Stallet osv

Hallåååå
Idag har jag ju varit i stallet och ridit Tessie, ramla av bland annat haha.
Men kommer berätta om det här ridpasset , inte just nu bara!;)
Sen så fick jag rida ner Brenton från sommarhagen(och Tessie upp såklart) och jag kom upp på Brenton barbacka. Så alltså slått mitt rekord igen!!
En till sak jag vill berätta är att jag ska tävla Joje på tiddag, 70 cm. Är rätt taggad!

& imorn blir det stallet HELA dagen. Skötardag som vi i US håller i för alla skötare . Lära känna varandra massa k& ha kul. :D blir super, men om vädret inte blir bra blir nog inte dagen det heller.. Och som det ser ut nu, så kommer det bli dåligt väder .. :/

Aja, godnatt sålänge..hörs imorn!

//Frida


Heeej

Fredag och helg. Skönt som f*n. Nu är det 6dagar kvar i skolan innan sommarlovet. Helt galet! Idag har dagen varit lite up&down. Men ändå helt okey. Men orkar inte skriva så mycket om vad jag gjort. hehe ;) Skola och innrbandy typ. Så vi hörs helt enkelt senare/imorgon :)
 
 
 
 

Drar till skolan nu

Bjuder på en random bild haha

//Frida


Sleeptime .

Idag har ni fått mycket update..mycket läsning. Gillas ?
Godnatt nu , behöver sovaa!

//Frida


glad som vanligt

Tjoho! 
Just nu är jag sjuukt glad, haft en bra dag i stallet. Hunnit med mycket. Efter det jag uppdaterade förut så kollade jag på lektionerna & red upp hästar med Wilma & Emma W. Jag red upp Ramona & Citrina, o är sjukt STOLT över att jag kom upp på Citrina barbacka. Slått mitt rekord ju, förra va Joje! ;) Citrina är ju endå övervuxen ponny & jag är kooort. 
Men haft det braaa.
 
they rock my world, bitch. So shut the fuck up, THEY'RE PERFECT!
 
 
Men jaa, så väldigt glad nu. & dessutom är det ju fredag imorn igen, dock ingen sovmorgon för mig eller Jenny för vi måste göra massa grejs till bilden, så till skolan 08.10 blire. Jobbigt eller vad ?
Aja, annars kör vi grym fredag. Ska även rida hoppspecial & i stallet idag hittade jag & Emma (W!!!!) lappen till grupperna imorn, Irina har redan satt ut hästar. Vill ni veta vem jag ska ha? TESSIE. Snacka om nervöös. Kommer gå skit men än sålänge skrattar jag åt det. Får se hur de blir imorn dåå. 
 
Men kram, måste plugga en massa nu. Boring. 

Träffade Donja idaag <3

TADAM, sista torsdagen i skolan genomförd och det gick helt okeeeej ;) Fast såklart hann jag inte göra klart engelskan så måste göra den nuu! JAG ORKAR INTE. Men sista läxan innan sommarlovet iallfall.
 
O Donja va inne i stallet idag så kunde borsta och pussa lite på henne. Även fast det inte vart så länge, åhhh saknar ponnyyn nu redan nu :(( Det är det som är så tråkigt med bete, när hästarna bara går i hagen och inte kommer ner till stallet. Fast Donja tycker nog att det är as skönt ;D +man kan ta massa fina bilder i sommarhagen
 
Kan också meddela er att jag inte får någon sovmorgon imorn :/ Måste göra klart ett bildarbete, usch! Känns inte som det kommer bli en bra dag imorn asså. Måste till skolan innan skolan ens börjar OCH sen göra en engelska redovisning (som jag inte ens skrivit klart än). Men hemkuskapen blir bra, för då ska vi äta glassen jag & Frida gjorde förra gången :D :D  och på innebandy har vi föräldramatch xd döööör. Men aja ska plugga nu och sen soooooooova. Ha det bra läsisar!
 
kan skriva det hur många gånger som helst, hon är så jäkla fiiiiin
 

Stallet

Just nu är ja i stallet & har fått ganska mycket gjort. Conce går bara en lektion idag & det dröjer lite tills det . Så jag har borstat/ryktat honom ordentligt, mockat, smörjt träns & bara myst.
Orkar typ inte så mycket mer just nu för har grymt ont i huvudet & är typ trött i benen eller nåt haha. Tror det kan va typ sömnbrist, blir så när jag sovit för lite! ;)

Åker snart hem & pluggar engelska & NO. De flesta verkar vara läxfria men vi har snarare mer & göra än vanligt!!
Så sjukt jobbigt.
Men jaa, på måndag är betygen satta & efter det blir det nog ganska chill skulle jag tro.
Jaja, tror jag går & kollar på lektionerna lite nu, typ det endå jag orkar göra nu haha.

//Frida


Sista torsdagen i sjuan

Sista torsdagen på hela sjuan. Helt sjukt. Tiden från påsk tills nu har gått så jäkla fort. Men är as sugen på sommarlov nu. Tänkte dela med mig lite av vad jag ska göra i sommar, tidsinställt till nästa veckan kanske? ;) 
 
Men idag då:
Efter skolan ska jag först till stallet och förhoppningsvis är Donja inne. Så jag kan sköta henne. Hon har inte varit inne på hela veckan, utan har varit och vilat i sommarhagen. Saknar att mysa och sköta om henne..<3 Men efter det träning. En helt vanlig torsdag typ. Vi hörs i eftermiddag!

Godnatt

Godnatt , haft en chill dag & inte bloggat så mycket. Men Jenny har bloggat på bra & vissa dagar är jag mindre sugen på att blogga helt enkelt. ;)
Men som ni ser har den nya designen äntligen kommit upp o själv är jag nöjd med den, förutom sidobilden då. Förstår inte hur Jenny kan bli bra på alla bilder!!
Men jaja, naturbegåvning & född vacker helt enkelt ;)

Godnatt, vi hörs imorn!
//Frida


Nytt

Nu är en ny design uppe. Fin va? Dock gillar varken jag eller Frida sidobilden (jag är skitful xd), men vi ska försöka fota en ny sån och sen är det lite småsaker som kommer fixas efterhand. ;) Men hoppas ni också tycker den är fin :D

Tråkiga onsdag

Onsdag är verkligen värsta dagen på hela veckan. Lång, seg och tråkig. Har inte gjort nånting efter skolan, fast det var ganska skönt endå. Bara chilla och ta det lungt. Lyssna på 1D. och ikväll ska vi beställa en mobil till meeeeeeej, yeeeeah!!!!
 
Har inte alls mycket att skriva idag, då det inte hänt något speciellt. Så tänkte inte skriva så mycket mer. Men kolla in här lite senare, då har det blivit en liten förändring här ;) BAM
 
älskar henne ganska mycket faktiskt ;*

Lockigt -.-

 


Ramona och Tessie

Godmorgon! Hann inte blogga igår. Skrev klart labbrapporten och disukterade om min mobil som vi ska beställa ikväll(!!!) med pappa. Så jäkla glad att vi äntligen ska beställa den, borde isf komma på fredag :D
 
Aja, inte mer om det. Har den här veckan ridit båda de nya ponnysarna på ridskolan.Båda var riktigt fina, grymma ponnysar ;) Gillar båda väldigt mycket, så de vill jag verkligen rida ofta. Jag red dressyr på Ramona och hoppade Tessie. Det var iallafall as kul att rida dem, fast min favorit är nog Ramona av dem. Men gillar Tessie också, grymt fin!
 
Idag så är det låååååååång, trög skoldag. Sen hem och chilla. Göra ingenting, inte en enda läxa. (y) Men nu är det dags att gå till skolan, c ya
 
Ramona är skäcken och Tessie är skimmeln

imorgon

Hej vänner & dem-som-jag-inte-känner. (rimmade, tjoho)
Haha men, imorgon så har vi lååång & jobbig dag i skolan. Efter det vara med Frida tror jag, har inte så mycket plugg! ;) Hon har en ny kanin nu, hon har ju Bullen & hennes nya kaninis Roffe(haha sött namn vaa?) . Bullen är pappa till Roffe & Roffe är hur söt som helst & himla lik Bullen asså! 
Vi är antagligen med ninisarna då, blir mys. 
Får hålla på med Roffe hur mycket jag vill typ enligt dem, eftersom min finaste inte finns längre.. men ja, vill inte förtöra mitt humör nu så.....
Ska iaf bli roligt att lära känna Roffe, underbart söt är han !!
always on my mind
 
KRAM O GODNATT
 

Labbrapport

Måste skriva en labbrapport som ska in imorgon nu. Får se om jag uppdaterar efter det, annars hörs vi imorgon :)
 
favoriiiit<3

Svaren till Fridas this/that

Nu kommer mina svar..
 
