Älsklingsponny

Ska efter jag bloggat ta tag i engelska läxan, skönt att ha den överstökad. Så slipper jag tänka mer på den. Annars lyssnar jag på musik och kollar lite bloggar o så. Ganska chill.
 
Var en sväng till stallet idag också, hade ju egentligt annat inplanerat men det vart andra planer än planerat så var där en liten stund. Hjälpte Bullen och fixade Eddie. Han har blivit mycket trevligare och mysigare att hålla på med (y) Jätte bra! pussade och borstade lite på concorden idag också<3 bästabästa ponnyn! Annars rullar skolan igång med ny vecka. Känns okej eftersom det är frilufsdag en av dagarna den här veckan och sista veckan innan sportlovet :D SKÖNT SOM TUSAN! Sportlovet är välkommet! Imorgon är det ridning. Vill helst rida Romeo eller Cinnamon och rida markarbete. Men det blir roligt hur den än blir. Är super ridsugen och är taggad inför imorn!
bästabästabästa concorde
 
Emelina och jag ska även försöka åka till Stockholm tillsammans och shoppa lite. Vi får hoppas att det blir ganska snart. Mysigt blir det hursom! Vi funderar också på att se Beautiful Creatures tillsammans. Är den bra? Någon som sett den? Men nu säger jag tack och hej så hörs vi!
 
 
                                                           

Kommentarer
Postat av: Jossan

Ja verkligen! Söta bilder!

2013-02-18 @ 20:59:11
URL: http://josefinemmamaria.blogg.se
Postat av: moa

hej vill du göra bloglovinbyte elr länkbyte? :) isåfall säg till när du lagt till mig och vilket nr du blev så gör jag samma ! :) ha en bra kväll :)

2013-02-18 @ 21:11:22
URL: http://sukiz.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej!
Har en tävling på bloggen där du kan vinna ett presentkort på 150kr hos en webshop med udda, fast roliga och smarta saker så som sminkborstset, klockor, smycken och massvis annat!
Kika in: http://sveablogg.se/amalias/2013/02/16/tavling-presentkort-150/

Tävlingen pågår till den 2:a mars, så häng på!


Kram

2013-02-18 @ 21:52:17
Postat av: Linn Svensson

sv; det var jätte gott! :D hur har din måndag varit? kramis

2013-02-18 @ 22:16:30
URL: http://nattstad.se/liinnrs
Postat av: Linn Svensson

sv; härligt!! :D händer imorgon då? kram

2013-02-18 @ 23:53:03
URL: http://nattstad.se/liinnrs

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0