖR JAG DET BÄTTRE! :D :D
                                                                             

Allt och ingenting

Om 6dagar åker jag till London. Woopwoop. Kommer blir mer än grymt. Räknar ner dagarna. Snart så ;)
Men här&nu. Idag är det match mot Katrineholm. Vinna eller dö typ ;D haha, men vi SKA vinna, jag ska göra en grym sista seriematch(blir sista för mig eftersom jag är i London nästa vecka) :D Men annars ska jag försöka städa mitt rum. Bombnedslag typ. Gillar när det är städat, men när det väll börjar bli stökigt då blir det jätte stökigt. Haha. Måste jag öppna Tyska-boken också och göra läxor. Har ju lovat mig själv att bli bättre på att göra läxorna ;)
 
Längtar som tusan tills snön försvinner och det blir ljusare på kvällarna. Håller på att försöka få ihop ett träningsschema. Yey, är riktigt taggad på att träna :D Så snö försvinn så jag kan komma igång ordentligt! :D
 
Det här är ju egentligen en hästblogg(tror jag? xd) Men det är endå mycket  innebandy, träning och vardag blandat med hästarna. Men en renodlad hästblogg för oss som inte har egen häst blir ju lite väl svårt att få bra och intressant att läsa. Typ såhär skulle det bli;  "hej, jag borstade Brunte idag, det var mysigt. Imorgon ska jag borsta ännu mera. Hejdå" Så det är nog bäst som den är som den är. Den är Jenny och Frida ;)
DEN HÄR PONNYN ÄR BÄST!
 
Den nya headern och desigen är pågång. Hoppas vi kan få upp den snart. FÖR JAG ÄR RIKTIGT TRÖTT PÅ DEN VI HAR NU!
 
Det vart ett inlägg om allt och ingenting. Men vi hörs under dagen, ha det bra :D
                                                                               
 

Godnatt

/Jenny

Dagen

Haft det bäst idag, vi åkte till heron & innan filmen gick vi in på Mio och prova en massa sängar och så(xd) sen köpte vi massa godis & 2 st popcorn menyer & en baconchips meny. Jävla fetton asså haha.
Sen så efter det så gick vi in på media markt och körde kurragömma och letade efter några massagestolar som inte fanns. :|
Vi såg även på nån 3D tv som va ascool. :0

Sen typ åt vi & gick in i spelhörnan. & så chilla vi runt lite och hade det bara allmänt kul!
Men nu sitter vi hemma hos mig & ser på mello. Hejar på bananen som kommer upp på scen nu. Dags att rösta hahahaha xd
Me vi hörs, nu ska jag se på bananas!✌


//Frida


Tacobar med bästa //Frida


@the car

Rullar hem mot Nykvarn. Två matcher spelade. Vinst och Förlust. Först vinst med killarna. Serieseger är säkrad ;) Sen bar det direkt av till Eskilstuna för match me D3. 70% av vårat laget var minst 10år yngre än deras spelare. Vi kämpade på, men det räckte inte riktigt. Men rolig match MEN sjukt dåliga domare. och de ska döma matchen imorgon också. :@@ ikväll är det Melodifestivalen=mys med god mat och godiiiis. Och så hoppas jag att Frida får en super mysig dag!!♥ Vi hörs senare under eftermiddagen, bloggen har legat nere lite under veckan, men nu så får de bli lite ordning ;) c ya/Jenny

Taggish

Tjocka eller vad ?


//Frida


Today

Hej alla glada!!
Idag så ska jag vara med bästa Frida & Emma. Vi ska se på bio; Sune i Grekland & sen äta på restaurang & sova hos mig. Jag har ju nyss fyllt år!;)
Men det blir nog skitkul. Vi ska ha det bäst <3

Innan det ska jag nog städa lite och så. Men det blir iaf en del här&nu inlägg live från heroncity. Låter det bra? ;)

//Frida


Godnatt❤

Ska sova nu, har ridit hoppspecial idag på Joje. Men berättar mer om det när vårat internet är igång så jag kan blogga från datan. Nu ska jag sova, är skittrött!

