Min bästa<3

Haft knappt haft något att blogga om den här Sportlovsveckan. Det händer inte så mycket. Hemma, stallet och träning. Alltså inte så mycket att skriva om. Men jag försöker :D Har haft en super vecka hittills. Stallet blandat med träning och såklart Stockholm med Emme. Har fått mysa och fixa med Donja<3 Vi har massa tid att ta igen tillsammans ;)
 
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra under dagen. Antagligen så blir det att vara hemma och göra ingenting. Släpa mig ut på en promenad eller nåt ;) På eftermiddagen är det träning, dagens höjdpunkt. Ska försöka se om jag kan träffa Frida nån liten stund innan träningen. Eller iaf om vi kan gå tillsammans ;P Så det rullar på! Snart är Sportlovet slut, bara några dagar kvar :(
det bästaBÄSTA på jorden!
puusss på älskliiing<3
 
                                                               
 

En låt som är bra! :)

Tycker den här låten är ganska bra, ``Kiss you´´ med One direction. LYSSNA!
 
Dock så är musikvideon inte den bästa haha ;-)
 
Är inte största fanet av 1D , men tkr om deras musik!
 
 
 
 

Massa kärlek till musik & spotify!

Hallåå, här kommer Frida & leverar blogginlägg från datan - fett brao!
Aja, som rubriken lyder så nöördar jag musik & ÄLSKAR verkligen spotify! Kan iaf lyssna på spotify på datan & sen får jag hålla på med YT när jag är inne på mobilen.
 
Men nu iaf är jag hemma & ätit lite. Sovit hos Em inatt & det var riktigt mysigt! Vi såg 2 filmer, eller jag somna på andra filmen . Sen var vi ute lite på morgonen i parken & gick runt & snacka.
Ska snart gå tillbaka till henne, men tänkte att ni kanske ville ha lite ordetntlig uppdatering. Försöker hinna med det men inte ens på lovet finns det tid . ^^
Jag har inte gjort så mkt det här lovet, men haft det bra ändå .
 
Sen kommer förhoppningsvis startlistan till cupen upp snart, det är ju tävling igen på tisdag! :D Önskade som 1a Joje, Sen Cinnamon, Citrina & Brenton. Hoppas jag får Joje, har egentlgien ingen lust med nån av dem andra just nu hahah.
Joje. (vet att jag inte leverar dem bästa bilderna, men försöker att inte ta andras bilder och jag har ju bara min lilla digitalkamera som är fjiejfpdåsokpvr dålig.)
 
Okeh, rörigt inlägg JAVET. Men bättre än inget ;-)
 
 
 
 

New in; Tjocktröja

Min älskade tjocktröja jag köpte i Tisdag!  love it❤ (dock kassa bilder)
 
                                                          

Myskväll

Ska sova hos Emma inatt! ❤
Det blir myyyss. Vi har gjort ansiktsmasker & nu blire film med popcorn! Vi sover nere vid stora TV:n på soffa och madrass :D
//Frida


Sveriges Mästerkock

Sitter i soffan och tittar på Sveriges Mästerkock(vi har en såndär cool inspelningssak x)). Har tränat dubbelträning idag. Känner att jag är trött och att jag kört ordentligt idag. likelike (y) (y) Det är väll det bästa? Att sitta och chilla i soffan EFTER att man har tränat. Man känner sig värd det ;)
 
London-resan är bokad! Glad tjej. Kommer bli as grymt! Vi åker på morgonen 16/3 och kommer hem kvällen 19/3. Så fyra dagar i London. Perfekt :D Dags att börja fylla bloggen med tidsinställda tills då.
                                                                                 

Bilder från i måndags

Fotade ju lite i hagen i måndags och det kommer komma upp bilder därifrån med jämna mellanrum, så vänta er nya, fräscha bilder på ridskolans fina hästar :D
Tösen är trött och väldigt sööt! :3
 
                                                         

#loveit

//Frida


Heeej

Ska äta frukost nu, svälter ihjäl xd

//Frida


Stockholm med Emelina

Har haft världens bästa dag med underbara Emelina. Vi åkte tåg till Stockholm och vi gick direkt till Gallerian. Kikade runt i lite affärer innan vi gick in på Hollister och handlade. Jag köpte upp största delen av mina pengar där. En tjocktröja och två parfymer. Vart ju lite pengar, men värt det :D Jag❤Tröjan. haha men jag älskar den, sjukt skön. Men sen köpte jag lite småsaker som en ny plånbok, örhängen och så. Ska försöka ta bilder så jag kan visa er imorgon! :D Vi hämtade mat på donken och åt sedan utanför slottet(haha, det låter som vi är värsta turisterna xD). Sedan vandrade vi genom stan(vi var fett duktiga på att hitta och bort till nyöppnade Hööks. Kikade runt lite där oxå, Emelina handlade osv. Sen tog vi tunnelbanan för att sedan få skjuts av Emmes pappa hem. Dock så gick vi säkert flera kilometer för att hitta till bilen ;P Orkar inte dra hela det ;)
 
Men det var dagen i korthet, vi har haft det bäst!
favoritbild i repris, hur söt är den inte liksom?
 
Hoppas ni också haft en underbar dag. Hejdå, kram! :D
 
                                                                    
 

Hollister och Monki

Nu rullar vi hem till Nykvarn. Har haft en grym dag med bästa Emelina. Har handlat på Hollister, Monki och lite så. Ätit donken och gått en massa. Jag har köpt bra saker och är super nöjd. Visar lite av vad jag köpt när jag kommer hem(några kommer antagligen upp som tidsinställda). Vi hörs ikväll, ha de bra! :D/Jenny

McDonalds utanför slottet

vi har det bäst ;) /Jenny

London

Hur vart det med London resan då?
 
Jo, det var ju tänkt att jag och mamma skulle åka till London nu på Sportlovet. Men vi hittade inga bra flygbiljetter, bara dyra(vilket är ganska förståligt eftersom det är Sportlov osv). Så istället för att åka nu  så ska vi åka senare under våren när priserna gått ner på flygbiljetter och istället stanna lite längre i London. Så även fast det inte blir nu så blir det senare. Just nu håller vi på att beställa flygbiljetter, hotell mm. Exakt datum vet vi inte riktigt än, men tanken är att det inte ska bli alltför långt fram. Men det ska bli jätte kul, har aldrig varit i London :D
we♥it
                                                                                

Grym update idag

Känner på mig att det blir riktigt grym update idag, speciellt från Jennys sida - bara appen fungerar.
Men jaja, jag ska bara vara hemma & va med Emma. Chill.
Vi får se vadvi hittar på :)
 
Annars görjag inte så mycket just nu, sitter i onepiece vid datan, lyssnar på spotify & äter choklad. Jo det är härligt, ett riktigt Frida sportlov xd Hahah, men går snart härifrån . Men imorn ska jag nog oxå vara hemma, sen blire träning. Torsdag blir det stallet, får inte bara lata mig ju ;)
Fredag har jag inte bestämt ännu, men antingen stallet eller bara hemma som vanligt.
Har inte så mkt intressant att skriva, men hade lust att blogga ändå. Det blir några tidsinställda tror jag, haha ;)
 
 
 

Det var fint väder idag! ;)

Dags att blogga ungefär? Har varit i stallet hela dagen. Super fint väder :D As skönt jue! Har smörjt sadel och träns noga, fixat i stallet, borstat på Donja och fotat lite i hagen. Jätte mysigt.
 
Imorgon drar jag och Emelina mot huvudstaden. El Stockholmo. Ska shoppa, fika och bara vara med fina vännen! Super mysigt, kommer bli bäst. Bara vi klarar till oss från centralen till gallerian ;) men Emelina hittar skulle jag tro ;D Försöker uppdatera därifrån (y)
Donja, Cinnamon och Gatwick i hagen idag, sötisar!
 