Fredag/Lördag
Sporta/slappa (haha det beror på,om det gäller ridning eller innebandy så älskar jag att sporta. annars- nää)
Godis/glass
Tacos/pizza
Ponny/storhäst
Pengar/häst
Hoppning/Dressyr
Ridkläder/vanliga kläder
Godis/chips
Cola/fanta
Shoppa/mysa hemma
Shoppa/stallet
Vänner/Hästar
 
Emelina/Emelina 
Skola/sommarlov
Tårta/kebab
bajskorv/kiss
(superbra frågor där Emelinaa)
 
Valack/sto/hingst
Katt/hund
Barbacka/sadel
Repgrimma/träns
En super pigg stor häst med överskottsenergi & som skenar iväg/en liten C-ponny som är jätte seg & svår att få fram
Blått/rött schabra
Dressyrsadel/hoppsadel
Box med skutdörr/box med vanlig dörr som man öppnar utåt
Snäll häst i boxen men jätte elak inom ridning/jätte elak i boxen men hur snäll som helst att rida
Kappahl/Cubus/H&M
ridläger/ridskola
a-ponny/d-ponny
rida ut/hoppa
rida barbacka/´rida med sadel
tacos/spagetti med köttfärssås?
åsna/zebra
spilta/box
data/mobil
rik/häst
en liten sliten ponny, som blir slagen hos sin ägare och behöver en ny ägare/världens bästa hopphäst
asså på sista, så vet jag verkligen inte. Båda kommer kosta i princip lika mycket pengar(antagligen). Eftersom den slitna ponnyn säkert behöver massa saker för att bli frisk(Beror förstås HUR illa det är). Sen så har hopphästen större chans att få det bättre än den slitna ponnyn, men samtidigt så ifall jag skulle ta hopphästen så skulle jag ju utvecklas mer osv , kunna åka ut & tävla oså ... så jag vet inte vad ni hade valt, men jag har ingen aning! 
 
 
TACK, så jättemycket för alla bra frågor :D
 
 

Outfit

Bondelidtröja från MQ & crockerjeans från JC

//Frida


glaad tjej hej

Har varit alldeles hyper today i stallet, helt sjukt. Såå glad över allt & ingenting. 
Jenny skulle förresten rida Bella idag i galoppsadel men Bella hade typ bränt sig på ryggen eller nåt. Så hon fick rida Ramona. Åh herre det syntes att Jenny tyckte om ponnyn. ;)
Hon log under hela ridpasset , supergullig. <3 
Själv hann jag smörja både sadel & träns, Conce gick i hagen eftersom han inte gick nåra lektioner så jag kunde inte borsta honom. Men sen kom han in eftersom han är inne på natten(till skillnad från dem andra hästarna som är i sommarhagen) och han stod i box! Så himla gullig & såg så nöjd ut. Fönster hade han oxå , så han stod och titta ut genom det. Glad ponny som är van vid liten spilta!! 
Jag är sjukt glad just nu, och inte bara jag ju, Jenny & Conce & förhoppningsvis ni med. 
Aja, ska duscha nu. Hörs imorn
 
 
Maja & Jenny, Maja fyller ju år idag! Hon har bla. fått en Londonresa . Guuud vad alla ska åka dit, blir sjukt avis! :(
 

CONCORDE

Jag har skrivit om Cyganek II & om Twister, men aldrig Concorde. Varför vet jag inte, han är ju den jag står ALLRA närmast. 
Nu ska jag göra det iallafall. 
 
Den första hästen jag red på , var han . <3
Han var ingen häst det klickade på en gång med, men den hästen har jag kommit väldigt nära nu. 
Vår historia började väl på riktigt hösten 2011. Den terminen red jag nästan bara Conce. 
Kommer inte ihåg så jättemånga olika ridpass från när jag red honom då, men att jag red han massa. Kommer iallafall ihåg när vi körde hästfotboll på avslutningen den terminen. Det var jag på Conce & Emma på Joje i vårat lag, i andra laget var det 3 andra. Vi var bästa laget & vann stort mot dem. 
Bästa hästarna att ha på hästfotboll enligt oss hade vi, Conce är liten & snabb medan Joje kan mer "preja" dem andra hästarna (Conce är lite feg;)) . 
Det var superkul & skulle jag köra hästfotboll igen skulle de lätt va Emma jag va i lag med, och på samma hästar. <3
Den hösten hoppade jag även min första tävling, en Pay'n'jump & den var på bästa Conce. 40 cm. Var jättenervös innan men blev faktiskt riktigt nöjd sen, proffsigt kanske det inte var. Men var endå nöjd!
Var även med på julpyntningen under vintern , med Bullen / Julia. Vart supermysigt inne i hans spilta. <3
 
Iallafall, våren 2012 blev jag andraskötare på Conce, jag hade ju ingen sköthäst eftersom Twister slutade som ridskolehäst då & jag var hur lat som helst utan en häst att sköta(kunde ju ha skött nån endå, men det blir inte samma sak). Så när jag blev skötare igen fick jag lite att göra. 
Tyvärr aldrig vart på ett ridläger på honom, och kommer inte vara på det i sommar heller. 
Men när hösten kom så blev Twister ridskolehäst igen. Bullen(Julia) var 1a skötare på Conce men bytte till Twister, hon hade ju honom på foder våren & sommaren 2012. Så då blev jag på Conce! 
Superkul! Skillnaden blev ju inte så stor kanske eftersom jag redan gjorde i princip det en 1a skötare gör. 
Men nu hade jag ju lärt känna honom ordentligt & verkligen älskade honom. <3 VK-cupen började jag även tävla i hösten 2012 & tävlade Concis 2 gånger! Helt ok nöjd båda gångerna, kasst gick det inte iallafall! 
Jag var även med i en rykttävling då & kom 2a! 
 
Den här hösten red jag honom dock inte lika mycket, när man lär sig mer så är Conce ibland inte bästa valet. Han är väldigt stel & så eftersom han är så gammal. men pigg för sin ålder är han! Aja, hoppade honom en lektion & sen red jag väl honom nåra lektioner till . Här är från en hopplektion;

Ni ser ju att när vi höjde lite (vilket JAG inte skulle ha gjort eftersom jag hade Conce) så vägrade han lite, kände  sin gräns, orkade inte riktigt. Så dum i huvet som jag var fattade jag inte det, men då lärde jag mig iallafall det! 
 
När vintern kom julpyntade jag & Emma w till honom & vi vart nöjda. Urmysigt såg det ut, enligt oss <3 
 
Men nu, våren 2013. Den har varit BÄST, lätt! Nu känner jag honom superbra & han känner mig. Jag kan inte leva utan ponnyn. Han är bästbästbäst!! <3 Så den här terminen har vi kommit närmare varann än nånsin, iallafall jag närmare han. & tror nog att han tycker om mig med, det hoppas jag iallafall. 
Den här terminen har jag bara ridit honom 1 gång, & det var på en tävling. VK-cupen igen. ;)
Gick ganska bra men tycker det gick bättre på tävlingarna i höstas. 
Lite bilder från tävlingen då:
 
 Den här terminen var jag även med på en till rykttävling & den här gången kom jag 1a. Vart nöjd såklart :)
Älskar rykttävlingar haha, det är superkul!
 
Jag älskar som sagt Conce & det är hästen jag står närmast just nu. 
Men nu har jag bara han & då blir det ibland jobbigt när alla vill vara med honom. Det är inte med flit, men ibland så vill jag bara ha Conce för mig själv.. men jag vet att det inte går eftersom han är ridskolehäst & det är egentligen inte mer min häst än nån annans även om jag är första skötare eller inte. 
Men ibland vill jag inte dela honom med nån, inte ens med mina kompisar som oxå älskar honom som jag. 
Det här låter säkert helt sär , men de är så det är. Jag vet dessutom att jag kan inte bara schasa bort alla och säga att han är min. För det är verkligen inte rätt, alla har rätt att älska honom precis som jag.. det är bara att han är den jag har o jag vill ibland vara med honom & tänka att det är han & ja. Inte han, jag & alla andra. 
Jag låter verkligen som en idiot, och det är jag nog då...
Men ingen får nånsin ta illa upp, skit bara i vad jag tycker . 
-lite onödiga feelings va tvungen att skriva de bara..
FAKTA OM CONCIS ♥
Concorde, 1987 , e. Komet 338 u. Juliana 2603
Smeknamn ; Conce ,i mitt fall oxå Concis ♥
Färg + tecken ; svettfux, vita hår i pannan.
Personlighet ; pigg liten barnponny som är jättegullig när han är sur. Mysig att borsta. 
Att rida är han hur snäll som helst så länge man inte kräver nåt av honom, då börjar han bocka och småstegra. 
Antal avramlingar på Conce ; 1, på en gymkhana haha. 
you´re my world 
 
(sno inte bilderna tack♥)
 
 

♥bästavän o jag♥

Två bilder som Carro tagit på bästabästa Laika och mig. Hon är ju så grymt fin♥

G R A T T I S M A J A ♥

Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller världens bästa Maja 13år. En av mina bästavänner. Hoppas du får en grym dag, det är du värd. Puss och kram<3
 
och såklart så säger Frida också grattis♥ :D

Sötaste hunden

Tog en liten paus från bloggen nu under helgen. Men känner att det är dags för mig att komma tillbaka.
 