//Frida


Beautiful Friday★

Hemma från träning! Det var roligt och gick faktiskt bra (Y) Kvällen spenderas i soffan framför Tv:n o Gladiatorerna. Med morötter och guccamole :D tidig match imorgon, så inge godis. ;) Men nu till duschen. levererar egopic jao↓ ;) xd /Jenny

Sötnos

Är hon inte söt när hon står och halvsover? Gullis<3
 
                                                      

Fett nyttiga!


Fuck internet

Vi har just nu inget internet hemma. Alltså vårat nätverk funkar typ inte . Så jag kan inte blogga från datan !

Men hade iaf skitkul igår. Så somnade lätt & med ett leende på läpparna. ♥
Så det var iaf en skitbra dag & det blire nog idag med!
Ska rida hoppspecial idag och hoppas på Joje eller Cinnamon eftersom jag verkligen ALDRIG får rida dem! Sen får vi se , Donja kanske kommer gå lektionen men jag är inte säker på om jag vill ha henne just idag.
Men aja, det blir nog bra hursomhelst!

Men nu ska jag nog göra iordning mig, men vi syns lite senare med mer update!

[bjuder på en gammal bild Jenny skicka på oss]

//Frida


Myys

Hemma från stallet & finaste Concorde!
Min dag har varit awesome. Precis som mina vänner <3
Men nu så myser vi lite framför TVn & ser på fuskbyggarna. xd
Sen har mamma köpt donuts, vilket aldrig brukar hända annars haha. Men det ska vi iaf äta snart !

TACK alla ni som har gjort dagen till den bästa ♥

//Frida


Tom&Jerry



Vi har varit på teater med klassen och nu är vi påväg mot stallet ;D
/Jenny&Frida

It's a special day today

Det är en väldigt speciel dag idag. För idag fyllar världen finaste människa 14år. Fjortis. Grattis till världens bästa Frida!! Hoppas du få en grym dag, älskar dig mer än något annat! ;**
                                                                         

Imorgon smäller det ;)

NU har jag äntligen tid att sätta mig vid datan. Det har varit fullt upp hela veckan! Det har varit mycket upp och ner. Men helt okej endå!
 
Har inte nämnt det tidigare men har börjat rida på måndagar nu också. Riktigt kul, fler ridtillfällen, thumbs up(y) Red Donja och det var sjukt kul. Underbart! Hon var helt underbar, inget sådär "wow" pass ridmässigt men "wow" att äntligen få rida Donja igen! :D Och innan hade jag massor av tid till att fixa, mysa och så med Donja. Det bästa som finns<3
Så måndagen var en riktigt bra dag. Klarade igenom skolan bra och bäst stalldag!
 
Var fjärde tisdag är det stilhoppning på ridskolan och igår var det dags igen. Hade Pelle och hade känslan av att det skulle gå bra. Det gick bra sist, men det funkade inte riktigt igår. Men det kommer komma ett eget inlägg om cupen. Behöver tänka över och smälta resultatet. Men det gick alltså inte toppen, tyvärr. Men Pelle var duktig och gjorde bra.
levererar en gammal bild från förra året på mig och Pelle xd
 
tjoohoo, nu har vi tagit oss igenom två dagar och så idag då? ;D Hade en lååååång skoldag. Åtta till halv fyra. Men det gick bra, lektionerna rullade på och jag var med på genomgångar osv. Precis som vanligt så hade jag(och Frida) träning. Den första gick kasst.. Passningar, skott. Nej, inget satt. P99 träningen är jag helt okej nöjd med. Det gick helt okej, men känner mig otroligt kass imellanåt ;P alla är så sjukt mycket snabbare, skjuter hårdare osv.
 
Hoppas inte att det vart ett allt för tråkigt inlägg, kan ofta bli det när man drar flera dagar i samma inlägg. Så hoppas att det var okej iallafall :D
 
                                                                                  
och imorgon är det en stor dag! Frida, bästabästa Frida fyllar ju år! Kikar på lite hemligheter just nu. Tror ni förstår vem det ska vara till ;) Så imorgon smäller det! FRIDA ÄR FJORTIS!
 