Riktigt bra start på Sportlovet med andra ord, hoppas ni andra som haft Sportlov också haft det ;)
 
                                                                   

Me <3 Nemo


Godmorgon

Godmorgon gudar, här sitter jag hemma medan alla andra hare bra i stallet. Jag är redo att plugga powerpoint om clownfiskar x) haha.
Lyssnar även på lite musik så de ska gå lättare. Lyssnar bla på detta;
 
 
Det är en tjej som heter Maddi Jane , hon sjunger Adele´s låt "Rolling in the deep" . Tycker hon sjunger den bättre än originalet men det är bara min åsikt ;) Har lyssnat på denna ganska länge & så . Har för mig att hon är typ 11-12 år när videoklippet spelas in.
 
 
Aja, nu ska jag iaf plugga klart det där & sen får vi se vad som händer. Dagen flyter på & det är som vanligt träning ikväll ... taggish.. eller nåt ;/
Kom även på att jag har Jennys film kvar här som hon har glömt. Älskade Hitta Nemo! Kanske ska kolla, det passae ju nu när jag jobbar med clownfisken!;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glass & kontoret

Ser på kontoret på TV & äter glass, yummy!
 


Donja

Har ju nämnt Donja väldigt mycket den senaste tiden(och kommer nämnas mycket här framåt också). Så jag tänkte skriva lite vem Donja är osv. :D
 
Donja bodde alltså på ridskolan hösten 2012 till sommaren 2012. Hon var min abslouta favorit och jag var 1:a skötare till henne. Det var den bästa tiden i mitt liv. Men ridskolan ägde ju inte Donja utan hyrde bara henne. På sommaren tog ägaren hem Donja igen och skulle ha Donja med på sitt gymnasium. Såklart var jag super ledsen, jag visste ju inte ens om Donja skulle komma tillbaka eller om jag ens skulle få träffa henne någonsin igen. På höstlovet slutade jag väll hoppas att hon skulle komma tillbaka. Och nu för ett par dagar sen läser jag på Facebook "Donja kommer tillbaka till helgen". Och jag tror ni förstår hur jag kände då! Den känslan var otrolig. Har nog aldrig varit så glad. Så i fredags kom världens bästa Donja "hem" igen. Underbart. Åkte raka vägen till stallet såklart ;) Älsklingsponny<3  Och vi har garanterat 2år tillsammans! Då det är sagt att hon tillochbörja med ska stå på ridskolan i 2år.
 
Donja
f.1994
e.Wicked Courtjester u.Arienahoeve Karina
 New Forest(imp Holland), Fux, bläs, vitstrumpa, 144mkh(mkh är jag inte säker på, hittade den uppgiftenpå ett forum där någon sökte efter Donja)
Donja är en super fin och urmysig ponny. Väldigt välriden och fin att rida. Riktigt duktig i dressyr(har gått högre klasser) och hoppar fint. Hon är pigg och alltid framåt.. Hon kan va lite småsur att hålla på med, men när man väll "känner" henne blir hon världens mysigaste.
(lite allmän information)
ögongodis♥.♥
                                                                      
 
 
 
 
 
 

Sportlovsvecka

Nu är det ju sportlov, wihoo!
Fast det blir inte bara chill & away från skolarbete, utan måste pluggish lite oxå.
Tänkte att imorn ska jag försöka hinna göra klart allt. Känns bra, då har ja resten av veckan kvar att bara ha de sköönt. Sen har jag inte så mkt inplanerat, stallet nåra dagar iaf, vet inte exakt vilka. Men det får vi se ;-)
Sen kommer jag antagligen mysa & ha roligt  Frida & Emma, som även är mina grannar & 2 av mina bästa vänner sedan länge.
Nåt sånt, inblandat med träningar & lite så. Blir nog perfekt! Längtar även till att få testa nya klubban + skorna oxå.
#loveit
 
Annars, idag; vanlig dag med gymanstik träning. Ska försöka tala om för Sofia att jag ska sluta **hejja mig**
Aja, ni får ha det bra & så ska jag göra lite tidsinställda som kommer upp i veckan. Brao brao
 
 

Romeo(19/2)

Romeo-markarbete 19/2
 
Vi värmde upp hästarna på stora mittvolten. Precis som vanligt. Flyttade hästarna för skänkel i båda varven. Tycker att Romeo var lite av och på. Ibland lite seg men när tempot var med oss så var det lättare och han mjuknade bitvis.
 
Sedan kom vi tills dagen övning. Den gick ut på att rida över 2bommar och ha med sig yttersidan i svängen och sedan en 90graders sväng och sedan över 2bommar till. Först gjorde vi det i trav, vi skulle ha två travsteg emelllan bommarna. Romeo var jätte duktigt och det gick bra. Sedan gjorde vi samma sak i galopp. I 90graders svängen skulle vi rida i förvändgalopp. Ibörjan fick jag inte riktigt med yttersidan i svängen, vilket resulterade i att det vart avbrott in på bommarna. Men såfort yttersidan var med vart det mycket bättre. I 90graders svängen vart det att han bytte galopp om jag inte vart med i svängen innan bommarna. Och när jag haft med yttersidan i svängen så funkade den förvända galoppen super. Så var alltså tvungen att rida i balans redan från början för att han skulle orka igenom 90 svängen. Så de gånger vi hade balans så vart det riktigt bra tycker jag. Nöjd.
När vi travade av så blev han jätte trevlig och travade på i lite lägre form. Romeo brukar bli fin i slutet av ridpassen, då har han jobbat igenom hela kroppen :) Så jag är nöjd med ridpasset. När vi väll fick ordning på allt så vart det bra och Ann sa att det gick bra :D
Romeo och Cornelia på ridlägret i somras! :D
 
                                                                       
 
 

Shoppat

Köpte mer än tänkt, 1 plattång såklart; fast inte den jag tänkte utan en sån som Jenny har. Nån babyliss som man kan både platta & locka håret med.
Sen vita converse, skor jag kan ha på innebandyn fast som egentligen är handbollsskor men dem satt väldigt bra på mina fötter!:) Till sist hittade jag även en ny innebandyklubba oxå, fast jag egentligen inte behöver!

Men mer detaljer & bilder sen, för nu är jag påväg till stallet! :D
 


Mot stan!

Ska till stan & köpa plattång nu, sen blire stallet hela dagen, precis som Jenny. Uppdaterar er senare!
 


Happiness

Hade en riktigt bra dag igår. Först chill skoldag, fotade sedan bilder till nya headern med Frida och sen träning. Och sen det bästa. Jag kollade mobilen precis efter träningen och både Agnes och Emelie hade skickat bilder på Donja(<3) på kik om att hon kommit. Så jag övertalade mamma att vi skulle åka till stallet så jag kunde få pussa på bästa. Så vi åkte kort ut till stallet så jag skulle få träffa finafinaDonja. Åh, den känslan var otrolig. Att inte ha träffat någon man älskar på ett halv år, och sedan får krama henne igen. Finns inte ord. Otroligt! Känna Donjas doft, den är speciell.
Sen mys-kväll hemma. Perfekt start på lovet :D Idag ska jag träffa Donja igen!! :D Vi ska rycka hästarnas manar, smörja och fixa. Skötardag typ ;) Jätte mysigt och med bästa Donja. Bättre kan det inte bli! Kan inte förklara hur glad jag är att hon är tillbaka. Och sen US-möte. Alltså en stalldag, perfekt! Försöker uppdatera från stallet men annars kommer det upp tidsinställt och så hörs vi i kväll! ;) Ha en super bra dag nu allihopa!
Kan inte få nog av denna ponny!<3
 
                                                                     
 

Hej fredag!