Har iallfall haft en bra helg. Det har varit träningar, betesutsläpp i stallet och jobb. Ganska bra alltså ;) Donja var jätte söt på utsläppet, ska se om Carro fick några bra bilder på ponnyn<3 Isåfall visar jag er såklart. 
Första dagen på jobbet idag gick toppen bra. Det var kul och det fanns massa fina häst. Och söta föl :3 Ska jobba nästa helg också :D
 
Men förutom det, så har jag bara chillat. Varit ute med hunden och så, kolla sötaste bilderna på henne. bästaste laika<3
Imorgon , skola och stallet. På kvällen ska jag rida på Bella. Hoppar över träningen med 98:orna, känner att jag vill vara med Donja istället.  Vi hörs imorgon, ha det bra läsisar!
Som Frida skrivit. Emma kom hem från London idag. Får träffa henne imorgon i skolan, har saknat henne ;*
 

hallåå igen

Nu är ja tillbaka. Har vart hemma nåra timmar nu, efter vart i stallet & fixat med ponnyridningen & US möte.
Aa ni vet ju ;)

Men nu är ja foreveralone här hemma vilket är väldigt skönt, så nu ska jag bara chilla & typ svara på frågorna från min this or that. Men inte försent att fråga än!! :D 
Börjar även bli väldigt förkyld så tror jag håller mig inne resten av dagen, och med tanke på vädret just nu blir det inte svårt - massa äckel regn.
Sen lyssnar jag på massa musik - ekar i hela huset! ;) en sak som är braaa när man är ensam hemma , typ när man kommer från skolan & så (inte för att jag kommer innan alla andra så ofta eftersom jag åker till stallet typ varje dag direkt efter skolan hahah)
gossiiipownie ILOVEYOU
 
Måste även tillägga att imorn kommer Emma L till skolan, hon har vart i LONDON dem senaste dagarna, såå avis. Vill oxå dit juuu. Men iallafall så har jag verkligen saknat henne , tråkigt i skolan utan henne  <3
Emma & Jenny på skolavslutningen förra året <3
 
Emma & Joje ! <3
 

Han lever livet

Conce har en egen liten beteshage här nere..det trivs han me! ;)

//Frida


godmorgon

Godmorgon, alldeles strax drar jag till stallet. 
Idag är det söndag vilket innebär att helgen snart är slut OCH att det bara är 55 dagar kvar till Grällsta. Såå sjukt taggad & det kommer blir så sjukt bäst. 
Men jag måste typ dra snart. Så mycket till uppdatering blev det inte. Men nu vet ni vad jag gör iallafall ;)
 
 

well hello

tjo bloggen. Haft en bra dag alla ? 
Det har nog jag. Först va jag med Frida & vi typ gick ner till centrum & åt glass & snacka lite. Efter det bussen till stallet & betessläpp . Fick släppa Tessie, och hon skötte sig bra haha. ;) Nästan för bra. Det var inte så mycket fart i hästarna som man kanske hoppats på men jag & Emma stannade kvar ett tag , till halv 7 och dem dampa faktiskt rätt mycket när alla gått! :D
Fast min kamera dog efter ett tag & världens bästa bilder blev det nog inte hahaha. Men bilder blev det iallafall!!
Ska försöka ladda upp dem på datan så ni får se. 
 
Imorn blir det stallet igen & jag ska hjälpa till på ponnyridningen. US-möte tror jag oxå att det är. 
 
Sen resten av dagen vet jag inte riktigt ad jag gör av. Får se. 
Jag vet förresten att jag måste skriva om ridpassen, men jag tycker det är det tråkigaste som finns & speciellt då när det går dåligt. / mindre bra
Men sen vet jag ju att ni vill läsa om det. Så ska försöka!

betessläppet 2012
 
kram & godnatt
 
 
 
 

On my way

På bussen nu, mot stallet!

Bjuder på en bild från igår
(Ignorera sitsen haha)

//Frida


Ramona & Donja

Kommit hem osv, idag red jag först Ramona & sen Donja på hoppspecialen. 
Har typ inte lust att skriva om ridpassen, det är seriöst det tråkigaste som finns. men ska göra de, imorn kanske. 
Gick sådär på båda ridpassen. ;)

godnatt dåå 
doris <3
- lite random

Det är heeeeelg!!!!!


min favorit video by 1D

Hahah, har 2 st ; här e dem!
 
Den första är en av deras video diarys & den andra är nån random som är grymt skön hahaha
 
 
 
 asså ni MÅSTE se dem, oavsett om ni gillar 1D eller inte! 
 

this or that med frida!

Blev fett taggad efter frågestunden, så nu kör jag en this or that. Only me. 
SÅ KOM IGEN NURÅÅÅ !
svarar på ALLT 
 
 

friday

Idag är det bästa dagen på hela veckan - fredag. 
Såå grymt skönt. Tror ni har lärt er vår underbara skoldag på fredagar ? Sovmorgon , hemkunskap osv. 
Sen det bästa på dan, stallet. Ska rida & om jag hinner; sköta Conce. Update kommer därifrån vilka hästar jag ska rida. Det kan ni ge er på !! ;D
 
 
Asså just nu har jag kommit till en period där jag typ älskar livet. Det kommer typ både bra & dåliga perioder o just nu är jag mitt i en bra. love it. 
Mitt fokus just nu är stallet, stallet & stallet. En klar stallperiod oxå , haha. Älskar hästar helaa tiden men nu älskar jah dem typ extra mycket.. fattar ni? 
Älskar livet & älskar alla som gör mitt liv BÄST. Utan perfektion & med bara massa happiness. <3
Underbart. 
 
Helgen blir full av stall, både lördag & söndag. Lördan conce + betessläpp & söndan ponnyridning. 
Ingen ordentlig vila - inte ens på helgerna. ;) Men snart är det sommarlov vilket blir fettbra. Det är nog vad alla går o längtar efter , rätt säker. 
wiinnie the pooh, i love u 
 

Nu kör vi grym fredag, ha de ni med. Det är ni värda!! peace out
 
 
 
 
 
 

TJUGOTREDJE MAJ TVÅTUSENTRETTON

Dags för en ordentlig uppdatering. Har precis kollat klart på filmen och ska snart sova. Trött tjej hej ;)
 
Idag så vart det helt andra planer än väntat. Vart inge stallet. Tappade bort nycklarna i skolan. Orkar inte förklara allt osv. Men hittade tillslut dem iallfall, det viktigaste ;) Då var klockan redan för mycket så skulle inte hinna till stallet innan träningen. Så fick inte träffa Donja och Conce idag :((
 
Men träningen var iallafall skit kul, kändes helt okej hur jag spelade oså :D Känns som jag alltid spelar innebandy nu, även fast det inte är säsong. Mycket träningar, men det är sjukt kul! thumbs up
 
Imorgon har ni full koll på vad som händer, sovmorgon, hemkunskap, innebandy. Absolut bästa dagen på hela veckan. Älskar fredagar<3 Imorgon hörs vi som vanligt igen,Gonatt allihopa<3
 

Torsdagsmys

Sitter och tittar på Sune i Grekland ;D  haha, jag ÄR lite töntig, men sån är jag liksom ;)

heeej

sis 
Har bara suttit vid datan , håller på att skriva ett låångt läsvärt inlägg. Kommer upp så snart som möjligt, när jag skrivit klart det alltså. Nu måste jag plugga. Har inte gjort det en trots att jag haft en helt eftermiddah på mig :/ .. 
 
c ya 

inget stallet

Det blev lite ändrade planer, jag åker inte till stallet idag. Stannar hemma  pluggar istället. 
Anledningen är att först så tappade jenny bort sina nycklar i skolan haha(hon har hittat dem nu) & då stanna jag kvar där med henne. Sen så var jag sjukt hungrig så jag hade endå inte klarat mig så länge i stallet. 
Så ja, här sitter jag. Men skulle endå behöva plugga satt..
 
fast på lördag åker jag förresten oxå till stallet; tänkte komma dit vid 9 tiden så jag kan borsta concis innan lektionerna.
Sen får jag väl vänta några timmar när lektionerna är slut, till kl 16. Då är det nämligen betessläpp så ska fota en massa. Kommer nog upp här på bloggen sen ;)
Sen är jag där imorn & rider 2 pass oxå . Sjukt taggad & ridsugen. Vet inte riktigt vilka hästar jag vill ha. Just nu går vem som helst bra! 
 
bästa hästarna <3
 
Sen vill jag även tillägga att jag vill till grällsta mer än nånsin nu, så sjukt taggad & saknar Zigge grymt mycket. Kommer bli bäst i sommar. L O V E <3 
sen en låt som jag tänker på grällsta varje gång jag hör den;
 
får verkligen flashbacks när jag hör låten!
 