 
 
 

Hell yeah

Fjorton om bara några timmar.... BAM!
Favorit i repris hahah <3
 
 
 

Förbannad

Har precis tränat innebandy, och det har verkligen aldrig gått såhär dåligt. Förutom på min första då :0
Skitsur nu, så ska chilla lite med musik nu & försöka tänka på annat . Jaja, det kan inte alltid gå bra. Fast det gör det inte för mig, låångt ifrån . Me ni fattar vad jag menar ;)

//Frida


BAM

Sitter på SO lektion nu, så jävla tråkigt!
Vi har vikarie & gör inte så mycket mer än att läsa .

Sen är det bara 1 dag kvar tills jag är 14 år! Imorn såå


//Frida


Tävlat

Är hemma, kom hem lite innan 9. Tävlat & det gick sådär. Kändes inte riktigt bra, så jag är inte nöjd. Men det var ändå kul att tävla Citrina!:)
Uppdateringen har sugit idag, men haft annat att göra & det blev inte nån uppdatering från stallet, vilket var tänkt. Me vi skärper oss & det är ju en ny dag imorn så då tar vi igen det!;)
Me nu ska jag duscha & lägga mig.
C ya

//Frida


Något jag blir glad av

En blogg som jag alltid blir glad av att läsa är KEELA.SE. Massa färg, egoboost, outfits och bara massa posetiv energi. Även träning och smink. En blogg med bara massa glädje ;D
Är jag på dåligt humör brukar jag alltid klicka in på Keelas blogg och läsa. Då blir jag automatiskt lite gladare!
Coola outfits!         Träning!                             Fina bilder!
 
Det är bara att klicka in på världens gladaste och mest inspererande blogg! :D KLICKA KLICKA KLICKA
 
 
                                                                           
 

Trött var man här

Helt slut efter skola och sen stall hela kvällen. Dö trött. Red Donja. PIGG va ordet. sötis♥ Men det var underbart att rida henne igen! Förutom lektion, massa mys&pyssel med Donjiis!

Uppdateringen från min sida är osäker imorgon, det är tävling=stallet hela kvällen. och har inget internet :/ Men kan alltid baxa Fridas mobil, vemvet? ;)

Nu MÅSTE jag däcka. dör så trött jag är, så avrundar nu. Förhoppningsvis så hörs vi imorn ; D

/Jenny

Hellu :3

Hej igen, ni har säkert tröttnat på att se mig idag & vill ha lite update från Jennys sida. Jag hoppas hon uppdaterar ikväll;)
Men var nyss på träningen iaf, och det var antagligen min sista! Pappa hade pratat med en tränare osv, så nu är det bara innebandy som gäller för min del, sköönt :D  Men trännigen var helt OK, idag. Hade rätt kul & passade ju på nu när det var min sista träning!
 
Så nu är jag happy, ingen gymnastik press på mig längre. Tänkte iaf göra lite NO & sen duscha. Sen sängen med hörlurarna i öronen. Lyssna på massa wonderful musik tills jag somnar. Det är ju tävling imorn oxåå, spännande haha. Nejmen det blir nog bra, me kommer va jävligt nervös(som vanligt dårå).
 
Men jag säger godnatt till bloggen nu, känns som jag uppdaterat färdigt nu!
 
 
 
 

Gatwick

Mysiga vinterbilder på Gatwick! (från Sportlovet)
 
                                                           

I miss you more than words can say..