Hej! Idag har skolan vart awesome, dock har jag inte fått alls mycket gjort. Spelat nåt ekonomispel på datan som är jättekul ahahaha och sen typ väntat på datorer som inte fungerar(@@@).
Typ de, vi har haft typ elevens val idag så har fått välja lite vad vi vill göra. :D

Sen hem till Jenny efter träningen och vi fotade lite inför den nya headern! :P
Sen råka jag och Jenny göra nåt riktigt failat så jag fick hennes knä i magen och haft ont sen dess. :/ Pappa börja snacka om inre blödningar och sånt nu (tror inte jag har det) så blev lite rädd för de :0

Aja, nu är det iaf sportlov . Ska fråga mamma & pappa om vi kan köpa den där plattången imorn. Fan vad jag vill ha en!
Sen så såg jag att Donja har kommit tillbaka och Jenny åkte dit direkt efter träningen för att få träffa sin älskling, haha❤
Men nu ska jag nog duscha, sen mys med familj!

[ful bakgrund på bilden, jag vet. Eller motivet när jag tänker efter oxå hahahahaha]

//Frida


Bästabästa

Hon är hemma igen, världens finaste ponny. Har inte träffat henne på mer än ett halv år, det finns inte ord för hur jag känner just nu. jag älskar dig, donja<3/Jenny

Brolötens Celine

Igår lämnade världens finaste Celine livet här på jorden. Celine, den lite småtjuriga connemaran som ALLTID har funnits i stallet. Finafina Celine. Hon var inte alltid den det gick bäst på när jag var liten. Det var inte min favortithäst. Men jag älskar henne sjukt mycket iallafall..
 
jag kommer alltid bära med mig detta. att jag svek Celine. Jag svek Celine. Jag svek Celine. Det är orden som finns i mig. Jag fick veta att hon skulle tas bort i onsdags, men jag visste inte när. Jag visste inte att det var på torsdagen hon skulle tas bort. Jag trodde att det var i helgen. Så jag sa inte ordentligt hejdå. och att vakna och se på olika medier att hon är borta. den känslan. fyfan, jag ryser. Jag sa inte hejdå, jag fick inte ge henne en sista kram. Jag gav inte en sista kram. Jag pussade henne inte på mulen och sa "vi ses senare, i love you"  jag hatar mig själv. för jag svek celine. Efter allt hon gett mig, så säger jag inte hejdå, jag kramar henne inte. i hate myself. jag mår sjukt dåligt, en känsla som aldrig kommer lämna mig. jag svek celine. jag svek celine. jag svek celine. jag svek celine. jag svek celine. jag svek celine. Ingen kan nog förstå den här känslan som jag bär på, som jag alltid kommer bära på. Jag visar inte mycket, men det gör ont och jag hatar mig själv.
förlåt celine. förlåt. jag står förevigt i skuld till dig. när vi ses igen, då lovar jag att aldrig svika dig. aldrig. förlåt celine. snälla förlåt mig, för jag älskar dig.
                                                                       

Smakprov

Vi har fotat lite bilder till nya headern och nu ska vi på träning!
 
                                                   

Concordis <3

Min & Jennys älskade PRINS!<3


//Frida


Snart är det Sportlov!!

Imorgon är det dagen före Sportlov!!!! Grymt är ordet! :D :D Passar perfekt när jag är som mest skoltrött och helt död i skolan. Så förhoppningsvis är jag taggad på skolan efter lovet;) om man nu kan vara taggad på skolan x)
 
Men idag har det varit en bra dag i skolan endå tycker jag. Vanliga lektioner och idrott då vi gjorde cooper-test. Det gick bra fast jag var föryld+lite ont i halsen. Haha kanske låter lite konstigt men tyckte det var ganska kul -men jobbigt såklart :) Efter det stallet, förövrigt bara några dagar kvar tills Donja kommer, bästabästa ponnyn<3 Hjälpte iaf Emma lite och va med Eddie.
 
Troligtvis så ska jag och mamma åka till London på Sportlovet. gryymt kul!! Så hoppas att vi kan fixa biljetter och åka, fett awesome skulle det va!
 
och såklart går alla tankar till Celine som idag lämnade livet här på jorden
 
                                                                           
 
 
 

Idrott

Nu har vi haft idrott och coopertest, jobbigt! Men endå nöjd med resultatet, gjorde iaf det bästa jag kunde ;)

//Frida


Skola igen

Jaha, idag var det skola igen då. Fast inte superjobbigt. & imorgon slutar vi halv 2, sen nästa vecka sportlov.. Äntligen!!!
Ska iaf bli superskönt, och jag kommer antagligen spendera veckan i stallet ganska mycket, förhoppningsvis.
aja, nu så drar jag snart till skolan. Har pluggat lite NO och så.. vi ska redovisa powerpoint idag och jag kan exakt ingenting. :I
 
Sen har jag även sörjt en underbar ponny som har gått bort nu imorse, Celine. Kommer aldrig att få träffa ponnyn.
Tycker lika lite om det varje gång, när hästar försvinner sådär för en. :/
Celine & Emme <3 Tänker på er båda två <3
 
 
 

Grattis Wilma!

Idag fyller finaste Wilma 14 år!!! Grattis❤❤

//Jenny & Frida


Söta ekipage

Förlåtförlåtförlåt, men skyll den kassa uppdateringen på appen. Har försökt uppdatera hela dagen men appen är ju omöjlig!

Idag har iaf vart en awesome dag med stallet & träning. Jobbade hårt & mkt i stallet, kul! Men inte precis innan lunch hahaha ^^
Dem andra red men själv valde jag att avstå. Typ frös en massa och va ganska trött, sov typ ingenting inatt. Inte ridsugen helt enkelt.:0
Men dem andra red iaf ut & Jenny hade söta lilla underbaraste Concorde! Så gulligt :3 så jag fotade dem + Emme & Celine en massa!
Sen när de hade ridit iväg så borstade jag finaste Twister<3

Träningen senare gick sådär, hade 0 koncentration ibörjan men sen när vi körde match släppte det lite.

Aja, nu måste jag sova . Vi syns tomorrow!

//Frida


Stalldag!

Godmorgon! :D
 
Idag är det ingen skola. Shiit vad det är skönt. Det är frilufsdag och jag ska till stallet. Kan det bli bättre? Vara i stallet istället för skolan, hur awesome! ;D Jag tar bussen dit och är där tills nångång i eftermiddag. Då är det hem och sen träning. Så nu hoppas jag och tror på en grym dag!
loveu loveu loveu loveu loveu loveu loveu loveu loveu loveu loveu loveu loveu loveu
                                                                      

Bjuder

Jag rider Lorrie, vilket som ni ser inte gick så bra! Haha döör


Lorrie

Är i stallet och Frida rider just nu. På Lorrie. Tror att de ska rida dressyr. Jag ska borsta Eddie och så. Rider lektion 19:00, blir bra. Hästar jag gillar är med (y) haha, nu ska jag ta hand om Eddie, hörs sen:D

/Jenny


En månad

Idag har det gått exakt en månad sen Pelle lämnade världen . ❤
Jag saknar dig världens bästa

//Frida


Min älskling..

kommer tillbaka till Västerkumla. Donja, världens bästa Donja/Jenny

Älsklingsponny

Ska efter jag bloggat ta tag i engelska läxan, skönt att ha den överstökad. Så slipper jag tänka mer på den. Annars lyssnar jag på musik och kollar lite bloggar o så. Ganska chill.
 
Var en sväng till stallet idag också, hade ju egentligt annat inplanerat men det vart andra planer än planerat så var där en liten stund. Hjälpte Bullen och fixade Eddie. Han har blivit mycket trevligare och mysigare att hålla på med (y) Jätte bra! pussade och borstade lite på concorden idag också<3 bästabästa ponnyn! Annars rullar skolan igång med ny vecka. Känns okej eftersom det är frilufsdag en av dagarna den här veckan och sista veckan innan sportlovet :D SKÖNT SOM TUSAN! Sportlovet är välkommet! Imorgon är det ridning. Vill helst rida Romeo eller Cinnamon och rida markarbete. Men det blir roligt hur den än blir. Är super ridsugen och är taggad inför imorn!
bästabästabästa concorde
 
Emelina och jag ska även försöka åka till Stockholm tillsammans och shoppa lite. Vi får hoppas att det blir ganska snart. Mysigt blir det hursom! Vi funderar också på att se Beautiful Creatures tillsammans. Är den bra? Någon som sett den? Men nu säger jag tack och hej så hörs vi!
 