 Blandat inlägg , vet. Men så äre när man har mycket att säga på en gång. ;)
 

Dagen som varit

Idag har jag haft en först lång & jobbig skoldag & sen en underbar dag i stallet.
Jag & Jenny var där o vi fick faktsikt en hel del gjort både hon & jag.
Supermysigt har vi haft det men dock har jag varit hungrig hela tiden haha.

Men tänkte lite snabbt berätta om ridpasset igår på Ramona.
Vi gjorde förvänd galopp. Gick rätt sopigt, men jag hade ju inte ridit henne innan & hennes galopp är inte super.
Alltså jag tror hon behöver träna upp lite muskler eller nåt. Hon slängtravar iaf in i galoppen så det blir lixom ingen normal galoppfattning haha.

Men bortsett från hennes galopp var hon sjukt rolig & fin att rida.
Nästa gång jag rider henne går det förhoppningsvis bra oxå haha :D

//Frida


Idag ska jag till bästa Donja<3

bästaste, goaste, gulligaste ponnyn

Favoritlåten just nu

 
 

godnattt

Skriver om ridpasset imorn istället, är så sjukt trött & har dessutom inte tid. Måste plugga lite & sen sooooova. 
Endast uppdaterat slarvigt idag, vet. Ska bättra mig!
finaste jenny
 

Ridit

Har nyss ridit , Ramona. Det är en av dem nya hästarna så har aldrig ridit henne förut.
Men ja berättar om ridpasset när ja kommer hem, nu ska jag sköta Conce & sen hem & plugga.

Ramona är skäcken.

//Frida


Ändrat

Ändrade planer. Tränar först och åker sen till stallet :D
 

words

it's not OD it's 1D , it's not Zain it's Zayn, they're not friends they're brothers, it's not gay it's bromance.
 
 

 
 
 

Bella

Hemma efter träning och stallet. Red på Bella (som jag alltid gör på måndagar). Och det gick bra :D Vi hoppade lite och så. Känns som det ofta går bra på Bella, känns som vi passar ihop på nåt sätt. Vet inte riktigt vad det är, men jag gillar den där hästen! Och nästa vecka ska jag och Emelina få rida med galoppsadlar! Vi ska ju ha en uppvisning och vi ska rida galopp med Bella och Gatwick. Kommer bli så jäkla kul, eftersom som vi alltid drömt drömmer om att bli jockeys. Bella och jag, med galoppsaker o allt ♥.♥
 
Nej, jag måste lägga mig i sängen och lyssna på 1D. tagga ny dag imorgon. Vi hörs :D

Conce & Twister

 
bäääästaaaa ! 
 

Uteliggare

Väntar på bussen

//Frida


Såhär ser min vecka ut

Måndag (idag):
Efter skolan ska jag hem, äta och sen dra på träning med 98:orna. Direkt efter den så åker jag till stallet och rider min lektion. Efter det tar jag hand om Donja. Mockar, borstar osv. (och Conce ska få en morot i födesedagspresent)
 
Tisdag:
Lite annorlunda än vanligt. INGEN ridlektion, utan jag ska träna istället med P99 (kommer rida igen i en annan grupp). Nu kommer endel tycka att jag är helt knäpp i skallen att jag väljer bort ridningen. Men så gör jag den här tisdagen alltså, sen får vi se hur jag gör framöver.
 
Onsdag:
Slutar ganska sent i skolan, åker till stallet efter det. Sköter Donja.
 
Torsdag:
Donja ska få all min uppmärksamhet. Ska fixa allt. Mocka, tvätta vattenkopp/krubba, sopa, borsta, rykta och smörja sadel/träns. Ska verkligen lägga all tid på henne<3
 
Fredag:
Sista skoldagen, sköööönt. Ska träna och sen fredagsmyys
 
Lördag:
Antagligen jobba på Jägarskogen. Ska verkligen bli jättekul, blir första gången för mig!
 
Söndag:
Distrikslagsträning precis som förra helgen
 
 

Saknar London

Jag saknar verkligen London. Vill mer än gärna åka tillbaka dit. Shoppa, äta och bara vara i London. Jag ÄLSKAR London, skulle lätt kunna bo där i framtiden. Hur awesome? ;D
 
London äger helt enkelt! (y)
men herregud, vilken snygg brud på bilden! xd xd

Mååndag

Nu kör vi på en bra måndag, trots skolan . Ja ska göra dagen B R A.  
Idag blire stallet efter skolan , ska försöka hinna med en massa. Meed bääästa Conce. 
 
Ha en lika bra dag som jag ska ha idag, gör den gryyyyyyym

Hejdå söndag

Snart ska jag sätta mig framför tv:en och titta på finalen i hocket-VM. Sverige-Schweiz. Kom igen Sverige! Men innan det, tänkte jag uppdatera er lite. :)
 
Imorgon är det måndag. Ny vecka. Nya tag. Ska verkligen göra veckan BRA. Satsa det sista i skola. Innebandyn ska gå bra. Donja ska bli perfekt omskött. Är faktiskt taggad på skolan oså. Ibland kan verkligen små saker göra mig taggad på allt. Planerna för veckan får ni veta imorgon. ;)
 
Dessutom så kommer jag  köpa en iPhone 4. Ska bara jobba ihop de extra pengarna jag behöver. Superbra! Längtar till dess, då kan lyssna på 1D precis när jag vill!
 
 
 

ååh älskar ponnyn

Är hemma från stallet nu, eller ja sen typ 2 h. 
Men det var mysigt att vara i stallet idag . De bästa (nästan) med ponnyridningen är att Conce går med så jag kan sköta honom innan. Sen fick vi vänta ett tag & idag var det faktiskt bara 1 barn som kom. Tråkigt, men då kunde jag samtidigt stå och mysa massa med honom oxå . Så bra endå för mig haha. 
Sen gjorde jag inte så mycket mer utan åkte hem. Så nu ska jag typ plugga eller nåt, om jag orkar. 
syynssss seeeennnaaaarrreeeee
 
 
I LOVE YOU
 
 
 
 

Hemma från träningen

nu duschen

Concis //Frida


I want

Kenza jacka och Ray ban pilot ♥.♥ Seriöst det snyggaste som finns, i want it!

Stallet o pownieridning

Idag ska jag till stallet & hjälpa till med ponnyridningen. Conce ska även få sin nya grimma :D 
Blir säkert uppdatering därifrån. Sen efter det måste jag plugga franska. 
 
men ni kan få min veckoplanering iaf;

måndag stallet
tisdag stallet & rida lektion
onsdag stallet
torsdag stallet
fredag stallet & rida igen en ridlektion & en hoppspecial 
lördag ingen aning!
söndag stallet & hjälpa till med ponnyridningen
 
Ja, mest stallet nästa vecka , haha . Men det blir bra de, va mycket med älsklings Conce & så. <3
 
Vill även tillägga att jag INTE gillar Danmarks låt som vann igår!!!! fråga mig inte varför meen aa. 
Bjuder på en bättre låt 
 
 
 
 
 

Sörmlandsuttagning

Det är nittonde maj och idag är det första uttagningen till Distrikslaget, F15. Jag är super taggad, jag vill såklart vara med i sluttruppen och få åka på SM. Men då måste jag visa att jag är bland de bästa. Och jag är osäker om jag kommer vara det. Men klart jag ska ge allt och försöka.
 
Har lagt upp denna bild mååånga gånger, men älskar den.
 
 

Eurovison song contest

Tycker ni att det är några bra låtar med i Eurovison? Jag tycker oftast inte att Melodifestivalen/Eurovison har så bra låtar. Det är iallfall fler dåliga än bra. Men det vore roligt om Sverige vann igen, även fast chansen inte är så stor.
 