Vill bara säga att jag saknar dem här 2 prinsarna lkdsifjpksc mycket, men trots det får jag bara träffa en av dem igen .. Ni kommer alltid vara en del av mig <3
 
 

Världens bästa Cyganek II

Tänkte skriva lite om en fantastisk ponny, Cyganek II , eller Zigge som han kallas.
Träffade honom i somras på Grällsta ridcenter, där han är lägerhäst. Jag var såklart på ridläger för första gången där med mina vänner som var där för andra gången. När vi skulle få hästar så gick vi först innan runt och kolla på alla hästar som skulle vara  med. Då såg jag honom, liggandes såå sött där. Blev helt kär, och bara; honom ska jag ha, HAN är rätt.
Tyvärr så fick jag ju inte honom, jag fick Gera. Men jag kände att hon, hon kunde nog oxå vara bra. Hon var rolig att borsta och tyckte ändå att hon var fin då.
Ovan; Gera
Dock tyckte jag inte om att rida henne. Hon var seg, alltså visst. Jag kan tycka om sega hästar men inte på det sättet hon var seg på eller vad man ska säga. ^^
Aja, tog iaf chansen och frågade om jag fick prova Zigge, som Lisa hade.
Och det fick ja! Älskade honom. Lite envis ¨& så. Även seg, men det blir på ett annat sätt när dem är lite envisa eller nåt. jag vet inte. Men jag tyckte iaf om honom jättemycket. Så honom fick jag. Och gissa om jag var glad? Jag var ÖVERLYCKLIG!
 
Sen på kvällen så fotade jag lite i hagen. Han stod i hagen "ponnyvänster" och den var precis bakom stugbyn. Så det va rsuperbra! Blev även sjukt glad att han var på rätt sida av hagen oxå, dvs den sidan som var precis vid stugorna haha! Fotade massor & va alldeles överlycklig. Att bara se honom gjorde mig skitglad!
Han gick fram till mig vid staketet, jag klappade honom & tog massa kort. Fina ponny ♥
Det här är lite foton jag tog då, med min sopiga digitalkamera;
Jag älskade verklgien den här ponnyn. Han var helt perfekt i mina ögon. Varje morgon när vi hämtade hästarna från hagen & jag fick syn på honom så sa jag alltid "Åååh min ponnniii!!" och blev fick massa energi. Varje gång.
Varje morgon i sommarspiltan borstade jag & ryktade honom ordentligt. Vi kom alltid tidigare än många andra, de som hade traktorhagar & fick åka traktor en bit bort för att hämta hästarna. Så jag hann rykta extra mycket!
Brukade jämföra när jag hade ryktat en sida om det märktes nån skillnad, oc hdet gjorde det verkligen.
Haha;)
 
Han var min lilla drömponni, han jag älskade rida & borsta & bara vara med. Jag red skitsopigt då , har en bild då han typ böjer hela halsen utåt & en bild från avslutning där det ser ut som jag nästan står över hans hals över hindret, alltså jag ställde mig typ ashögt upp så det ser asfailat ut. ^^ Fast det är klart, vissa gånger gick det bättre än andra.
Men mina favoritpass på honom var på stora hoppbanan & när vi red galoppsträckan i skogen .
Haha i skogen på galoppsträckan som jag tyckte var ganska lång, vilket var roligt (jag kanske inte har så många galoppsträckor att jämföra med haha) så bockade han massa och sparka bakut & ojojjojoj. Det var bara att klamra sig fast i manen och hänga med.
Hade gärna badat med hästarna oxå eftersom han tydligen älskar att bada, men det var dåligt väder typ hela veckan vi var där. Så synd.
Men sen så var ju iaf stora hoppbanan väldigt rolig oxå. & där gjorde han verklgien sitt allra bästa, och han var iaf mkt snabbare här en annars. Så edt var bra, eftersom jag & Emelina hade små b-ponnysar där och alla andra lite större ponnysar eller hästar.
Jag vet inte om de andra tyckte vi förstörde eller inte. Men jaja, jag hade iaf jättekul!
'
Lite bilder från stora hoppbanan!
 