 
                                                           

Nu blire ANSIKTSMASK

Ska bli myys, & sen är det gossip girl eller plugg tror jag. Får se ;)

Har förresten namnsdag idag , nice haha


//Frida


jaghatarrubriker.se

Heej folket!
Här sitter jag och bloggar, haha nejmen. Nu har jag ätit lite mellis & ska snart byta om & göra iordning mig för träning. Förhoppningsvis blir det inte så jobbigt men jaja. Ni vet vad som står på schemat på måndagar hoppas jag, eftersom jag skriver det typ varje måndag haha.
Amen fysen ser jag fram emot iaf. Gillar fys, gillar att kämpa & bli stark. Låter kanske lite strange men så är det!
Däremot HATAR jag att springa.. nt min grej seriöst.
 
Annars så ska jag oxå köpa en plattång som en födelsedag i förskott, klarar mig inte enda dit lixom ;)
Som ni vet har jag ju inte min kvar så nu blire en ny !:) Kollat runt lite på vad det finns för nåra(hahha nörd, jag vet!)
och funderat vad jag ska köpa. Känns helt plötsligt som det är nåt jättestort och att min måste vara BÄST, eller nåt :I
Så jaa, gör en stor grejj av det även fast det inte är nåt stort alls o kanskr inte det viktigaste i livet.
Men funderar iaf på den här:
Remington s1005 typ.. den verkar bra.
Annars, har ni några tips på riktigt BRA plattång??
Det var typ allt just nu, tänkte göra några tidsinsällda. Antal tidsinställda inlägg på lager nu är 0.
Dålig stil , dååålig stil . Ska försöka rätta till problemet, det vet ni ;D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lalalala

Tjaaa, ska till skolan snart!
Men tänkte iaf uppdatera er ;)
Idag blire Fridas vanliga måndag. Skola & träning ;) Efter det så tänkte jag duscha & köra med en ansiktsmask, sen mys med favvoserien gossip girl. It's going to be cozytime! Amen det blir af mys ;D
Sen venne vad jag mer kan skriva, bara att jag saknar 2 st underbara pojkar MASSA. Cyganek II & min fina kanin Pelle. Loveu all <3 Behöver båda två nu, dem som alltid kan göra mig på gott humör. Älsklingar <3
 
my world lights up with you <3

Rullar på

Imorgon börjar en ny skolvecka. Med nya tag. På onsdag är det idrottsdag/frilufsdag, och både Frida och jag ska va i stallet :D Stort + är att det är onsdagen, då vi annars går till halv fyra. Så då slipper vi långa dagen med bara massa tråkiga lektioner. Annars är veckan som vanligt, ridlektion, stall, träning och skola. Idag har jag spelat innebandy och varit i Björkesta! Firade även mig med lite släkt nu på kvällen :) Mysigt och fick ridbyxor och pengar. Ska inte skriva så mycker mer, mobilbloggar jao;) men hoppas alla haft en bra helg och får en bra vecka :D Så hörs vi!

Min älskling

Det finns perioder då jag verkligen bryter ihop & då jag försöker tänka bort.
Nu är en sån då känslorna bara kommer och trycker ner mig.
Asså Pelle, det bästa som har hänt mig. Blev förälskad så fort jag såg honom, bah ; han ska bli miin.♥
Maja skulle ju sälja honom så tog chansen, och han blev verklgien min! Lite jobbig i buren ibörjan, Maja & hennes familj hade ju inte tid till honom. Men sen efter ett tag blev han världens goaste. Socialaste & allting.
 
Han har aldrig bitit mig, klart han försökte ibörjan då men sen så stärktes våra band & nu skulle han aldrig bita mig(om han fanns). Ibland var han lite osäker med främlingar, han tyckte inte riktigt om det - så visst, han bet våran kaninvakt som vi hade när vi var i england(några som vi känner) en gång. Men det var ju bara för att han inte kände dem. Han ville ju inte att nån han inte vem det var kom och bärde upp honom!
Alltså jag förstår verkligen hela hans beteende, känner honom bättre än nån annan.
Alltid lika nyfiken på andra kaniner & både katter & hundar. Han brukade skrämma iväg våran katt Chicago när hon smyger på han. Tuffare kanin finns inte, inte heller snällare, spralligare eller underbaraste.
Han har bästa personligheten, enkelt. Fast lydig är han väl inte, men det skiter jag i.
Fast jag kan va ute med honom utan sele eller koppel, han väntar ut mig om jag hamnar efter.
Han gillar lixom inte selen ;)
Sen när jag kommer till honom, när han är i buren eller ihagen, så hoppar han alltid fram till mig och ställer sigpå bakbenen om han är i hagen. Såå gullig asså . <3
 
Sen så kämpar han för allt & han var en väldigt livsglad kanin. Tyckte allt var roligt & älskade mig alltid.
Kaninhoppning var han oxå duktig på, inget proffs, men det är för att vi inte har tränat så mycket. Han ville iaf alltid försöka och oftast lyckades han.
 
Och just HAN, HAN som passar MIG bäst, han är borta. Han finns inte längre, ni har säkert upplevt den känslan.
 
Jag har inte förlorat en bästavän, jag har förlorat en familjemedlem.
Asså en kanin, låter kanske inte så jobbigt att vara utan. Men ni vet inte hur mycket jag älskar honom...
 
Pelle, jag kommer alltid att sakna dig och alla fina minnen vi har haft ihop..du är bäst!
 

Today is sunday

Godmorgon, ligger i sängen & chillar fortfarande.
Idag är det söndag, träning som vanligt osv. Förhoppningsvis min sista ;)
Sen ikväll PA & kontoret på Tv, min normala söndagskväll. Skönt sätt att tagga till måndagen.. Eller nåt sånt

Sen har jag inte så mkt att berätta, men det kommer iaf upp ett tidsinställt idag.
Massa feeling osv osv

,hade bra!

//Frida


Melodifestivalen

Chillat, tittat på nåt avsnitt av Gossip Girl och varit på Us-möte i stallet. Ungefär så har min dag sett ut idag. Har typ inte gjort nånting, men det är rätt skönt ibland. Har precis ätit nu och snart blir det glass och godis(onyttigt.se)framför Melodifestivalen. Myys!
 
Ni får ha en bra kväll så hörs vi!
 
                                                                        

På middag

Vi är på middag nu hos några vänner till familjen, kul! Ska äta middag här & se melodifestivalen ! Live update senare ;)

//Frida


Önskelista

Har precis gjort en önskelista till min födelsedag som är den 7e mars haha.
Vill verkligen ha en ny plattång nu , det är viktigare än nåt annat på önskelistan nu.. Syrran tog ju med sig den andra när hon flyttade nyligen . Och jag kan inte leeeva utan plattång just nu.
#jagärsåful

//Frida


Hoppspecial

Jo, kanske var rätt otydlig med det men efter skolan så tränade jag inte utan åkte med bussen till stallet. Där ryktade jag Concorde med Emma ordentligt & smörjde sadeln. Mocka osv hann jag inte med den här gången.
Sen efter det red jag hoppspecial och hade Tösen. Gick inte superbra men bättre än förväntat. Och det var riktigt kul! Var inte supertaggad eftersom hon kan vara lite kräsen ifall man inte säger till henne ordentligt.
Men hade en bra bjudning emellanåt och det gjorde att även sprången blev bättre.
Men iaf,
vi började med att mjuka upp hästarna på stora mittvolten. Det kändes först sådär men efter ett tag så mjuknade hon lite och jag fick även mer flyt eller vad man ska säga ^^
Efter det började vi hoppa, och det här var vad vi hoppade;
Rött = dogleg , ni ser hur den hoppas. Även likadant i andra varvet åt andra hållet
Blått = ett räcke som hoppas efter en båge eller hur man nu ska säga :p
Grönt = en 5,5a (fast endast 5 m emellan eftersom vi har ridskolehästar) . först en bom som man ska trava över, sen hoppa ett räcke och landa i galopp & tillsist en oxer.
 