Det vart inte att vi åkte iväg till stan idag. Får försöka få till det nästa vecka, fast jag har fullt hela nästa vecka. Så chillade mest, va ute med Laika osv. Tittade på hockey-VM och Sverige är i final. HEJJA SVERIGE!!
 
Är galet sugen på ny design, vi har ju en på G. Men det har stått HELT still nu ett långt tag. Men vi har ju lite annat stuff på gång också. Men kanske nån tillfällig sålänge? Det tycker jag iallfall verkar ganska okej, nått nytt sålänge. För helt ärligt, ni borde också vara ganska trött på den vi har nu?
 
Imorgon ses vi igen, gonatt ;*
OCH ÅTERIGEN GRATTIS TILL ÄLSKADEÄLSKADE CONCORDE<3 JAG ÄLSKAR DIG PRECIS LIKA MYCKET NU, SOM NÄR DEN DÄR BILDEN TOGS. JAGÄLSKARDIGSÅOBESKRIVLIGTMYCKET
 
 
 
 
 

Hej folket

Idag gör jag exakt #ingenting .
Vaktar lillebrorsan & så. Tänkte sova i stallet först men så får man va barnvakt . Snart så ska vi iallafall se på ESC och jag hejar på Sverige & sen var det nåt annat, fast jag kommer inte på vilket hehe.

Men jah har inte så mycket att skriva idag, dessutom funkar inte nätverket så jag kan inte blogga från datan. Men hörs som vanligt imorn, då blire stallet & ponnyridning. Conce ska även få sin grimma då :D


Adjö //Frida


Jennys svar (3)

Sista delen med svaren från frågestunden :D
 
Om du inte höll på med ridningen vad skulle du göra då?
Jag skulle nog bara spela innebandy och sen kanske vara mer med kompisar :)
 
Hur länge har du ridit?
Jag har ridit sen jag var ca 4år. Så jag har ridit i typ 10år
 
Har du haft något uppehåll i ridningen?
Jag har inte haft något uppehåll i ridningen. :D
 
Favorit  ras på hästar?
Gillar såklart alla raser, men jag gillar gotlandsruss väldigt mycket
 
Favorit djur?
Häst, hund och katt. Och koalor<333
 
(och det gör ju inget att Louis också är med på bilden<3)

Oh Niall

Uppdaterar ordentligt senare, lovaaar


//Frida


Gratttis till bästa ponnyn och vad som händer idag

Just nu gör jag ingenting. Men när pappa och Carro kommer hem ska vi kanske åka till stan och fixa lite saker. Annars så händer det inte så mycket idag. Men såklart kommer jag titta på Eurovison och hejja på Robin (fast jag inte ens gillar honom).  Vi hörs under dagen, så får vi se vad som händer.
 
och som Frida skrivit så fyller ju älskade Conce år idag, 26år. Grattis till bästa ponnyn<3
 
Fotade lite med Carro igår, helt oplanerat men vart endel bra bilder!

Idag firar vi ännu en födelsedag!

Världens bästa Conce fyller 26 år idag! JAG ÄLSKAR DIIIG CONCE OCH JENNY MED!!!!
Världens bästa <3

//Frida


Igår (17 maj) fyllde Nora år!!

Grattis i efterskott :D <3

//Frida & Jenmy


Concis

Grimman får han på söndag istället, men tog iaf några bilder ! ;)

//Frida


Jennys svar (2)

Nu kommer del 2, baaam ;D
 
Berätta om 3 bloggar som du läser dagligen och varför du tycker dem är bra? :)
Läser ganska många bloggar dagligen men tänkte jag berättar om 3.
Idas blogg läser jag för att ÄLSKAR hennes ponnysar. Sedan för att hon skriver väldigt bra, varierade inlägg osv. 
Lisas blogg, vet jag inte riktigt varför jag läser. Kan inte rikitgt beskriva. Men jag gillar den ;)
Almas blogg, där finns det ytterligen en till super fin ponny. *kär* Så fin är den! Sen gillar jag upplägget, inläggen och lite så ;)
 
Sen läsar jag MÅNGA fler bloggar också :D
 
Favoritaffär?
Gina tricot och Hollister tror jag :) och Victoria Secret
 
I vilket innebandylag spelar du?
Jag spelar i Nyvkarns IF F0001 och ibland även med Nykvarns IF P99 :D
 
Hur kom det sig att du började med innebandy? Har du och Frida spelat olika länge? Hur länga var i så fall?
Jag började spela innebandy när jag var 9år kanske. Det var typ prova på träning och så fortsatte jag. Men sen slutade jag spela förra året men började i ett annat lag i höstas. 
 
Hur många besökare har ni dagligen?
Det får vara hemligt ;)
 
Vad är det bästa med att blogga?
Jag vet inte riktigt, men det är väll att få skriva och sen få kommentarer från läsarna :D
 
Favorit färger?
Röd, rosa och blå
 
Gillar ni Victoria Seacret Body Mists?
Ja, absolut
 
Om ni skulle beskriva varandra med tre ord vad skulle det vara?
Om jag skulle beskriva Frida med 3 ord skulle jag nog säga: happiness, amazing and sister<3
men alltså, ni förstår nog inte HUR mycket frida är för mig, mer än ni någonsin kommer förstå
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cool.se

Taggar träning och såhär ser jag ut när jag lirar bandy ;)  Vilken cooling asså xd

Fridas svar (2)

3 bloggar du läser dagligen?
http://www.gartunarider.blogg.se : hon har sjukt fina ponnysar & bloggar bra!
http://www.evelinnblandstrom.blogg.se  : hon har också en fin ponny och bloggar bra ;)
http://norasandberg.blogg.se : en kompis, & hennes blogg e bra :)
 
Finns massa mer, men det var 3 st, right? ;)
 
Vilket innebandylag spelar du & Jenny i?
Vi spelar i Nykvarn F00/01 eftersom det inte finns nåt 99 lag och vårat lag är grymt bra! Dock har jag inte gått i innebandy sålänge men det har Jenny. ;)
 
Varför slutade du i gymnastik? 
Jag var inte ett dugg intresserad på slutet & det kändes mest tråkigt & jobbigt. Hade ingen motivering till att göra mitt bästa osv.  Sen så gillade jag inte mina tränare. Dem bara klagade hela tiden, sen om det var för att dem visste att jag kunde göra bättre - det är en annan sak. Men dem var sjukt jobbiga och typ sura hela tiden. 
Sen så hade jag inte gått i det laget så länge, nästan 1 år. Min gamla trupp ; Trupp Stjärna lades ner & vi fick byta lag. :/ mina gamla tränare var BÄST! Och alla i laget oxå :D 
Men jag är sjukt glad att  jag slutade & prova innebandy, för det är jättekul! 
 
Hur kom det sig att du började med innebandy? 
Jag skulle testa en ny sport eftersom jag skulle sluta i trupp gymnastik, så jag testade innebandy eftersom Jenny gick där. & det var superkul så jag fortsatte :D
 
Har du & Jenny spelat olika länge?
Ja, hon har spelat längre än mig
 
Hur länge har du spelat?
Jag har spelat sen typ februari, så inte så länge. 
 
Hur länge har du ridit?
Jag har ridit i 4 år
 
Om du skulle beskriva Jenny med 3 ord vad skulle det vara?
syster, bäst, mensjuktirriterandeibland
 
Om du inte skulle hålla på med ridningen vad skulle du göra då?
Innebandy iaf, kanske nåt mer. Men det är inget jag kommer på nu ;)

Gillar du Victorias secret body mists?
Älskar dem! Jag har en själv, pure seduction, red plum & freesia. Rekommenderas verkligen!

Favoritfärg?
Vet inte riktigt. Rött, marint & vitt tror jag :)

Vad är det bästa med att blogga?
Vet inte riktigt, jag ÄLSKAR att få kommentarer. Men tror det är att bara skriva vad man vill (aa nästan iallafall) om tankar & sina dagar typ, och att kolla  tillbaka vad som har hänt typ. Hmm.. lite svår fråga. Men jag älskar att blogga, oftast iallafall! 

Hur många besökare har ni dagligen?
Inte så många, runt 25/dag. Men vi kommenterar inte andras bloggar längre. Eller jo, den senaste veckan. Men ibörjan hade vi runt 70 läsare/dag

Har du haft nåt uppehåll i ridningen?
Nej, det har jag inte! 
 
 
 
 

FREDAG IGEN!