Sen så gjorde han att jag mådde bra varje dag, eller BÄST.
För egentligen så kände jag mig ganska mycket ivägen, kändes som folk inte ville ha mig där.
Att jag bara förstörde osv. Men min underbara ponny gjorde så jag mådde bra hela tiden ändå! Han gjorde så jag tyckte det var värt att vara där! <3
Utan honom hade jag inte hittat nån anledning att vara där, förutom att jag älskar stället såklart.
När jag skulle lämna honom sista gången i hagen så gjorde det så ont. Men ändå inte.
Jag har aldrig förut varit borta från en SÅ viktig häst i 1 år förut, så vad visste jag ?
Hur kunde jag veta att det var SÅHÄR jobbigt att lämna honom. Jag vet inte, trodde lixom att tiden skulle gå fortare eller nåt.
Därför tog jag ändå det inte så himla hårt. Blev superledsen, grät en massa & så. Men jag visste lixom inte hur jobbigt det skulle vara. Det är jävligt jobbigt kan jag tala om , nu. Asså fan vad jag saknar honom. Klarar inte det här, det är för jobbigt.
Hoppas verkligen jag får honom i år igen, annars vet jag inte vad jag ska göra. Är så himla orolig för att nån annan också väljer honom & får honom. Vägrar lämna ifrån sig honom & sen står jag där .
De är sjukt jobbigt :/ Man kan lixom aldrig vara säker..
 
Lite info om Cyganek II:
Namn: Cyganek II
Smeknamn: Zigge
Kön: Valack
Ponny kategori: B
Färg: Gråskimmel
Födelseår: 2004
Ras: Korsningsponny
Personlighet: Envis, älskar att bada, hoppglad, glad & "social", snäll att borsta.
En ponny många faller för
 
Föräldrarna är okända.
 
 
jagälskardigjagälskardigjagälskardig ♥
jagsaknardigjagsaknardigjagsaknardig ♥
 
 
 

Godmorgon Sverige

Till skolan igen då, både taggad & inte. Känner mgi utvilad & så nu efter lovet, sen saknar jag alla mina vänner jag inte träffat under lovet. Men allt skolarbete kan gå & dö typ.
Iaf så vet jag inte säkert hur det blir ikväll. Hmmmhm... vi får se om det blir träning or not .
 
Sen är det förövrigt bara 3 dagar kvar tills jag blir 14! På torsdag :) Blir nog bra, tror ja är i stallet då efter skolan. Perfekt <3
 
Tänker inte tråka ut er med ett långt inlägg om ingenting så det här var nog allt hahaha
 

Den 17 mars..

..ska jag antagligen till SRK & se på tävling, Ida på Gartunarider ska tävla på sina ponnys och har ju tidigare nämnt att jag tycker om hennes blogg & ponnys, starkt! Ska bli kul att se henne irl, och ska kanske filma oxå.  Dock kan inte Jenny följa med & kolla hon med eftersom hon är i London. Men löser det & tar med nån annan istället!
Ska iaf bli sjukt kul :D
Och en finfin egobild på mig, ellehur?! hahaah...
 

4h 28min

Bara 4h 28min kvar tills Sportlovet är slut. Känns skönt att komma in i vardagen(ridlektionerna börjar igen :D), men skolan nej tack! Fast jag är endå helt okej taggad på skolan. Ska verkligen försöka jobba på lektionerna, för vad tjänar jag på att bara sitta och göra nada? Så kom igen nu Jenny ;) xD
 
Haft en bra dag, spelat match som gick okej och sen chillat. Och nu titta på Tv och äta kakor :3 Thihi, ska passa på innan veckan börjar. Nej. Inga sötsaker på vardagarna.
 
Haha, det här inlägget blir rörigt, men ibland så ;) Har dessutom äntligen bokat ridläger till i sommar. Hej Grällsta. Hej Rusalka. <3 Kommer bli superdupermega bra :D
finaste Rusalka!<3 i sommar så ses vi igen
                                                               
 
 
 

B&J


2 bloggar jag läser varje dag

Det finns faktiskt 2 st bloggar som jag läser varje dag. Alltså 2 lite mindre bloggar som ägs av några jag egentligen inte känner. ;)Tänkte att det var dags att "hylla" dem. Det är Idas blogg och Evelinnsblogg! Tycker dem bloggar bra & älskar deras ponnys . Det är verkligen 2 bloggar ni borde läsa :)
 
Ida & hennes 2 russ August & Arwid:
 
 
Evelinn & hennes haflinger Loni:
 
 
Kan inte sluta kolla på dem här bilderna, så underbara! Och det finns många  fler på deras bloggar http://gartunarider.blogg.se och http://evelinnbladstrom.blogg.se ! Även en massa bra läsning.
Det här är helt klart mina 2 favoritbloggar!
 