Ritade inte exakt så vägarna och hindrerna kan stå och vara lite konstiga. men ni fattar ;)
 
Vi hoppade varje hinder i olika övningar först och avslutade med en hel bana.
I doglegen slarvade jag lite i hörnen innan & efter, men fick till det senare iaf.
Sen blåa hindret gick det hyfsat förutom at jag satt lite för tungt i sadeln innan hindret.
5,5an gick gansak bra först men på slutet så höjde hon för 3e gången och både jag & Tösen blev lite osäkra.
Hindret var väl inte ashögt(oxern) utan bara typ 80 cm , men med henne så blev jag endå osäker ;)
Men hoppade iaf bara oxern på den höjden utan bomen & räcket innan. Då gick det bra!:)
Sen när vi hoppade hela banan tog Irina bort bakbomen så det bara var ett räcke . Då hoppade jag ju såklart hela 5,5an xd
 
Men banan var iaf först på 5,5an - åt det hållet pilarna på bilden visar.
Sen fortsatte man på doglegen & efter det hindret som man hoppade efter en båge.
När vi hoppade hela banan kändes det riktigt bra, hade en bra bjudning och därmed fick hon bra språng. Allt som  inte funkade innan lossnade & det kändes riktigt bra! Så där blev jag riktigt nöjd med henne.
 
Det var kul att hoppa henne på hoppspecialen, skulle lätt kunna ha henne flera gånger!
Förra gången jag hade henne på hoppspecial hoppade vi ju studs, 9 studshinder på raken och det var böjt som ett S - det var vi inte särskilt duktiga på!!
 
Lite underbara bilder på Agnes & Tösen som ni även hittar på hennes och Wilmas blogg HÄR
Fina dem är va?♥
 

Fredagsmys i Björkesta

Hemma efter match. Tyckte att jag spelade okej bra :) men en BIG miss. Surt. Men gjorde en assist. Men kul var det iaf :D Nu väntar dusch och sen soffan framför Tv:n.

Jofama by Kenza

Snyggaste jackorna som någonsin funnits!
                                                                         
 

Tja! :D

 
 
                                                  

Muffins

Vi har hemkunskap nu, det här är hälften av våra muffins .. Vi gjorde trippelsats...oups xD
 


Design och Inlägg

Är just nu super sugen på ny, fräsch design här. Vi har en idé, som vi tror kommer bli riktigt bra!:D Vi behöver fixa en bild och sen kan de påbörjas! Ska också försöka hitta mer insperation på andra bloggar till bättre och roligare inlägg. Till både vanliga och tidsinställda.
Kort inlägg om lite planer osv :D
 
                                                                    

Gifts

Haft asbra hemma med familjen , tre rätters middag.-hemgjort.
Sen fick jag 4 ansiktsmaskar i alla
Nu pluggar iaf och ser på Sveriges roligaste klipp. Sen blire gossipgirl innan jag somnar!;)
 


Massa hjärtan till Rusalkaa♥

Haha, väntar på att middagen ska bli färdig så jag uppdaterar innan jag ska begrava mig i Religons boken :3 Önska mig lycka till för jag tycker verkligen inte att det är kul med Religon. Usch, men vi har prov imorgon och vill göra okej ifrån mig. Fast högre en D lyckas jag nog inte med. Läraren gillar mig inte och jag suger på Religon. Men försöka det ska jag! Ett C skulle vara awesome! x) Men iaf, ska plugga och sen kanske titta på Gossip Girls eftersom alla tycker det är sjukt bra typ, så kan ju se om de är något för mig? ;P
 
Imorgon är det innebandy :D. Fast först skola. Vi börjar halv tioooo och det är underbart. Så thumbs up (y) Och så har vi hemkunskap vilket är roligt  och jag vill jobba med Friiiida om nån undrar! Så hoppas på en bra dag(och det borde gå bra om jag överlever SO-provet) Men sen är det träning med mitt lag och sen match! Taggish dåe ;D haha, det här inlägget vart ganska rörigt med massa skit som inte ni behöver veta, men ni får ha en fortsatt bra kväll! :D
alla hjärtans dag idag och alla mina hjärtan går till bästa rusalka<3
 
                                                                         
 
 
 
 

Alla <3 dag

Japp, idag är det alla Ska iaf till stallet efter skolan & pussa lite extra på Conce.<3

Men jag uppdaterar er under dagen, c ya
 


Grattis Lovisa!!❤

GRATTIS Lovisa som fyller 12år idag❤❤ Hoppas du haft en bäst dag!!❤

2mil långt inlägg om mina dagar

Ja? vad har hänt de senaste dagarna? Har inte hunnit uppdatera mer än med små, korta inlägg den här veckan. Men känner att det blir bättre nu ;)
 
Fyllde ju 14 i måndags. Hade en topp födelsedag. Haft en bra dag och fått bra saker osv. :D tack för alla som sagt grattis!<3 :) Hade Eponisen också! Hon var inte super mysig att borsta och sköta, hon har ju lite olika dagar.
 
Men ridpasset är jag nöjd med. Ridhuset var ledigt(!!) Underbart att kunna rida ett ordentligt pass. Jag värmde upp genom att rida mycket öppnor, slutor och skänkelvikningar för att känna att hon var med mig o lite så. En ordentlig uppvärming gör att hon blir mycket trevligare hela ridpasset. I galoppen försökte jag först och främst att få henne lugn, avslappnad och inte rusa iväg utan galoppera lungt på en volt. Vart ganska bra, hon tryckte lite mot inneskänkel men inte jätte mycket. Sen försökte jag mig på att rida lite förvänd galopp. Då hon hade lite svårt för det så tog jag hjälp av en "båge". Ibörjan gick det bra tills hon tog slut och började bli trött. Valde då att istället för att bråka varva ner henne och avsluta ridpasset. Red på serpentiner och hon vart imellanåt riktigt fin och jag var nöjd:D Avslutade med låång avskrittning både på och förhand.
dålig bild, men lite söt är den ju :3
 
Tisdag då. Var i skolan och såå ;) men iaf var i stallet och va med Eddisen<3 Då det var teori så fick x-tra mycket tid men honom. Passade också på att putsa träns+sadel. Så det är gjort den här veckan (y) Vi tömkörde på teorin. Första gången för mig och det var riktigt kul och lärorikt. Man såg verkligen när hästen jobbade och man fick ju motion själv också. Vi tömkörde Brenton och Medoc(en privathäst). Det var helt olika hästar men det var roligt att testa båda. Om jag hade egen häst skulle jag tömköra ofta, för kul är det och bra! ;)
 
idag har jag haft en lååååång skoldag. Ganska seg och så, precis som alltid på onsdagar. Men de rullar på ;) både jag och Frida har tränat innebandy. btw Frida ska ju börja spela :D :D :D super roligt! nästa innebandystjärna<3 Träningen gick ganska bra (y) efter tränade jag med p99, gick iaf inte katastrof dåligt, men det gick ju inte direkt bra, hehe. Ska typ även spela match med dem på fredag. Just nu känns det ganska galet, haha hur ska de se ut? kommer ju förstöra för de andra. Men de va Sebbe som fråga så de blir nog okej haha ;P, nu ska jag sluta tråka er med mitt innebandysnack, men nu vet ni! ;P ;)
 
DETTA INLÄGG VART NÄSTAN 2MIL LÅNGT och tråkigt men nu har ni läst så, hahah ;) ha det bra allihopa så hööörs vi :D
 
                                                                                
 
 
 
 
 
 

This is love

det finaste, dyraste och bästa jag har
                                                                                

Hola

inte för att jag har spanska eller nåt, men men
 
Nu är iaf hemma från skolan, fick sluta 30 min tidigare eftersom jag hade franskaprov första & sista lektionen och kollade bara igenom allt snabbt på sista.
Idag är det innebandy träning och ja hoppas att det går bättre idag än vad det brukar göra. Känner mig iaf taggad. :D
Sen har jag en hel del plugg att göra, men tror jag endå bara gör NO & franska idag, hehe.
 