7 dagar sen sist ju :0 hahah nejmen.. 
Godmorgon, idag är det bästa och enklaste skoldagen . Inte mycket jobbiga lektioner & hemkunskap som är typ det bästa på hela dan, eller iallafall skoldagen. 
Sen så ska jag till stallet & gratta Concis med Emma. Han fyller ju egentligen år imorn , men eftersom stallet är stängt då så grattar vi honom & ger honom den nya grimman idag istället. Är astaggad haha <3 
bebbiiiis pownie. 
Så ja, förhoppningsvis blir dagen rätt lyckad. Och det jag ser fram emot mest är att ta på Concis sin nya grimma, måste ta massa kort och lägga upp här. :D
 
Kom även på att jag har typ inte tränat på över en månad. Sjukt. Och vad gör jag åt det? Juste, ingenting. Jag kör inte ens lite styrka eller drar ut & springer. Jag ee bara sååå lat. Men eftersom det är hoppspecial varannan fredag & jag dessutom vart borta så har jag inte tränat. Sen har det vart massa lediga dagar o skit. Just nu tränar vi bara 1 ggr/veckan eftersom innebandysäsongen snart är slut. O ja är osäker på om jag kommer träna nåt mer den här terminen . Vi får ju se, ska rida igen en till fredag på den andra hoppspecialen o så satt då går det bort ännu en fredag :0
Aja, känns som jag snackar på & ni fattar ingenting & är inte intresserade, har jag rätt? 
 
Men se iaf fram emot en dag med MYCKET uppdatering, don´t forget to look here later !
Twister, Conces bästavän, OCH MIN BÄSTAVÄN. Jag saknar dig oändigt mycket <3
 

Pluggar jao ;)

 Chillar i sängen. Gör inget, tänkte precis ta tag i läxor och sånt. Måste få det överstökat. men pluggar lite innan skolan imorn också. Och pluggar såklart med musik i öronen.<3 Jag tror ni vet vilka jag lyssnar på ;)
 
tänkte dessutom ta ett snack med mamma om min mobil jag aldirg kommer få :@ JAG BEHÖVER DEN. NU!!!

Godkväll mina vänner

Min dag har varit väldigt bra faktiskt. Mina nycklar upphittade (hemma hos Emma) & sen rätt skön dag i skolan med världens bästa vänner. Så hiiimla glad att jag har er. Speciellt Jenny såklart, henne pratar jag om vad som helst med <3
 Efter det stallet & ja, satt typ 2 h i klubbrummet med Emme & Cornelia . Så ganska lat, men jag visste att Conce skulle gå massa. ;) Sen hann jag mocka osv & rykta av honom (Y) Så jag hann med lite endå . <3 
 
Iaf, nu så är alla mina svar klara , 2a delen kommer upp imorn . Så de är försent att fråga nu. ;) Men tar såklart gärna emot frågor när som helst ifall ni undrar nåt & så. Bra frågor ni ställde, och jag älskar frågestunder så det måste vi verkligen ha oftare! 
 
Ikväll måste jag duscha, plugga engelska och se på eurovision med min syster Sara, hon bor i Umeå nu men är här en vecka . <3 
Sen morgondagen berättar jag om imorn . Lovaaar er 
snart är det ju sommar oxå, idag var det riktigt varmt här! Så ja bjuder på några bilder från förra sommaren, hoppas jag förändrats ...! 
 
 
 

Fridas svar (1)

Här kommer några av mina svar från frågestunden - har försökt svara så bra jag kan! :)
 
vilken är din favoritglass?
Min favoritglass är typ nogger classic tror jag ;)
 
Hur blev du & Jenny vänner? Hur länge har ni känt varandra?
Vi har gått i samma klass sen 2an & innan dess i parallellklass men först i typ 5an eller 4an började vi lära känna varandra ordentligt. 
 
Vilket är det bästa minnet du & Jenny har tillsammans?
Jadu, svårt att säga. Vi har haft många bra minnen, trots att vi bråkar var 5e minut. -men de gör systrar. 
Men alla gånger vi har sovit över & sett massa film & skrattat & nördat våra mobiler. Vart på stan &bara helt random stunder lixom . Sen kommer vi nog ha helt SJUKT kul på grällsta i sommar. vi gick ju olika veckor förra året ;)
 
Favoritmat?
spagetti carbonara tror jag :p
 
Favoritgodis?
laktritsnappar, skittles(går typ inte att köpa i Sverige), o säkert massa annat! 
 
Favoritras på hästar?
Welshmountain & gotlandsruss- Twister & Conce är ju det! ;)
 
Favoritdjur?
Häst & kanin
 
Favoritämne i skolan?
Franska :) det är typ det enda jag är hyfsat bra på ahahha
 
Favoritklädesplagg?
Det har nog blivit min blåa tjocktröja, den är så otroligt skön! 
 
Vad vill du bli när du blir stor?
Har faktiskt ingen aning, och det börjar jag få panik över nu! Men nåt vanligt typ
 
Vad har du för djur?
En katt, och min kanin har nyss gått bort. 
 
 
 
 
 
 

Jennys svar (1)

Här kommer första delen av mina svar från frågestunden :D Hoppas ni blir nöjda med mina svar ;)
 
Kan inte du lägga upp fler bilder på dig själv? :)
Haha, jag är inte en sådan som tar massor av egopics (och det är ännu svårare när jag inte har någon mobil). Men det är klart jag kan lägga upp fler bilder på mig själv. Det är ju roligare att se vem som faktiskt sitter bakom skärmen och bloggar. Så det ska jag absolut försöka göra :)
 
Hur blev du och Frida vänner?
Ja, det var nog att vi började i samma klass och så vart det bara att vi vart vänner. Det "klickade" liksom mellan oss.
 
Hur länge har du och Frida känt varandra?
Vi har gått i parallellklass sen tvåan kanske. Men vi lärde känna varandra i femman så 3år. Frida är det bästa som hänt mig<3
Vilket är det bästa minnet du och Frida har tillsammans?
Åh, alla minnen tillsammans har varit bäst. Frida är liksom mer en syster än en vän (därför småbråkar vi varje dag). Men vi har gjort massor tillsammans, och allt är bäst<3  Men när vi går på One Directions konsert tillsammans, det kommer toppa allt! ;)
 
Vad är din favorit mat?
Nu kommer jag vara tråkig och säga tacos, de ä super gott. Men grillat kött och pommes frites är gott de me ;)
 
Favorit  godis?
Typ allt lösgodis, men mest Sura godisar och choklad<3333333
Favorit ämne i skolan?
Idrott tror jag ;)
 
Vad är ditt favorit klädesplagg?
Min racemarin tröja slår allt!
 
Va vill du bli när du blir stor?
Jag vet inte riktigt. Men kanske polis. Men innan det ska jag bli innebandyproffs ;)
 
Vad har du för djur?
Jag har en hund som heter Laika
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyckeln

..ÄR HITTAD!!!!

Ha en bra dag så uppdaterar jag & Jenny er under dan! :D

//Frida


Torsdag, Thursday, Donnerstag

Håller på att fixa iordning mig, ska snart gå till skolan. Seeegt. Men imorn är det fredag, yeey. Dagen innan helg. Och tror min helg kommer bli super bra. Berättar mer om det imorgon. Ni vet vad som händer idag, stallet och Donja. Vi hörs senare :D
 
Lite svar från frågestunden kommer upp idag, så håll koll ;)
 

Godnatt

Jag sitter och svarar på lite frågor och tittar på "One Directions första år" IGEN! Jag kan verkligen inte få nog av dem! i love them<3
 
Imorgon ska jag till stallet och ta hand om älsklingen. Kanske live update därifrån? ;) Ska iallfall fixa allt det vanliga, borsta och bara mysa. Sen ska jag och Frida snacka om lite hemligt stuff ;) Hahah, ni kommer nog få veta det. Tidsnog. Det kommer i vilket fall bli super bra. (y) 
 
Nu ska jag snart däcka, vi hörs imorgon!

JAG HITTAR INTE MINA NYCKLAR!!!

Jag börjar VERKLIGEN få panik nu. Nycklarna är inte i stallet, inte hos Emma, förmodligen inte i mitt rum för jag har städat & sökt igenom hela rummet, hittar dem inte nån annanstans heller !! Gissa om jag får panik??
Berättar jagdet för mina föräldrar kommer dem dampa - promise . 
 