 
 
 
 
 
 
 

Myys

/Jenny

Next stop: TVn

Hejhej! Jag vet att bloggen är lite off just nu, men varför blogga om det inte finns nåt att blogga om?

Mitt lov har jag spenderat med Emma hela tiden. Inget stallet har det blivit , så saknar Concis sjuuukt mycket! Men nu är lovet slut & snart får jag träffa bebo igen <3
Lovet har varit underbart, men är rätt taggad på skola nu ändå. (:
Sen är det ju tävling på tisdag, tror det kommer gå väldigt snabbt för mig. Citrina är lite stark och det var skitlängesen jag red henne. Men vi får se hur det går !

Nu ska jag fortsätta se på melodifestivalen , hejjar på nån habibilåt som jag inte vet vad den heter hahahah.
Men vi syns senare eller imorn!
 


New in; Parfym

Parfymer från Hollister som jag köpte i Tisdags :D
 
                                                                 

Chillaxar

Har inget att blogga om. Men jag & Emma chillar iaf lite mer godis & chips!

//Frida


Cinnamon

Fina Cinnamon(från i Måndags)
 
                                                                           

Startlistan

Startlistan har kommit upp & jag ska rida Citrina.. Inte särskilt nöjd , ångrar att ja önska henne men får göra mitt bästa så ser vi hur det går!


//Frida


Det finns 3 hästar i mitt liv

Jag har 3 favorithästar, alla b-ponnysar. Det är dem här ponnysarna som betyder allra mest för mig.
Det är dem här ponnysarna jag mest lägger upp bilder på. <3 Tänkte att ni kanske vill ha lite bättre koll på dem!
 
Min sköthäst Concorde:
Conce har jag varit skötare på i lite mer än 1 år nu tror jag. Jag började som andraskötare & är nu förstaskötare.
Conce är världens gulligaste russ som dock snart fyller 26. Men har är väldigt pigg, väldigt stel & blir jättesur om man kräver nåt av honom. Men just därför passar han sjukt bra till dem små ryttarna, som inte alls kräver mycket.
Jag älskar ju att rida honom oavsett, hhaha ;) Och jag är ju skötare på honom för att borsta, mocka & ,massa sånt ju!
 
Sen min föredetta sköthäst Twister:
(Bullen & Twister)
Den här lilla envisa welshmountain ponnyn var jag andraskötare på i 2 år, sen slutadem han som ridskolehäst ett tag men nu är han tillbaka. Men då hade jag blivit skötare på Concorde & då kan man ju inte bara sluta på honom, jag älskade & älskar Conce oxå, så jag blev kvar på Conce.
Twister är iaf envis att rida men underbar att borsta, så som jag vill ha honom. Jag gillar envisa ponnysar trots att jag inte är världens bästa på att rida dem! Har skrivit ett långt inlägg om min & hans story HÄR
 
Till sist min lägerponny från i somras, Cyganek II:
Cyganek II, Zigge, är litegrann som Twister. Envis(fast inte lika mycket) & sen snäll & mysig att borsta.
En häst med ett stort hjärta & världens bästa(delad med Conce & Twister).
Har gjort ett inlägg som kommer upp snart, om just den här ponnyn. Så ni får vänta lite, men snart så!
 
 
 
 
Nu kanske ni iallafall har liite koll på mina hästar. Så de inte blir att jag lägger upp en ´MASSA olika hästar som ni inte har en aning om vilka det är.
 
 
 
 

New In; Converse

Har köpt nya, vita converse(eller för 2veckor sen). Kommer användas flitigt i sommar! :D
 
                                                                      
 

Winners


/Jenny


RSS 2.0