Ska försöka göra nåt tidsinställt oxå, listan börjar bli lite tom. ;)
Har iaf en del idéer. men frågar endå: Vad vill ni att jag ska göra ett inlägg om??
 
 
Har verkligen lust med den nya headern & designen nu, men det är nog inte påbörjat ännu.. vi börjar fota en till bild typ så det får vänta lite:p men vi har massa idéer om den & tror den kan bli riktigt grym! :D
Så de är bara & vänta..
 
 
 

Godmorgon


Mina älsklingar

Är i stallet, har fotat älsklingar massor & borstat Concorde läänge!

Har även fått mitt skåp i stallet nu oxå, yey!
 

 

 


J.a.g. S.a.k.n.a.r. D.i.g

tror faktiskt inte någon förstår saknaden och kärleken efter Donja. Kan inte gråta längre, tårarna är slut. Men hålet i mitt hjärta efter det finaste som finns kan ingen se, men det finns. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig.
~tears~
 
you are more than words can say
 
                                                                             
 

Inspiration

                                                                                  
 
 

my birthday

Gonatt alla fina människor!
 
Jag ska snart försöka sova men kan säga att my birthday har varit super :D Nu är jag 14. Ett år äldre, ett år klokare ;)  tiden går läskigt fort. Snart sitter jag på ålderdomshemmet ;D men nu ska jag avsluta 11februari med att lyssna på musik och sen sooova.
underbart fina bilder på mig och agnes<3
 
jag älskar er mina finaste vänner. loveyou all<3 skulle vilja att alla hade lika fina vänner som jag
 
                                                                        

(:

Dear bloggläsare,
(xd)
Idag fyller ju världens bästa bloggpartner & vän 14 år , grattis ännu en gång!♥
Gav henne födelsedagspresenten i skolan och hoppas hon tyckte om den ;)
Sen hoppas jag att hennes dag varit underbar, hon åkte till stallet & det är klart bästa stället ju så det  tror jag!
 
Jag sj har oxå haft det brao, nu på eftermiddan tränade jag igen ; som vanligt på måndagar 1 h fys & 1 h fristående.
På friståendet chillade jag och Frida mest eftersom vi inte hade nån plats idag osv.
Sen på fysen så körde vi först en massa cirkelfys aslänge & sen tävlade alla i plankan och moi vann! Stod i lite drygt 8  min så var bäst av alla i andra gruppen oxå . Mowahhaha
 
Men ja, gillar mondays träningar.. det är inga jobbiga tränare där och vi kör inget jobbigt (förutom fysen ofc)
 
Så det är bra! :D ska även försöka tala om att jag ska sluta för min tränare Sofia,, ser framför mig att hon kommer bli skitsur :I
typ bah "amen vi behöver ju deeejj, du får inte sluta. Vi är ett lag" nåt sånt. Men shit to you, jag hatar gymnastik numera.
 
 
Tomorrow
 
Imorn blire stallet & ridlektion; vi har teori tror jag.
Sen ska jag äntligen få skåp i stallet oxå. Finally ;D  Ska ge Sofia B pengar imorn så ska jag få hennes nyckel när hon tömt hela skåpet.. superbra!!
Annars är nog morgondagen som vanligt, men massa liveupdate always.. det gillar ni va??
 
Så... c ya tomorrow, ska lägga mig tidigt så jag hinner se ett avsnitt av gossip girl!
ska även sköta om älsklingen imorn, faan då blire storjobb!
Ingen lat Frida här inte,, eller inte imorn iaf xd
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis världens bästaaaaaaa

jag älskarälskarälskar diig, hoppas du får en underbar dag.
Idag blir du fjortis. Gullunge <3
 
 
loveu <3
 
 
 
 

Weekend

Veckan är snart slut. Helgen är snart slut. Imorgon börjar en ny vecka, med nya tag. Imorgon fyller jag 14år. Så idag är det sista dagen som 13åring. Haha ;P Men helgen har varit bra (y) Dålig början på dagen på Lördagen men slutade bra. Först en katasrof match från min sida. Men tillbringade sedan eftermiddagen på Hööks och Ikea. På Hööks köpte jag födelsedagspresenter som jag får imorgon. thihi ;D och Ikea lite saker till mitt rum. Avslutade Lördagen med pizza och godis framför Melodifestivalen. Mysigt!
Idag har jag storstädat mitt rum och fått upp sakerna jag köpte igår. Och sedan nu typ eftermiddag/kväll spelat en grym match. åh, mitt lag är bäst<3
Nu ska jag titta på Ponnyakuten och sedan kolla lite i mobilen. Sen sova och hoppas att nästa vecka blir awesome!
 
                                                                              

Veckoplanering

Mina planer för nästa vecka!;
 
 
Måndag: Träning(gymnastik)
Tisdag: Ridlektion(tror att det är teori!)
Onsdag: Träning(innebandy) 
Torsdag:
Stallet & sköta om bästa Concorde♥
Fredag:  Stallet & hoppspecial
Lördag: Chill eller stallet - inga planer
Söndag: Träning(gymnastik) eller så slipper jag den för att det är så jävla mkt träningar hela
tiden.
 
Ja, så ser iaf min vecka ut; och det gör det typ varje vecka. Men då har ni lite koll iaf xd sen finns det ju massa annat som läxor att göra, så det blir lite mer ju.. men förutom plugg & skolan så är det detta som gäller! :D
Sen fyller min kära bloggpartner & bästavän år imorn oxå. Fjortis blir hon! Ni får gratta henne imorn ;-)
 
 

Mot Tullinge

Är påväg mot träningsmatch i Tullinge nu :D Uppdaterar med ordentligt inlägg när jag kommer hem. Så ni får ha det bra!
 

Bilder

Asså älskar verkligen att fota! Men tyvärr har jag ju bara en digitalkamera, så jag önskar mig en systemkamera i födelsedagspresent. Men bjuder iaf på några bilder som jag tagit med min sopiga kamera ;)
 

Mys med fina vänner

Är hos Frida med Emma & Frida.
Nu äre melodifestivalen på tv! Hare braaaaa 
 
 

 


Winter

Massa fina vinterbilder, lite insperation nu när vintern känns tråkig här hemma. :D
                                                                          
 

Lite stuff

Shoppat en ny tröja åt mig sj, och lite annat stuff. Men det är top secret än sålänge ! ;)
Funderar på att gå över till Emma W eller Frida..vi får se, ska iaf fortsätta njuta av dagen nu. Kram!<3


//Frida


Charmiga eller vad ?

Haha, hittade lite gamla bilder tagna på julafton för 3-4 år sen. Visst är vi söta? Hahah;)
 

•Race Marine•

New in :


Besviken

Frustrerad och besviken. Matchen idag var ja, inte så bra. Nejnej skyller inte på någon, bara på mig själv. JAG gjorde en dålig match. Jag är väll inte den där som; "Det gör inget, jag kör nästa gång" Nej, jag blir förbannad på mig själv. Fyy, en sjukt dålig egenskap hos mig. Lite posetivt då. Ska snart till Hööks och handla :) yeah! Nu gör jag ett försök att glömma min insats idag och fortsätta dagen. Smile and be Happy!