Så vad ska jag göra? JAG SKA FAN HA DEM IMORN ANNARS FÅR JAG DAMP
 
deppad eller nåt ju
 
 
så ser jag ut nu, ungefär hahahah

One Direction<3

Tittar på "One Directions första år".  Vi får höras senare, för nu ska jag kolla på mina favorit killar ;)

Dålig uppdatering - check

Hej på er. Vet att uppdateringen är kass men har inte haft så mycket tid & Jenny har inte heller bloggat.
Är iaf hemma idag & har typ städat & lite så & letat efter min nyckel som e på vift . I mitt rum är den iaf inte ;)
Har inte haft den på hela dan & är fett stressad. Har inte sagt nåt till mina föräldrar, ifall jag hittar den snart känns det onödigt. ;)
 
Aja, igår red ju jag & hade Joje. Vi red dressyr och sidvärtsrörelser(stavas det så?). Gick faktiskt helt ok , kändes bra iaf. Det var riktigt kul! Vi tränade även sitsen & sånt. ;) behöver jag LÄTT
Han lyssnade hyfsat bra iallafall, speciellt när jag fick till sitsen. 
Kändes iaf som jag fick ut nåt av ridpasset och det blev mycket bättre på slutet än i början.
Känns som jag faktiskt har utvecklats en del nu. Kollar jag från 1 år sen, så ser jag att jag nog utvecklats mer än vad jag tror. Det känns iaf bra :D
 
Så ja, helt ok nöjd!
 
Vad ska jag göra nu då? hm.... tror jag går över till mina friendos Frida & Emma. Standard en dag jag inte vet vad jag ska göra ! ;) hahaha aa
Egentligen skulle jag va med Jenny & fixa lite blogg grejjs - top secret stuff. Men hon kunde inte så vi får ta det nån annan dag . Ni får reda på det lite senare , spännande vaa ?
 
 
Lite rörigt inlägg, men det blir dem flesta jag gör. haha. 
 

bästi hästi

Jag vet att det nämns mycket just nu här på bloggen men jag är verkligen glad att jag har Conce. I mina ögon den finaste som finns. <3 
Idag i stallet skötte jag ju honom, hann borsta av honom lite för lektion & mocka. Vart ganska seg idag i stallet, så imorn ska jag ta igen allting & göra massa massa jobb! & rida såklart ;)
en gammaaaal bild på mina älsklingar, Jenny & Concorde! 
 

Sen fyller han dessutom år på lördag, hela 26 ÅR! Han e riktigt gammal nu, stel. Men pigg är han! 
Jag & Emma har iaf köpt en blå discogrimma till honom & vi kommer & lämnar den på hans födelsedag. Dock är stallet stängt då & hästarna i hagen så vi kommer inte kunna gratta honom så mycket mer än det tyvärr. 
 
Imorn i stallet riktas all uppmärksamhet till Concis - promiise. 
 
 
 

Från i måndags

Höjdarna + kubbspel o massa annat hahaa
(Påväg heeem nu)


jag är hemmaaaaa

Men heej ! 
Nu är jag äntligen hemma & kan hålla er uppdaterade. ser att Jenny vart dålig på det, men det är lungan. ska säga åt henne ;)
Haft det mer än bra & nu är jag djuuuuupt deprimerad för imorn måste jag till skolan igen. Men det löser sig nog, haha ;)
 
Men tänkte berätta mer om min vecka lite senare. Har inte riktigt tid ikväll så nån gång i veckan. Har ju shoppat lite på vägen hem oxå, kanske ska visa upp det oxå..?
Men min kommande vecka blir ju som vanligt då, måndag & tisdag stallet, onsdag har-ingen-aning, torsdag stallet & fredag träning antagligen. Lördag & söndag chillar jag bara. typ. 
'
träffar han imooorn, bebisssss <3 saknat honom nåt enormt. finaste, finaste concorde. 
 
 
 
Nu ska jag äta, & sen typ gå & sova. Sovit ganska lite inatt, så är grymt trött. Sen kan man ju inte sova i bilen heller. great
 

JAG SAKNAR HONOM!

Har det jättebra här,. men jag saknar min bebis skiitamycket! Har inte träffat honom på en hel vecka :(
 
JAG ÄLSKAR DIG.
 

concis

Hittade den här från i höstas med mig och Conce. .sjukt sopigt jag red men det kan ni bara ignorera. :)
Sen skulle jag inte höjt för han är ju gammal & stel(26 år!),  Så han orkar lixom inte så mycket högre. Men tänkte att jag ändå kan bjuda på den!
 
hoppas verkligen att jag har utvecklats sen då!!
 
 
 
 

one direction

One direction ska ha konsert idag och jag är inte hemma :( DIE DIE DIE 
jag vill träffa ZAAAAYN juu . :/ 

FRÅGESTUND :D

Ja, vi ha rju aldrig haft en frågestund här på bloggen vilket är väldigt dåligt! Så nu är det dags :)
Märk din fråga med "Frida:" eller "Jenny:" så vi vet vem frågan är till. FRÅGA PÅ!!


*svaren kommer upp någon gång nästa vecka
ful ,men vi har aldrig sagt nåt annat hahahha

Glaznost ox



Bella

Jag har haft en grym dag idag. Det är så skönt med dagar där allt bara flyter på och känns bra. Fler av dem dagarna skulle behövas ;). Träningen var faktiskt rolig och det gick bra. Dock hade jag träningsvärk i benen från igår=stel och inte så snabb. Haha ;) Sen var jag till stallet och red Bella. Det var verkligen roligt och det kändes som det gick bra. Absolut en av dem hästarna jag gillar mest på ridskolan! Ska ha henne nästa gång :D (y) Sen så har jag även ett helgjobb på gång, tror det kommer bli super bra! :D /Jenny

May. 06, 2013

Jag har haft en grym dag idag. Det är så skönt med dagar där allt bara flyter på och känns bra. Fler av dem dagarna tack. Träningen var faktiskt rolig och det gick bra. Dock hade jag träningsvärk i benen från igår=stel och inte så snabb. Haha ;) Sen var jag till stallet och red Bella. Det var verkligen roligt och det kändes som det gick bra. Absolut en av dem hästarna jag gillar mest på ridskolan! Ska ha henne nästa gång också så längtar redan ;) (y) Sen så har jag även ett helgjobb på gång, tror det kommer bli super bra :D

Saknade Twister..

saknar dig för mycket</3 världens bästa Twister!
 
 

Chartreuse / Tösen

sötii
 
fina bilder javet heheh
 
 

min bästavän

Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan dig, du har blivit jävligt viktig för mig. Javet, du är en barnponny som är gammal & så & som jag dessutom är lite stor för. Men jag väljer inte vilka hästar jag faller för. Nu var detdu samtidigt som Twister. Jag faller för små söta charmiga ponnysar. Så är det <3
jag är så glad att jag lärde känna dig. DU är bäst, finaste Concorde <3
han är den hästen som just nu står mig allra närmast <3
 
 

Nytt i garderoben

Lite nytt från Gina som jag köpte i Lördags :D
Blåa jeans från GinaTricot 499kr
Mörkblåa jenas, GinaTricot 199kr
Linne, GinaTricot 79kr

Hallo everybody

 Dags för uppdatering, igen. Jag chillar vid tv:n ska snart lägga mig i sängen. Ska försöka lägga mig tidigt så jag orkar upp imorgon. Träningen gick iallafall bra idag, men jag är trött i mina beeeen! xd
 
Men imorgon ska jag både hinna med att träna och rida lektion. OCH plugga till tyska provet. Ska faktiskt anstränga mig och verkligen plugga för att få ett bra resultat. Så imorgon, mycket att göra. Men jag gillar det, att ha något att göra liksom.
 
Eftersom jag antagligen inte kommer hinna uppdatera imorgon så tänkte jag nu fixa nåt tidsinställt så ni har något att läsa. Bra va? ;) 
 
Och idag blir det lite citat bilder, bara för att jag inte har några biiilder :*
 
 
Och såklart min favorit<3
 
 
 

världens bästa ZIGGE :)

Zigge / Cyganek II på grc 2012! Saknar honom jättemycket och hoppas verkligen att jag kan ha honom i sommar oxå :) <3
 

Snart träääning

Ska snart kötta träning i 2h, tagga ;D Uppdaterar efter det, låter det bra? ;)
 

SVT2//One Directions första år

Klart jag kommer titta!
 
*********frida kommer oxå tittaaaaaa:D ************** /Frida
 

In the car

Tjena !
Just nu sitter jag i bilen & vi har åkt i ca 3 h. Sett en film & lyssnat på massa awesome musik - kan ni gissa vilken musik? ONE DIRECTION SÅKLART!
aja, snart stannar vi & äter.
Bullen är såhääääär gullig när han krafsar runt i sin transportburen & sover. <3

Jag & Frida sitter & äter godis, popcorn & dricka . Har det så bra som det bara går i en bil , haha. ;-)
Shoppa gör vi förresten på vägen hem istället, så vi kommer dit tidigare idag.
Då kanske jag inte tar slut på pengarna innan vi ens kommit dit iaf. ;-)

& än så länge fungerar mitt internet iaf. Goodiiie. Ifall det fungerar i stugan så tänkte ja & Frida göra en video där vi visar runt lite. Låter bra eller? :)

Aja, slut på grejer att berätta. Uppdaterar senare!

/ Frida


Mot Stallet


Nu drar vi!

Nu sticker jag upp till Norrland med bästbästa Frida W ! :d  kommer ha det asnice ;)
 

SVERIGE VANN!!!!!

Hej och förlåt för jag inte uppdaterat idag (bara om hoppningen i tisdags) . Men det är svårt när jag inte har någon mobil, det kommer bli bättre när jag väl får den!
 
Men idag har jag gjort massor. På förmiddagen var jag med min kusin på koutsläpp. Alltså kor som släpps ut på bete. Hahah ;) Men det var iallfall mysigt, solen sken ju! Och sen på eftermiddagen var vi i Skärholmen. Köpte jeans, linne och SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING. Bam, hahah jag brukar aldrig köpa såhär långt innan. Utan brukar vänta tills dagarna innan xd Men jag gillar den, när jag visar den för er får vi se ;)
 
OCH PRECIS NU SÅ VANN SVERIGE MOT TJECKIEN!!!  fan va bra (y)
 
btw idag solade jag för första gången iår. Inte för att jag blir brun, men skönt var det ;D
hahaha, söööta <3 x)
 
bara för att liksom ;) vi hörs imorn people<3
 

kvällen innan den stora dagen

Jappp, imorn smäller det! Haha, nejmen imorn åker jag till Holmis med Frida. Vi ska ha skiitakul! 
Påvägen dit ska vi stanna & shoppa i Sundsvall. Tog inte med supermycket pengar för jag vill ha till Grällsta & kryssningen oxå.  Men typ 600:- iaf. Sen ska vi mysa där, Bullen ska hänga med oxå. Fridas kanin ;-) Så va massa med honom blire oxå . Det finns MASSA mer att göra & det är stortstortstort så vi kommer nog inte ha tråkigt! 
Sen nån dag i veckan ska vi åka till Övik oxå /stort äventyrsbad . :D  
 
Kommer inte ta upp allt vi ska göra just nu, utan har jag internet så uppdaterar jag er live därifrån & sen har jag laddat upp med massa tidsinställda. Hope u like it ;-)
Men iaf, har checkat av nästan allt på packlistan & ska gå och sova snart. Imorn väntar 8 h i bil , och jag hatar att åka bil . Men jajajjajaja jag klarar mig haha 
bullis, 
 

Kommer bli skööönt med ledigt från skolan, men klart jag kommer sakna mina underbara friendos. <3 
 
 
 
 
 
 

Myser med Frida och lillkillarna

Uppdaterar ordentligt senare, promiiiise!

//Frida


Hoppning på Donja i tisdags

Hoppade Donja i tisdags, världens bästa ponny, med världens sämsta ryttare på. haha, men det var verkligen typ så. ;)
 
Hon kändes väldigt bra på uppvärmingen. Kollade att hon lyssnade fram och bak. Åt sidan osv. Hon lyssnade super bra och det kändes som jag skulle kunna ha koll i hoppningen. Men nej.
 
Vi började med att hoppa på en volt. Hon vart för lång innan hindren och hoppade stort och sen fick jag inte ihop henne bra efter hindret. Men sista gången gick det iallfall okej. Men kändes verkligen som jag hade 0 koll de flesta av gångerna över hindret.
 
Sedan hoppade vi även kombination. Och även det gick ganska dåligt. Fick ingen bra, lagom galopp. Utan för snabb osv. Hon tröck sig mot min innerskänkel osv. Så det gick inte sådär super bra.
 
Men nästa gång går det bättre, men det var ändå super roligt att rida min älskling!<3
Bilder från när Carro hoppade Donja i somras
 
EP fotade lite på lektionen så kanske kan bli några bilder som kan komma upp här sen :D
 
 
 
 
 
 

Laddar inför imorn!

Godis & slush i centrum! Frida x2 style ;-)

//Fridaaaaaa


Kommer sakna friiiidaaa :((

Fredagkväll. Känner att jag behövde göra en ordentlig uppdatering innan jag sätter mig och tittar på film eller så resten av kvällen. ;)
 
Idag har jag haft en super bra dag i skolan och sedan en bra träning. På hemkunskapen gjorde vi jätte goda wraps, mästerkockarna Frida, Julia och Jenny ;)  x) hahah, men dem vart super bra iallafall. Vet att jag berättar om hemkunskapen VARJE fredag, men det är för att det är roligt med hemkunskap ;P
 
Men träningen idag var nog en av dem bästa den här säsongen. Det gick faktiskt väldigt bra och de va jätte roligt. As taggad på träningen på Söndag :D Och ska kanske också träna på måndag, om jag har lust.
 
Och som ni kanske vet så åker Frida till Norrland imorgon, på söndag. Hon kommer va borta 1vecka. Kommer sakna henne massor :( blä, men hon kommer ha det super bra, så hon lär ju inte sakna mig lika mycket. Haha ;D Men hon har skrivit MASSOR av tidsinställda så uppdatering från hennes sida kommer ni få ;)
 
Nu ska jag chilla, imorgon ska jag försöka uppdatera er någorlunda bra! höörs :D

Hoppspecialen

Har ridit hoppspecial nu, på Romeo. Gick ingen vidare så har inte lust att skriva nånting om det just nu :/
Kan bara säga att jag inte kan rida hästen!

Men iaf, vi åker förresten på söndagmorgon istället för Fridas pappa är lite sjuk & så. Så ja är hemma imorn oxå, bra , för då kan ja packa då.. Har typ bara börjat haha.

langar gammal bild på mig och Romeo :)

//Frida


Friday

Godmorgon fredag! yeeey, äntligen :D Bara lugn dag i skolan och sen träning. Blir as bra (y)
 

hej

Har inget att skriva, så vi hörs imorgon ;)

bestie<3
 

Favvis

Kramis / Frida


Godnatt /Frida


Städdag

Var ju i stallet på städdag. Vi gjorde faktiskt super mycket. Jag har burit typ 200torvbalar (eller vad det nu kan heta) som vägde as mycket och krattat massor. Sen har även de andra städat hinderparken, byggt ett nytt tak över den och tvättat alla hinder. Så nu är det ordning på alla hinder. (y) Perfekt inför tävlingen på tisdag (fast jag ska ju kanske inte va med, men iallafall)
 
Men nu är jag hemma och chillar. Orkar inte göra något annat. Men borde typ träna engelska verb och skriva svenska text. Men jag orkar verkligen inte, så jäkla tråkigt ju!!! Så tar det senare ikväll ;) Ska också försöka städa mitt rum.. fyfan, pallar inte. Nej, tycker det räcker med att jag städat i stallet ;P
 
vet inte vad jag ska ha för bild, så jag tar på Conci och Donji<3 älsklingar

Eddie

Jag hade ju Eddie på ridlektionen igår, vi hoppade. Så jag tänkte jag kunde skriva lite kort om ridpasset ;)
 
Detvar roligt och gick helt ok, men som sagt hann vi inte så mycket. Vi började hoppa på en åttvolt(hindret i mitten) 
och det tog typ 30 min & innan det värmde vi ju upp & så. Sen efter det hann vi bara hoppa kombinationen en gång var & efter det var lektionen slut. SNACKA OM ATT JAG VAR LACK.
 

Aja, på åttvolten vägrade han först 2 ggr men sen efter det flöt det på & gick hyfsat. Vi hoppade några gånger var (jaa, för dem som det funka för då) 
& det kändes helt ok . Sen hann vi ju hoppa kombin en gång var & ja har typ inte så mycket att säga om den.. men det gick väl bra. 
 
Min sits är nog usel över hindrena(Och annars också ahahahah)
från en hoppspecial i vintras när jag hoppade honom.. det gick bättre nu en då iaf xdxd 
det här är några av dem MINST sära bilderna iaf.. MOBBA INTE!
Eddie
 
 
 

1maj

Idag är det 1maj och ledigt :D (y) super sköönt, och onsdag är den tråkigaste dagen i skolan också. Så då missar vi den iaf ;) Fast måste plugga här hemma.. Men det är bättre än skolan!
 
Idag är städdag i stallet, så jag ska dit. Blir nog bra skulle jag tro. Vet inte när jag kommer hem. Men det märker ni säkert ;) Nu måste jag göra mig ordning, vi hörs i eftermiddag :D
Hoppade förresten Donja igår, berättar om det när jag kommer hem!
 
 

RSS 2.0