Ge mig mat föfan


Well hello

Dagen har varit helt OK. Haft roligt och så i skolan , sen träning som gick sådär; inte bra men inte heller skit.
Nu ska jag mysa med familjen resten av kvällen, äta tacos & se på TV med chips osv. #love #it
 
Ganska mkt tidsinställda nu men känns som vi behöver lite utfyllnad på bloggen ist för massa grejjs & bloggning om dagarna som ser likadana ut @ all.
Vi gör iaf vårt bästa för att ni ska bli nöjda! :D
 
 
Vill även inflika att Jenny fyller år på måndag, WIIIIIII <3
 
 
 

Gina Tricot

T-shirts
Långärmad topp
 Tjocktröja
Stickad
 
 
                                                                   

Summerfeelings

Åh vad jag saknar sommaren nu, seriöst blir galen! Vill ha en varm sommar & åka på ridläger, sommarlov, stranden, stan ; allting !
Wow, trött på vintern & slask & snö- usch nej.
 
Nån annan som håller med mig eller????

My shoes

My shoes today - bah för att
hittade några gamla random bilder från i höstas på mina skor - så varför inte ;) d är iaf dem jag har idag!
 
 

Sötnöts vovve

Nu har vi en hel drös med tidsinställda inlägg som bara väntar på att komma ut! ;D yeah!
 
                                                                            

Deppmode 24/7

DEPP, ALL FKN TIME.  
 
Asså seriöst, ni ska veta att jag deppar typ all time? Kan vara nåt litet eller typ inget alls, kan gå runt och deppa över nåt bara om jag har lust. När jag är deppig, sur, hungrig, trött så blir jag antingen skitjobbig och typ retar allihopa heeela tiden för att underhålla mig sj. Eller så blir jag lite smått otrevlig. ;/
Vilket är bäst? Ingen aning .. asså det är skitjobibgt. Vill bara vara normal, glad - absolut inte blyg. //vilket jag är.
Och snäll . Men tror ni jjag kan lyckas med en sån liten sak eller..
 
tänkte bara skriva det haha, nejmen det är sjukt irriterande. Speciellt eftersom jag inte vet hur andra tar det.
 
Usch nej.. ibland hatar jag verkligen mig sj! Önskar att man kunde lixom byta personlighet..
och alla som blir mina "offer" ta det inte personligt.. menar ju inte det
 
 

Gatwick, 6/2

Gatwick, dressyr-förvändgalopp
 
Red Gatwick i tisdags. Fokus skulle vara på förvänd galopp. Vi började med vanlig uppvärmning. Gatan var lite av och på. Ena stunden gick hon nästan på stället för att sedan dra iväg lite. Nån gång var det bra, men hon var lite väll mycket -jag vill inte. Så red fram och satte sedan igång med övningen. Den var ganska lätt. Man skulle trava på kortsidorna och på långsidorna rida förvändgalopp. I högervarv var hon riktigt fin, vart faktiskt ganska nöjd. I vänstervarv hade hon lite svårare, fick ta hjälp av en liten "båge" eller vad man ska säga som hjälpte henne att komma rätt. Så vart ganska bra där med. Gatan var iaf super duktig <3
 
Tyckte det var en givande och rolig lektion. Vi kommer jobba vidare och för att sedan rida hela varvet runt i förvändgalopp. Är riktigt sugen och vill gärna ha Gatan igen då:D Så är nöjd med ridpasset och vet vad jag måste jobba vidare på osv. :)
                                                                                  
 
 
 

Grattis Idaa!!!

Idag fyller Ida 14 år! Grattiiiss <3
En söt bild på Ida från skolavslutningen förra året! ;)<3
 

Oj ;0

Oups, idag har vi inte varit så duktiga på uppdatera
Amen iaf, idag har jag gått i skolan lääänge; till 15.30
Sen har jag tränat innebandy vilket inte gick speciellt bra idag, spelade som en elefant eller nåt.. så jävla klumpig.
 
Men jag är hemma & chillar nu. Ska göra en massa läxor, svenska, matte, franska.
Mycket ska göras och endå sitter jag här. Idiot, som vanligt.
 
 
Random bild på finaste hästen.
 
 
Tänkte även skriva om gårdagens ridpass.
 Red ju Romeo & vi hade dressyr. Jobbade mkt på stora mittvolten & flyttade för skänkeln, gjorde framdelsvändningar, ställde. Asså resultatet är jag väl inte speciellt nöjd med- gick otroligt långsamt i skritt & trav. Sen hade jag behövt jobba mer med innerskänkeln för volten blev lite liten. Men kämpade iaf hela tiden & nån gång kändes det helt OK.
Kanske hade behövt vara lite tydligar och så ,  det var ju inte driekt Romeos fel att det inte gick som jag hade hoppats. ;)
Me som sagt så kände jag att jag fick ut nåt av lektionen. Det här var bra träning för mig, jag behöver helt klart mer dressyr & funderar faktiskt på att byta från hopp till dressyrspecialen. Men vi får se ;)
Romeo
 
 
 
 

Kingsland

 har inte haft nån tid till att blogga och inget tidsinställt fanns på lager ;) men imorn så blir det bättre skulle jag tro ;D både jag och frida och tränat och för mig så gick det superdåligt :/ haha blir så otroligt sur när jag inte presterar, kan förstöra en dag ibland ;) 
 
thihi men annars gör jag inte mycket, ska plugga. har ni förresten kikat på Kingslands nya kollektion? en fet diss från mig. Om det nu skulle vara snyggt på något sätt så skulle det vara gulligt på småryttare med små-ponnys.
nu ska jag skriva svenska-läxa och kanske titta lite på Sverige-Argentina Hejja Sverge ;D
 
                                                                 
 

Romeo

Red Romeo på lektionen idag, gick sådär men endå nöjd över det jag gjorde lixom.
Kände att jag fick ut nåt av lektinoen osv.
Men berättar mer om det imorn, för nu ska jag duscha.
Köpte även skor nu på kvällen efter stallet, så jag har några att använda i vår. Gråa converse blev det iaf oc jag är nöjd :)
Right now; påväg till tha shower
 

halv död, men snart ska jag till stallet

 heelt jäkla slut efter skolan idag, skulle gärna typ lägga mig och sova ett år eller nåt. Så någon som kan fixa det är är det ju okej! ;D haha, men ska snart iväg till stallet för att sköta Eddie och rida lektion. Det står dressyr och förvändgalopp på schemat. Vet inte vad jag ska ha för häst, men det blir nog bra iaf ;)
måste bli en liten sommarbild eftersom jag är trött på snön just nu
 
har inget att skriva men ville iaf kika in och säga hej typ :)
 
                                                                               

Gamla bilder på oss
loveu ♥

New day

Godmorgon, ny dag idag. Idag ska jag rida, hoppas på att få Joje tror jag!
Annars så är dagen som den brukar & det är bara att ta emot den som den kommer! :) eller nåt haha

//Frida


En helt vanlig dag

Dagen har varit som den brukar...livet rullar på.
Inte världens roligaste dag men på eftermiddagen så kände jag för en gångs skull att jag gjorde nåt på lektionerna, extra + i kanten till mih.
Som vanligt, på måndagar, så är det träning 17-19 ; fys & fristående.
Som vanligt lika tråkigt ;) haha
Men tror jag besämt mig nu, ska sluta i gymmnastik och börja i innebandy. Tkr om innebandy så det blir nog bra :)
Har träning  på ons & fre innebandy. Så ska testa nån gång till sen PANG BOOM, no gymnast & go go innebandytjej! #goodie ♥
 
 
Känner mig fortfarande deppig över Pelle & så men tänker inte så mkt på honom, VILL INTE tänka.
Kanske inte ser så ledsn ut osv. men ja, tänkerpå han hela tiden. Min älskling ♥
 
 

Hööks

Piké 199kr
Sweatshirt 329kr
Ridbyxa 649kr
Ridbyxa 1499kr
Väst 399kr
 
                                                                       
 

Tråkar

Hahah snyggishar ! ;*


//Fridaa


Perfektion

imorgon är det måndag, ny vecka och nya tag. helgen har gått sjukt snabbt, önskar att det kunde va en dag till.
 
 har varit ute nästan hela dagen med bästaste Laika♥ vädret har varit perfekt och vi har bara varit ute och gått och lekt. Carro har åkt skidor med henne. mys. det är såna här dagar man tänker tillbaka på när det är regnit, blöt och man inte har nån motivation alls. Laika är lätt den bästa hunden någonsin, fast hon inte alltid är så lydig. men hon är perfektion för mig. Är just nu väldigt taggad att komma igång och träna med henne. Dels för att hon gillar att träna och aktivera sig mycket och jag tycker det är sjukt kul :D så ska försöka hitta nån kurs och även börja träna mer här hemma!
i love you♥ Foto: Carro
 
                                                                                
 
 

Träning snart

Snart blire träning, sen baxar jag TV:n & ser på kontoret & kollar även PA på svtplay.
Dagen har varit vanlig, chillat med fina vännen Emma.
Sen så har jag försökt blogga på mobilen fleera gånger och det har inte funkat. Spec less blir man när man skrivit nåt långt.. ;)
Men vi syns senare.. hinner inte blogga mera
 
Så bjuder jag på nån random gammal bild
 

Ute med bästa<3

/Jenny

Puss och kram, skumbanan

Är hos Emma.. Bloggar senare


//Frida


Gameday

(skrev igår men publicerade inte, men nu så)
 
DM-kval i Hölö
 
Nykvarns IF vs Hölö SK Järna Hölö IB 1-1
Första matchen var mot serieledarna Hölö/Järna. Vi spelade grymt bra, vi passade runt bollen och det var vi som hade spelet den matchen. Dock fick vi inte in bollarna i mål. Men en grymt bra match! :D
 
Flens IBF vs Nykvarns IF 0-7
Vi spelar lika bra som i första matchen, rullar boll osv. Mycket skott och nu gick fler bollar in. Matchen slutar 0-7 till oss, känns bra att ha några mål tillgodo när det på slutet kommer avgöras på målskillnad mellan oss och Hölö.
 
Katrineholms IBF vs Nykvarns IF 0-5
Finns inte så mycket att skriva, vi spelar som i de andra matcherna, riktigt bra. Men lite seg start innan vi kom igång.

Idag har vi i alla matcher spelat riktigt jäkla bra innebandy, hela laget har presterat och spelat lika bra allihop. Är grymt stolt över mitt lag och allas insats!<3 Vi kom 1:a i våran grupp och i Semifinalen ska vi möta IFK Gnesta, tagga!
<3
 
                                                                    
 

Fakta, Concorde <3

Tänkte berätta lite om världens underbaraste lilla ponny, Concorde <3
Han är min sköthäst & världens sötaste.
Brukar träna på att pussa med honom, han är riktigt bra! :D
I spiltan är han världens snällaste, han gör absolut ingenting. Han är jättesnäll att rida oxå, barnens favorit.
Snäll och lite pigg. Däremot om man börjar kräva lite av honom så blir han jobbig, småbockar & stegrar lite. Ni ska se när Bullen rider honom, så gulliga!
Men sen är han ju gammal oxå, 25 år. Så han orkar inte allting. Men frisk är han!
Hoppar hur snällt som helst om hindrena ligger på 40-50 cm, sen tycker han att hans gräns går. Där orkar han inte riktigt längre ;)
 
Ja, ingen häst jag kanske utvecklas så mycket på, men han är endå den finaste jag vet(delad etta med Twister & Cyganek) . <3 Så jag bryr mig inte så mycket, vill jag utvecklas finns det ju andra hästar att rida oxå . Jag rider ju inte Conce hela tiden ;)
 
Namn: Concorde
Smeknamn: Conce
Ras:  Gotlandsruss
Födelseår: 1986
E: Komet 338 U: Juliana 2603 
Färg: Svettfux
Tecken: Vita hår i pannan
 
Bestie <3
 

Melodifestivalen

Vart på hockeymatch idag,, Södertälje mot Karlskoga.. Södertälje vann!! Go go go ;)
Aja, ska se på melodifestivalen nu med familj, så vi får höras lite senare!

//Frida


Right Now

Precis nu så blåser domarna igång våran sista match för idag, mot Katrineholm!
                                                                   
 
 

Västerkumla cupen, del-tävling 1

Romeo, 70cm
 
Banan idag var egentligen ganska lätt. Enkla svängar osv. Men det var en sväng som var lite sådär klurig, iaf var det så för mig. Ganska tvär, men det måste man också öva på ;)
 
Julia och jag bestämde att vi skulle körde en lätt uppvärming. Lång framskrittning, lite arbete i skritt. Sen trav, galopp och sen några språng. Han kändes helt ok, ganska pigg i galoppen men i övrigt lite halv slö.
 
På själva banan hade vi i helhet lite lågt grundtempo, men kände att jag hade kontroll, ibland kanske att jag håller honom för mycket, men är inte heller 100säker på mig själv heller. Men kände att jag red(eller förskte iaf) rida mellan hindren och ta det lungt. Vilket är viktigast för mig just nu, att jag tänker och tar det lungt. Så att jag inte hetsar och bara styr mot nästa hinder, utan rider imellan. Hade ganska bra och genomtänkta vägar genom hela banan. Dock i den lite tvära svängen(in på 5:an) så tröck han emot min innerskänkel, så det resluterade i att vi kom i dåligt tempo+dålig väg in på 5:an. Men duktiga Romeo redde ut det.
+
Jag försökte rida och tänka emellan hinderna
På det stora hela bra vägar
En ganska bra sits
 
-
För lågt grundtempo
Dålig väg o dåligt tempo in på 5:an
Att jag redan på uppvärmingen hade lite segt tempo
Linnea och Romeo, foto/redigering: Carro
 
Så jag är hyfsat nöjd med min och Romeos runda :D Vi slutade ju också på delad 4:e plats :)
 
                                                                     
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista filmen med Pelle <3

Sista filmen med världens finaste kanin!<3


Grattis Bullen!

Stort grattis till världens bästa Bullen, 12år! Hoppas du haft en bäst dag♥
 
                                                      

it's friday!!!

Det är helg allesammans :D (y) har inte mycket att skriva, men i morgon är de DM-kval. Nu jäklar ska vi ta hem de ;) jag själv är verkligen inte på topp, men vem vet vad som kan hända över en natt? ;P haha, nej men hoppas verkligen det går bra imorgon!! så ha en awesome helg allihopa!
                                                            
 

Hemkunskap

/Jenny

Hoppspecial på Romeo

I fredags red jag hoppspecial på Romeo.. det gick sådär.
Han var pigg i galoppen & hade en del fart då, sen gick det lite långsammare i skritten.. men aa ;)
Han har tappat lite framåtbjudning & så på ridskolan, tror inte han riktigt trivs.
Men iaf, vi skulle hoppa utan stigbyglar, fast jag fick välja eftersom han kunde bralla lite i galoppen . Så jag valde att ha dem på. Vi jobbade med hinder på volterna och sen 2 kombin på långsidorna. Räknade galoppen mellan hindren, funka bra med 2 men inte med 3. Missnöjd med mig själv för jag tror inte jag fick 3 en enda gång.
Kändes inte som jag red så mycket.
Sen hoppade vi allt i en bana oxå .
 
 

Godmorgon

Godmorgon, idag stannar jag hemma. Har typ feber och så. Men nu kan jag iaf äta & dricka.
Ska se på gossip girl hela dan, #love #it ♥
Tror inte att jag kommer kunna komma på hoppspecialen idag, men vi får se hur jag mår.
Tänkte iaf göra lite tidsinställda, men snabbt bara för jag har lite ont i huvvet.
 
Har egentligen ingen aning om varför jag skrev det här.. men tänkte uppdatera er med nånting iaf. ;)
*klickbar*
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0